Komentari na vest

Zvezda želi da vrati Nikolu Kalinića, razmišlja o Stefanu i Nikoli Joviću

P

Prvaci Evrope

pre 2 meseca

Vrati te se Ognjen Dobrić Nikola Kalinić Marko Gudurić Vasilije Micić Filip Petrušev legende u Crvenu Zvezdu dodji te Nikola Jović Nikola Djurišić Uroš Plavšić legende u Crvenu Zvezdu Come tu Red Star broooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo Chima Moneke 🔴⚪🇷🇸
M

Mosquito

pre 2 meseca

Da li si svrsio sa slovo OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO?
Đ

Đukin fan

pre 2 meseca

Pogodio s Tobijem i Bjelicom(on se naigrao ).Dakle retko je ko poput Reponje ukanalio Zvezdu koja realno sa 2-3 iole upotrebljiva stranca vozi celu sezonu.Bolomboj konstantan a pomaze Gidra povremeno i Jago!!!Ostali tanko.Realno Hanga je morao i trebao da pruzi mnogo vise.I onomad u Nisu kiksirao sijaset lopti i opet podbacio!!!Bese ono kucanje da se popravi utisak no to je za igrača tog iskustva i kalibra premalo!!!
V

Vreme je da promenimo kurs

pre 2 meseca

Za pocetak da se okrenemo mladim domacim igracima i neafirmisanim talentovanim strancima. Kao nekad Bobi,Jovke,Kalina,Gudura,Kuz. Sada Plavsic,Djurisic pod obavezno. Ne moze niko da me ubedi da na primer Tobi i Gilespi mogu vise od Plavsica. Ovo sto igra Hanga,njegovi procenti apsolutno je grehota ne forsirati Djurisica. Ne moze da igra u 35 godina sa 40% sa penala. Trojke da odvaljuje table i masi konstrukciju. A ako je tu zbog odbrane,ima to ko da igra. Takodje Miljenovic,Saranovic su interesantni igraci. Petruseva smo morali da vratimo,da pratimo Nikolu Jovica. Jago je prava prica,kamo srece da je jos takvih pojacanja. On,Dzoel i Gidra od stranaca uz nekog paklenog startnog beka.
S

Sjajan Komentar

pre 2 meseca

Samo sto ce plavsic u partizan to je jedino lose, moramo ga ukrasti njima mali je bomba, takodje djurisic saranovic miljenovic svi su pod obavezno!!
A

Ab

pre 2 meseca

Mislim da se sa Kalinom ozbiljno priča... Zbog toga se Rokas još ne produžuje... Jbg nerealno je očekivati da imamo Kalinić /Gidraitis na tri... Nismo mi JSD da napadamo tandem Ledej/Mirotić na jednoj poziciji od državnih para...
Z

Zvezdas1989

pre 2 meseca

Brat Gidra je ove sezone vise igrao na 4 nego na 3.
J

Je l da?

pre 2 meseca

Dobili ste prosle godine samo 11 miliona od drzave da napdnete Kampaca i Vildozu na istoj poziciji, ali sta je 11 miliona je l?
-

- NAJVAŽNIJE -

pre 2 meseca

A razmišlja li se o promeni uprave?
Б

Блок

pre 2 meseca

Исто као прошле сезоне ...Лојд,Дејвис...кад оно...
P

Podrska za Nebojsu

pre 2 meseca

STEFAN JOVIC NAM NE TREBA,PROSLO JE NJEGOVO VREME,KALINA I MALI JOVIC MOZE UVEK SU DOBRODOSLI!
X

X

pre 2 meseca

Osvajac Kupa Slavice Cukteras i stalni ucesnik TOP 17 zavrsnice zasluzuje samo najbolje i najvise...
A

Asdfjklc

pre 2 meseca

A sto su ovi tvoji igrali finale tog Kupa, te Slavice Cukteras, borili se i izgubili i onda vam trener koji se " samofinansira" , radi za Dz, onako odreagovao! Kao jedna velika stvar, kup se zove Kup Radivoja Koraca, a ti si neki balavac i neznas niti ko je bio Radivoj Korac i ne treba se tako potcenjivati kup koji nosi ime jedne legende!
z

zaks

pre 2 meseca

Ja ne znam što vi ne istupite iz svih takmičenja, jer , po vašim rezultatima posljednjih godina , vas ne interesuje nijedno , sva su bezvrijedna?
O

Ok

pre 2 meseca

Ma opusteno vi taj kup necete dugo videti a takodje ono sto ste od ABA lige to je ono prosle sezone kad su vam zavrsili Slovenci. Imali ste srecu da u petoj utakmici ne bude tu Covic bilo bi i tu mucak. Zaboravljas da smo vas cekali mesec dana da mi neigranjem utakmica padnemo u formi. Taj film ove sezone ne igra.
M

Maestro

pre 2 meseca

Sustina je da se ne menja trener i 10 igraca svake godine,zadrzati Janisa i ovu ekipu samo nadograditi,odnosno zahvaliti se Lazarevicu,Ilicu,Gilespiju,Tobiju,dovesti pre svega jos jednog dobrog u spoljnoj liniji i pod obavezno odlicnu cetvorku i peticu!Kalinic,Guduric plus dva stranca na cetvorci i petici...
S

Sasa1234

pre 2 meseca

Kreću već kalkulacije za sl.sezonu pošto smo u ovoj već ispali iz EL, i sad da se skrene malo sa teme o lošem skautiranju ponovo kreću priče o dobrom skautiranju do ljeta a onda ponovo neki otoad dolazi kod nas na ljeto i tako već godinama u krug.
M

Majstori

pre 2 meseca

Jel bio neko od vas tastaturasa na tekmi Zvezda- Barsa, mislim da je sever jasno rekao sta misli o njemu, cim je krenulo da se skandira "vrati se Kalina" sa ostatka arene, sever je krenuo da se buni i vredja tako da slabo da ce iko da dodje da bude vredjan, a sumnjam i da ce Covke protiv severa.
N

Nenad1246

pre 2 meseca

Koga briga za sever. Kad budu plaćali karte umesto što prazne budžet kaznama onda će možda nešto značiti. Shvatite više sever se srozao. Stara garada otišla nova nije nizašta.
Z

Zarkovina

pre 2 meseca

Zasto se Ristic nedovede na poziciju centra,momak je ekstra.
Б

Блок

pre 2 meseca

И ја сам мислио гледајући статистику. Али кад сам га видео на ТВ,Светско... Он је центар из прошлог века .Добије лопту ,док је обреди ..пивотитира ...вечност прође. Кординација ...Сунце ти ...трчи у одбрану,онакав рад руку и ногу видео нисам. Пешић га после закуцао за клупу и ако смо имали скраћену ротацију .
o

oooollliii

pre 2 meseca

A pisalo se naveliko da je zvezda zaradila na Kaliniću 900.000. haha kakva je ovo igranka sa mozgovima.

gemathegreat

pre 2 meseca

Kad je odlazio u Fener. Ovo zadnji put je bilo 1+1.
M

Mio

pre 2 meseca

PG: Jović Teodosić Topić SG: Nedović Dzordan Lojd Branko Lazić Nikola Đurišić SF: Davidovac (PF) Dobrić Giedraitis Evans (Zalgiris) (SG) PF: Luka Mitrović (C) Nikola Kalinić ili Chima Moneke (SF) Centar: Bolomboj Petrušev (PF) Serge Ibaka
p

panalana

pre 2 meseca

kako te ne mrzi da se igraš menadzera ovde u komentarima i ispišeš esej... ko da si 14-godišnjak
r

rsczz

pre 2 meseca

A nije realno 70 posto igraca da bude u klubu sa ovog spiska
T

Televizor

pre 2 meseca

Zanimljivo, sve ovo kada smo izgubili i poslednje delove drzavnosti na Kosovu i Metohiji. Navijaci cute, dobro, rade nemaju vremena, a klubovi malo da skrenu paznju.
N

Nenad1246

pre 2 meseca

Podmireni su jer sve ima svoju cenu.
G

Gost7777

pre 2 meseca

Kao sto nas je lagao sve ove godine i obecavao koje kakve kule i gradove tako je i ovo notorna laz i izmisljotina...
u

upravo

pre 2 meseca

tako..f4 i cuda ali uvek sl.sezone
И

Исо Леро

pre 2 meseca

може,може...
L

Loris Bauer

pre 2 meseca

Dobro kad se vec kaze 4 ili 5 plata moze li tacno da se kaze konkretno 4 ili konkretno 5? Nisu to klikeri pa da ne moze da se izbroji... i sta je bilo sa tim platama zaostalim? Kod koga su završile? Nemojte samo priču otisao je u Barselonu to se oprostilo... kako da ne mi smo veverice. U klubovima u Srbiji se krade kako ko stigne nevezano koji sport je u pitanju.
L

Loki Minhen Pfc

pre 2 meseca

i mene nervira sto strani komentatori kazu za Partizan najbolji srpski klub posle zvezde.to svi preko misle...uzas
7

73

pre 2 meseca

Ovo bi bio pun pogodak za sledecu sezonu sa ova tri igrača...Uz ostanak Tompkinsa i zamena za Smarta. To bi bio respekt tim sa potencijalom za EL.
V

Voip

pre 2 meseca

Moja zelja kako bi Zvezda trebala da izgleda sledece sezone: Topic, Teodosic, Jago, Nedovic, Lazic, Dobric, Davidovac, Guduric, Kalinic, Mitrovic, Bolomboj, Hanga, Ilic,Gedraitis, Lazarevic i dovesti jos jednu fizicki dominantnu peticu.
A

Aca LJotic 89

pre 2 meseca

Ovo bi bilo ekstra.
H

Haha

pre 2 meseca

Da sam ja trener, probao bi ovako: 1. Teodosić, Yago, Topić (ukoliko ode u nba, Stefan Jović) 2. Nedović, Lazić, Smart (ako se pokaže dobro, a u suprotnom onda stranca beka šuter, ne znam koliko je realan Gudurić) 3. Kalinić, Geidratis, Nikola Djurišić 4. neko poput Kvinsi Milera, Davidovac, Ilić 5. Bolomboj, visoki centar preko 210CM, Mitrović Tobi, Lazarević, Ilić, Djilespi, treba da odu.
P

Pjer

pre 2 meseca

Obozavam da gledam podcast Luka i Kuzma, ovaj je bio najinteresantniji, prvo jer je Covic jako smesan lupa pola , moramo da ga razumemo, ljigav je ali sta da radim on je na celu moje Zvezde. Jedna od zanimljivijih izjava je da je Ledey bio ponudjen Zvezdi na kraju ove sezone hahahahaha(mislim sport je to, sve je moguce, ali je u istom trenutku meni barem smesno). Zakljucak svega je da je Zvezdi svako u interesu za sledecu sezonu, svakom igracu je ponudjen isti novac ali nastali su “problemi”, ljigav je jer dosta spominje politiku i jer je u istoj iako je reko da nije clan stranke i nije dao podrsku Vucicu(mozda nije javno, ali iza kulisa sigurno).
O

Ok

pre 2 meseca

Ma u celoj prici je bitno da ti nisi ljigav. Vidis te igrace koje pominje stvorio je on takav kakav je. Interesantno da se oni vracaju u klub. Njihov je to klub za razliku od onih preko brda koji beze glavom bez obzira sa unistenim karijerama. Covek ima zelju da vrati u klub Srbske igrace jer sada ima dovoljno para da ih vrati.
N

Nenad1246

pre 2 meseca

@Ok. Teško će da vrati "Srbske" jer tako nešto nije izvodljivo jer ih nema ali može da proba da vrati srpske igrače jer ih ima dosta.
@

@nenad

pre 2 meseca

Potkrala se greska u kucanju na telefonu. Dobro je kad covek oseti bilo kakvu radost. Obicno tada poraste par santimetara. Mene recimo interesuje kad se ocekuje objavljivanje budzeta KK Ofi. Odatkle pare u fiktivnom klubu i ko je tu Zare igra. Mozda Zoki zna.
K

Kraljević Marko

pre 2 meseca

Čoviću ne treba verovati apsolutno ništa i pod hitno ga najuriti iz Zvezde kao štetočinu.
p

patuljasti zlotvor

pre 2 meseca

cika nesa o svemu samo o glavnom nikad. Sto ne objasni kako vec 12 godina corak u EL ?? sto ne objasni kako prosle i ove godine sa ulozenim i igracima tipa Vildoza, Kampaco, Nedovic ,Teodosic ti sedis na 16-om mestu EL ..kad ce istina, kad ce to objasnjenje a ne da ujedas druge
l

lazete cim zinete

pre 2 meseca

pa nismo bili 16 nego 9, lažovi
F

Familija

pre 2 meseca

Kalinić i dabl Jovići to je to nema dalje nema bolje uz Teodosića plus Nedovića i Mitrovića sa Bolombojem i Hangom sa Gedraitisom uz podršku Jaga ili Topa ljudi ne treba više niko ni da dođe imamo najbolji roster u Evropi plus većina naši ljudi i Zvezdaši ovo bi bila najbolja Zvezda koju pamtim njihova energija plus umetnost to garantuje najveći plasman ovi prekoputa da ćute narednih dve godine svašta je isplivalo zadnjih nekoliko dana da ne ulazimo u to sramota je to velika
R

Rebel

pre 2 meseca

Tako je, sta su ova trojica za drzavni projekat? Bankomat radi vec 12 godina, sta mu tesko jos 12
@

@rebel

pre 2 meseca

Koliko nikova koristis covece. Opusti se ovo je mnogo stresno. Pitanje svih pitanja je sta se to masno valja iza KK OFI. Kako se postenjacine ne setite da potate onog sto mu se od senke sklanjate.
m

metalika moj dobar

pre 2 meseca

i onda se javi predsednik i kaze kako daje i jednima i drugima!! a jos nije osudio napad na ljude ispred hale protiv Zalgirisa !
D

Don Vito Corleone'

pre 2 meseca

Invazija navijača KK Drugoligaš 71' na sve 3 vesti o Zvezdi. Nije lako kada za 11 godina osvojiš samo 1 Aba ligu i 3 domaća kupa. A za to vreme Zvezda osvoji 23 trofeja. Muke su to.
К

КК

pre 2 meseca

Забела...
P

Pst

pre 2 meseca

Da bi tim bio konstantan tokom cele sezone mora da ima bar dva pleja u snazi. Teo sa pozicije dva. Pored Jaga vratite Uskokovica. Igramo celu El sa jednim fizicki fit plejem i sve utakmice sa slabijim od sebe smo pogibili zbog toga. Momak igracki sazreo ulaze sve da se vrati. Jovic ako Top ode u NBA. Plavsic interesantan mogao bi pored Joela i Luke na petici. Ostalima iz Mege bar jos sezona u Megi pa onda Zvezda. Osnova Srpskog tima nasi vrhunski igraci i tri stranca sa poenima u rukama.
P

PFCDM9

pre 2 meseca

Nemoguće da su kasnile plate...
D

Dingo

pre 2 meseca

Covke je barem priznao da su mu kasnile plate. Kod vas ostoja ne sme to da kaze jer je kod vas sve perfektno jel tako? P.S. da ste najbolji lagao vas neko
p

patuljasti zlotvor

pre 2 meseca

da bre slagao nas neko za titulu prvaka evrope i F4 ,F8 ..a vi kako te ?

gemathegreat

pre 2 meseca

@ patuljasti zlotvor Teo nata ko te.
h

hdjdjdj

pre 2 meseca

Da, Nikola Jović je baš rešio da napusti NBA zbog Zvezde
P

Puljaj

pre 2 meseca

Pardon, zbog Fmp-a.

Delije Sever

pre 2 meseca

Državni smo projekat zadnjih 12 godina. Počelo je titulom evropskog prvaka u vaterpolu. Istina, tako je.
D

Dr.Čović

pre 2 meseca

Dok sam ja u Zvezdi stranac neće biti trener!
f

fmp bre

pre 2 meseca

pa on nije u zvezdi

Kokot Nedeljko

pre 2 meseca

I mi pevamo nekome projekat drzavni! Mene kao cestitig deliju sramota!

gemathegreat

pre 2 meseca

Grobose, kratko 🌳 i ostalo znaš i sam.
R

Rupa ljutice bogdana

pre 2 meseca

Kad ce crvena petokraka da zavrsi sa komunizmom i konacno promeni ime?
S

Steva ns

pre 2 meseca

Vratiće se simonović i petrušev i biće oni stari iz mege
M

Malo korektnosti

pre 2 meseca

Zašto se u tekstu ne navodi, GDE JE OVO gosn. Nebojša iz predgrađa rekao? Gostujući u najboljem košarkaškom podcastu #Luka&Kuzma Bilo bi lepo da se i to navede. Profesionalno. Poštuju se kolege na kraju krajeva. Pozdrav

gemathegreat

pre 2 meseca

Nekvalifikovana radna snaga.

Zvezda ispred svih!

pre 2 meseca

Bilo bi lepo. Moraju nosioci da budu domaci igraci.
@

@zvezda

pre 2 meseca

Bukvalno ne moraju nosioci da budu domaci igraci.
U

Ujka Zitko

pre 2 meseca

Rasko Katic?😂😂😂😂
l

lollll

pre 2 meseca

moze i guduric
D

Dr.Čović

pre 2 meseca

Ma sve može.
K

Khal Drogo

pre 2 meseca

Стефан Јовић и Никола Калинић су изузетно захвални играчи који не играју за статистику али њихов допринос у дефанзиви је огроман, гиљају у одбрани, то су играчи који вриједе сваког уложеног евра. И ту су два проблема, због таквог приступа, много се троше, велики напори и честе су повреде, Стефана су повреде и пореметиле, и други, Стефан ће на љето имати 34, Никола 33, они могу и даље бити корисним али су и играчи који су прешли зенит, требаће Звезди младе и свјеже крви. Када је Никола Јовић у питању, он има са Мајамијем уговор до 2026.године, истина "тим опција", међутим напредује, он ће још дуго остати у ен-би-еју. Звезда је много ове сезоне лутала на унутрашњим позицијама, није нека мудрост ако кажемо да су машили са селекцијом, но имају ту у комшолуку у Меги два занимљива играча који напредују, Плавшић иако није млад (год, 98.) има велики простор за напредак, ту је још један Јовић, Филип, јако занимљив играч, који истина још није евролигашки ниво, али ће постати. Као и још два Мегина занимљива спољна играча, Никола Ђуришић и Стефан Миљеновић, такође имају велики простор за напредак. Не знам да ли у Звезди гледају у том смјеру, и могуће да се поред Топића (који ће по свој прилици у ен-би-еј) окрену још неким младима, у младе перспективне играче ваља улагати, временом се то исплати, увијек се исплати.
m

matoriekspert

pre 2 meseca

Ni jedan od njih neće da igra Evrokup!
O

Ok

pre 2 meseca

Ma sto te briga ti se preporuci u donje guzinjevo. Iskustvo iz poslednje tri utakmice.
f

fmp bre

pre 2 meseca

sto nece za milionce

Sakur

pre 2 meseca

veliki vodja sa severa i sledece godine odvrce slavinu za svoju mezimicu
T

Top Gun

pre 2 meseca

Ljubav je to. Ne znaš ti sta je ljubav.
@

@top gun

pre 2 meseca

Pa volite i vi njega...To je tuzno...
m

metalika moj dobar

pre 2 meseca

pa on se zakleo kad je dosao da ce da napravi renesansu u sportu al sem para treba i mozga ili da postavis nekog vazuru i u KK
K

KOSARKAS100%

pre 2 meseca

jel ovo ceo interviju ili isecen.... jako mi cudno da nije pomenuo "one" ili navijace "nekog drugog kluba"
R

Računovodja

pre 2 meseca

"Ne znam sto je otisao, kasnili smo mu samo 5 plata...."
V

Visente Del Boske

pre 2 meseca

Pa sta je problem?on ne zaradjuje 600 evra mesecno kao ti i ja pa da mu predstavlja problem to sto mu kasni 5 plata,ako ce mu vec biti isplaceno njemu nije problem da saceka i godinu,dve,jer je covek zaradio koliko mi necemo za 50 zivota.
O

Ojsaa

pre 2 meseca

Sta pričaš bre ti čoveče da je uredu da ti kasni 4-5 plata ma koliko god da zaradjuješ!?
M

Mikula

pre 2 meseca

Bitno je da Sveropulos ostaje da nadogradi ovaj tim i biće opet trofeja i sledeće godine. Grk je opasan maher, čim povede sa nekom pristojnom razlikom protivnik može da se pakuje, zatvara utakmicu lagano, ne ispušta se vodstvo.
a

alba asvel

pre 2 meseca

zalgiris itd... nije nikakav maher...
a

a budzet

pre 2 meseca

od 100 miliona za ove igrace daces mu ti,i jos 50 miliona sto opere za stanove na cukarici..
D

Dr.Čović

pre 2 meseca

Ha! To ćemo još da vidimo dal ostaje. Ja volim da menjam trenere. To mi je fetiš.
@

@alba

pre 2 meseca

Cuti ne pominji Zoca nadrljo si ako ga pomenes.
m

metalika moj dobar

pre 2 meseca

mikula ...jeli druze jel pratis ti EL il se zaje.... sa nama ??

Petar.P

pre 2 meseca

Ludi su ako se vrate, Stefan brat konačno ima malo kontinuitet igranja, lepo se snašao u Valensiji. Neka dečko igra tamo opušteno i da nam bude zdrav za OI. Za mene jako gotivan i bitan igrač. Drugi Jović isto sigurno ima boljih solucija, ne verujem da će ići iz NBA. Jedino Kalinić, ako je baš toliko ostrašćen Zvezdaš, pisalo se svašta o njegovom odnosu sa Barsom, mada ono Čovke se hvali kako mu kasnile plate, pa...
H

Hahahhahh

pre 2 meseca

Nedovic stakleni,Jovic stakleni,Teo stakleni,Hanga sa 35,jel se neko sprda sa nama

gemathegreat

pre 2 meseca

Da Čović da grobljem a Teo udara pečate. Upravo im jedan lupio.
d

dzamma

pre 2 meseca

Uzmi brate Jokića, šta se krpariš sa nekim Jovićima
T

Top Gun

pre 2 meseca

Vala baš.
G

Guh

pre 2 meseca

Jović bi sigurno iz nba gde se polako nameće došao u ovo ruglo od kluba
O

Ojsa

pre 2 meseca

Konacno neka prava pojacanja!
E

Eventualno

pre 2 meseca

Ali eventualno uzmete žućkovu levicu.
C

Chelsea1234

pre 2 meseca

Razmislja o Nikoli Jovicu ? auu brate
B

Bebs

pre 2 meseca

Rekao je u slučaju ako ne bude igrao u NBA da bi voleo da ga vidi u Zvezdi, makar pročitaj tekst
H

Hulio

pre 2 meseca

U zvezdi se kasni 4 -5 plata...a u partizanu se deli sakom i kspom ..zvezda 12m budzet a partizan 20m plus panter ispod zita 2,6....sramota sta radi drzava

gemathegreat

pre 2 meseca

Ma samo nek rade, pokidaćemo ih baš zato.
D

Danilo911

pre 2 meseca

A opet ste dobili vise para, zamisli ti to.Partizan ima veci budzet od zvezde a dobija manje par od drzave.Znaci da vi imate problem, zamisli da Partizan dobija para koliko i zvezda, sta bi tek onda bilo.
M

Matematičar

pre 2 meseca

Ko još veruje Legendi iz Železnika i njegovim eksel tabelama?
b

bhujgbr7er

pre 2 meseca

Pola miliona e. Ne bi me cudilo da mu jos duguju neke novce, pa posle BAT da radi i onda da je javljaju pljuvaci kako on "ne voli" klub...
D

Don Vito Corleone'

pre 2 meseca

Nikola Jović baš teško preteško, čak i da se vrati u Evropu uzeće ga neki od ovih najjčih klubova. Ja bih baš voleo da dodje ali teško. Najrealniji su mi Kalinić i S. Jović, čak i Gudurić nije realan, i ako bih i njega baš voleo u Zvezdi. Ali kada bi ta 4 igrača došla, to bi bilo ekstra. IDEMO PO TRIPLU KRUNU 💪💪💪
c

covke

pre 2 meseca

Partizan drzavni projekat!
Č

Čovke

pre 2 meseca

Legenda KK Crvena zvezda MTS FMP Diva Beograd Železnik Voli Idea, koju je nokautirala malo veća legenda Dragan Džajić.
S

Sekcija Lajkovac

pre 2 meseca

Ako bi ova trojica došla za sledeću sezone, ni Plej IN ne bi bio daleko
N

No.1

pre 2 meseca

Da li iko normalan veruje da su slučajne ovolike bombastične vesti o dva kluba ovih dana? I naravno ima i treća strana koja je izgubila KiM pa sada baca maglu i diriguje ovim trivijama...
M

Masni stranci

pre 2 meseca

Odjednom sad na silu da oni izigravaju velikosrpski klub.. Uh kako mi se gadite..

gemathegreat

pre 2 meseca

Pa hrvat si, to je prirodno. Još je to Muta Nikolić objasnio.
e

efempe

pre 2 meseca

Kod crvene petokrake je sve umjetno pa i ovo.
Z

Zoc neznalica

pre 2 meseca

Ajmo doktore da vratimo ovo Ostojino zlo ako Bog da u Evrokup gde mu je i mesto !
E

Electric blue

pre 2 meseca

Taj klub o kome pričaš je bio prvak Evrope i učestvovao na F4 što je za vas vlažan san.
g

gostgg

pre 2 meseca

ahhahhahaha jadni mi kad ovakvi u srbiji imaju pravo glasa i ovoliko lajkova
U

Učiteljica Manuela

pre 2 meseca

@gostgg A jadan ti kad sa 30 i kusur godina jos ne znas pravopis....
A

Aqa

pre 2 meseca

I Partizanu je cilj da vrati Marinkovića, Lučića, Veselog, Bogdana ali treba love.
N

NA to idu na to ciljaju .

pre 2 meseca

NAMESTICE I F 4 SAMO DA LIGU OSVOJE. PARA KO BRDO .
1

10

pre 2 meseca

ma da,f4 a na 15-om su mestu
g

gost u gostima

pre 2 meseca

kako sad kasnili kad si ti najtransparentniji i najposteniji
Z

Zvezdas2988

pre 2 meseca

Nista mu vise ne verujem...

gemathegreat

pre 2 meseca

Naravno, prirodna reakcija grobara.
G

Gostima

pre 2 meseca

"kasnili smo mu četiri ili pet plata"... Jezivo
7

79

pre 2 meseca

Neko dovede Ledeja j Pantera a neko kasni 4-5 plata
I

I onda

pre 2 meseca

Taj što kasni 4-5 plata objavi da ima veću pomoć države, a njegovi navijači prozivaju drugog da je državni projekat.
@

@i onda

pre 2 meseca

Samo jos da se sazna kolko para se mulja preko KK OFI. Nesto tamo pominju Zalimira kazu slucajno.