Komentari na vest

Zvezdi ni Cedevitin rafal ne može ništa, Kampaco i Vildoza plesali tango pred evroligaški derbi

P

Polivač

pre preko 1 godinu

Klasična revijalna utakmica...duel dve bratske ekipe. Bez odbrane, prangija zonfa, loženje raje na finte, prednje promene i dodavanje ispod nogu. Košarka ostala na klaviru. Zvezda fasovala bezmalo 100 poena kući...pokazatelj da je taj hibrid od kluba u ozbiljnom problemu i pored igračkog kadra koji ima ukupna primanja kao cela Aba liga zajedno.
a

argh

pre preko 1 godinu

Nije ni tebi lako.
S

Svedok

pre preko 1 godinu

Mozes do petka da sanjas i pises svasta a onda u rupu i silance i grickanje. Mucno al sta ces. Nezgodan cika Cova. Mi sa ovima rekreativno. Nisu imali sanse cak ni nasu odbranu nismo igrali a vi. Puni, busi legiju stranaca.
K

KmeKme

pre preko 1 godinu

Zato je utakmica Partizana i MZT vrhunska bila,na noz,puna tenzija,naboja,poteza za uzdah. I tako sve utakmice Partizana u Aba ligi su takve, ali eto imaju se dva poraza a bice ih jos. Vas covek da pobedjuje non stop,kao sto mi radimo,Vi i dalje ste nedokazani i smatrate sebe ekipom nekom.
S

Srbija 1999

pre preko 1 godinu

Primis 20 trojki i opet pobedio, to je umetnost. Kada budemo kompletni nema ko sta da traži protiv nas.
R

Realno gledano

pre preko 1 godinu

Uf bice bas bas tesko u petak bez Martina i Kampaca. Nikola Ivanovic daleko od forme...U padu forme su Nedovic, Petrusev i Mitrovic...Previse je da se sve u petak svali na ledja ocigledno najboljih trenutno Dobrica i Vildoze...Ali ajde da vidimo...
c

covfefe

pre preko 1 godinu

Nedović kad trči izgleda ko lane.
B

B.C

pre preko 1 godinu

Čuva se za petak! A onda će da trpa legiji stranaca!
H

Hajde bas

pre preko 1 godinu

Bas da ga vidimo u petak
T

Trener 12a

pre preko 1 godinu

Pobeda bez puno znoja i dobra priprema rekonvalescenata za Partizan, posebno Vildoze. Faku je iznuđeno igrao previše, u odnosu na Džonija, jer ga neće biti u EL meču. Bentil da odmori, šansu Iliću, dok se ne vrati Martin. Lep meč, revolveraški.
D

DakaCz

pre preko 1 godinu

Dobijen mini derbi sa ne bas velikom potrosnjom i ne na nas nacin.Momci su cuvali snagu za petak i tu ce biti potpuno drugacija igra.Napred sampioneeee
d

d.g.

pre preko 1 godinu

Koliko smo jaki vidi se po komentarima. Svi kritikuju a mi dobili rutinski derbi ekipu koja je sve ubacila.
@

@d.g.

pre preko 1 godinu

Tvoj komentar je čisto navijački. Uživao si u utakmici i na kraju bio zadovoljan pobedom kao gledalac. Ne zameram ti ništa, sve je to u redu. Problem je što drugu utakmicu za redom ne uspevamo da nametnemo svoj ritam. Protiv Žalgirisa kompletan meč tvrdo i na kraju Žalgiris ispogađao bitne šuteve, a mi ostali na "tvrdo". Ova utakmica Cedevita se raspucala, našom krivicom. Ekipi koja se oslanja na šut za 3 i igru 1 na 1 radimo preuzimanja sa visokim igračima i idemo ispod bloka na pik. To je ludost. Reket smo zaključali, ali oni nisu ni hteli da napadaju iz reketa. Naša igra unutra je takođe bila loša, osim pred kraj meča. Kampaco bi bio na 20 asistencija da smo u prvom poluvremenu bili trezni. Srećom po nas, ušlo je šta treba spolja. Nedović nije bio prisutan. To je nešto što je i Duško Ivanović rekao, znači nije navijačko pljuvanje. Podrška za ekipu uvek i svuda, ali mora kritika kad zagusti.
A

Astoria

pre preko 1 godinu

Zvezda je odigrala onoliko koliko je bilo potrebno. Interesantan je i podatak da je ovo prvi put ove sezone da su crveno beli postigli trocifreni broj koševa.
p

podriz

pre preko 1 godinu

Samo se ti tesi... raspad sistema je poceo. Nastavlja se trogodisnjom licencom, koja je trenutno na putu ka Areni.
G

Gedžolino

pre preko 1 godinu

@ podriz Neka je i desetogodišnja licenca, svi znamo da je kupljena, tako da, nek vam je srećna... Sa terena begate, kao onomad, i to bez kazne, al' kad treba da se nesto mulja i plati, kad treba da se druka, tu ste... Eto vam ga Bodiroga, ali zapamti da se sve vraca. Zna to jedan čovek, možeš da ga pitaš ukoliko je došao iz Rumunije, a i ukoliko nije, Rumunija je blizu. Nekima i bliža nego što mislite...
N

Nista neobicno

pre preko 1 godinu

Cestitke za pobjedu. Idemo dalje.
D

Delija FRA

pre preko 1 godinu

Ne moze se lopatom na bager.
k

kemp

pre preko 1 godinu

Nedovicu sve ti je oprosteno, a znam da ces u petak biti najbolji! Podrska Dusku i ekipi, pobjedi se ne gleda u zube ! Idemo jako u petak!
B

BxQw

pre preko 1 godinu

Nedović. Iz kornera. Dovoljno.
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Daj Nedovicu druze uozbilji se, pa nije ona trojka sve de malo volje za zivotom de dodji sebi Molim te
G

Gostanko

pre preko 1 godinu

Odlika velike ekipe je kada pobedi i pored gomile primljenih trojki. Zvezda se nije previse trosila zbog derbija koji nas ocekuje.Dala je gas kada je gubila i posle je citavu utakmicu vodila. A i bolje je da je sada odigrala losije nego u petak da odigra tako.U evroligi je bolje navijanje,odbrana prejaka i tesko da ce tek tako sutati trojke
L

LeoLajke

pre preko 1 godinu

Ovde odbrane nije bilo.
g

glasnaroda12

pre preko 1 godinu

U poslednje dve utakmice Zvezda igra neverovatnu losu odbranu. Protiv Zalgirisa izgubili utakmicu koju su vodili do 36 minuta. Danas zatvorili reket i primili 19 trojki alo. Slazem se da kad nekog sut ide onda ide. Ide i Golden Stejt sut za tri poena pa ne dobijaju sve utakmice. Neka trener pogleda ove dve utakmice i neka vidi gde je pogresio jer Zvezdu u petak ceka jako bitnan utakmica za top8. Ako hocemo da dobijemo derbi moramo to uraditi dobrom i cvrstom odbranom, onome po cemu smo i prepoznatljivi po Evropi. Ja verujem u ove momke. Napred Zvezdoooo!
G

Gostmiki444

pre preko 1 godinu

Slazem se sa tobom. Ja mislim da je unor u pitanju...
p

pa

pre preko 1 godinu

Isao je sut i cedevitu pa nije dobila...koliko je dobar posao ivanovic uradio bidi se po ovim komentarima,zvezda dobila,a vecina kritikuje,nek se ponovi i u petak isto ovako
G

Gost jesam

pre preko 1 godinu

Pa nije dobila ni Cedevita!
Z

Zemlja kosarke

pre preko 1 godinu

Zvezda jedini tim u EL gde u prvih 10 igraca nema nijednog crnca. Bentila ne racunam jer k'o da i ne igra. Argentinci odlicni. Zbog takvih se zavoli ovaj sport. Nedovic, Petrusev, Mitrovic, Dobric. Odlicna domaca osovina. Ne vidim kako Partizan moze ista da uradi sa legijom stranaca u aprilu i maju kad se bude lomila sezona. Za top 8 zaista tesko bilo sta prognozirati. Nikad neizvesnije takmicenje. Rekao bih 50/50 za narednu fazu.
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Treba nam visok i jak Centar POD HITNO. A bude sa Martinom. Više mi je muka, cele sezone nismo kompletni. Napravljene su neke greške u startu, dovodjenjem Jovanovića za trenera. Pa onda Adams, Holand, Raduljica. Pa povrede Ivanović i Martin. Pa kazna za Kampaca.. Nikako krenemo punim gasom, sve nam ide maler za malterom.
Ј

Јосиф

pre preko 1 godinu

Стиже центар, у јулу! Пошто смо за ову сезону у блокади, само незнам дали сте ви писмени уопште да веч више од 50 дана, звезда на леду а тако че бити до 1 марта.
c

covfefe

pre preko 1 godinu

Dobri su Argentinci, ali ponovo nista bez Lazica.
z

zebina

pre preko 1 godinu

Moramo biti veoma oprezni u petak. Prazni minuti i mekana odbrana pa makar to bilo i par minuta nas mogu ozbiljno koštati. Partizan ne sme da se potceni. Strasna šuterska ekipa, sa centrom koji može da igra 40 minuta u kontinuitetu. Ne sme da se stvori ambijent da smo već unapred dobili meč.
2

2 na 2

pre preko 1 godinu

Ne beri ti brigu. Ovo je bilo odmaranje posle Žalgirisa. Potrošili smo se i vrhunski je kad sa jedinim rivalom za titulu Aba lige možeš ovako da odigraš relativno pušteno. Dobro je da nije služio šut, znači doćiće u petak, odbrana je odmarala da bi bila zategnuta protiv mordora.
G

Gost Лк

pre preko 1 godinu

Колико то замишљаш да Партизан може дати тројки, 40? Људи су дали 19тројки и нису били ни близу победе, прејака је Звезда.
G

Gost1389

pre preko 1 godinu

Sad ce 90% komentara prerusenih "zvezdasa" da pljuje odbranu,Nedovica i slicno. Nedovica i ne treba forsirati kada ne treba. Odbrana nije bilo na nivou ali sta je tu je. Opet nisu imali sansu ni da pobede. Ne saljite los vajb nego uzivajte dok je Zvezda ovakva kakva jeste.
D

Dragan VG

pre preko 1 godinu

Nije ni lose sto je malkice delovalo gusto u nekim momentima. Kao sto se godinama prica da je dobro kada Novak ima neki malo tezi mec na GS, isto tako mislim da je ok i kada Zvezda ima isti u domacem takmicenju. U sustini, bilo je lepih poteza sa obe strane.
P

ProfesorXYZ

pre preko 1 godinu

Ponovo raspad u poslednjih 5 minuta. Čović je doveo sjajne individualce, na žalost nemamo trenera koji to ume da posloži i da izvuče neki optimum.
G

Gost "

pre preko 1 godinu

Dodji sutra na trening da objasniš kako to treba da se radi... Duško
G

Gost*****

pre preko 1 godinu

Kojii Dusko? Vujosevic, Ivanovic ili Obradovic???
v

vidi vidi

pre preko 1 godinu

Pa ne može kad igraju 5 na 8, kad ovi iz Olimpije ne smeju izjednačiti 7 napada zaredom, kad moraju videti sta ce gazda lige odlučiti kada da odigraju zaostali meč, pa da vide koji im rezultat paše. Ova liga je postala smešna
d

d.g.

pre preko 1 godinu

Kad se Martin oporavi. Ako Kampaco nema pravo igranja onda Martin ima jer je tad bio zdrav.
S

Stvarno ste za posmatranje

pre preko 1 godinu

Ako je neko zadovoljan ovakvom igrom a prvenstveno odbranom onda taj o kosarci nema pojma, Cedevita je ekipa koja od Kluza gubi kuci, Ej bre kakva bre jaka Cedevita kakvi bakraci nemojte nas zasmejavati , Mi nismo igrali odbranu uopste....
N

NoName 1

pre preko 1 godinu

Ne znam šta si hteo da kažeš. I Zvezda je ekipa koja kući gubi od Zadra. Kakve to veze ima sa večerašnjom utakmicom?
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Najbolje je da Partizan preda 27 mocnoj Zvezdi derbi da se ne igra uopste protiv Srpskog kako ono bese Golden Stejt Voriorsa.
S

Svedok

pre preko 1 godinu

Vidis kako si pametan. Sve si slozio jos da ne zaboravis suknjicu ili ono dupe uza zid. Sto je sigurno sigurno. Mos misliti kad su se ovi sprdali sa timom koji vas trese gde vas stigne.
B

Butragenjo

pre preko 1 godinu

Ovo su ubedljivo dve NAJBOLjE ekipe u ABA ligi, dobra utakmica, vazna pobeda ! Idemo dalje...
G

Gosthjk

pre preko 1 godinu

Bravo momci, svaka cast! Samo gazite redom!
S

Spiritus movens

pre preko 1 godinu

Kampaco kosarkaski Mocart. Steta sto mu ne daju da igra.
G

Gost9

pre preko 1 godinu

Nedovic mora da se uozbilji,krajnje je vreme.

Veca1971BGD

pre preko 1 godinu

Neverovatno da smo mi tvrdoglavo preuzimali sve tokom cele utakmice i ostajali u blokovima ili ispod kosa dok su oni svaki put bili sami na 3 poena. Mozda najlosija odbrana od 3 poena ikad vidjena bar sa nase strane ako ne otkad gledam kosarku. Jeste njih hteo sut ali su na 90% suteva bili sami. Jos neverovatnije mi je bilo da smo samo u 3 cetvrtini branili 3 poena, ovo ostalo kriminalno, mora to da se popravi jer ce nas upropastiti svaka ekipa koja ima vise od 2 sutera u petorci. Hoce li neko zabraniti Nedovicu da sutira za 3 do daljnjeg, molim vas, covek je najlosiji bek suter sa distance u istoriji Zvezde.
G

Gostmiki222

pre preko 1 godinu

Ljudi dali 19 trojki... zvezda odlicno igrala, cedevita tesko da ce do kraja sezone da pogodi vise trojki nego veceras i to je to...
@

@x@

pre preko 1 godinu

Korektno,nije lako posle one utakmuce Zalgirisom i onakvog poraza nastrlovati glavu,jos pred derbi. A Cedevita 19 trojki,vecina nije bila ni blizu otvorene tako da svaka cast. Sve u svemu korektno.

Veca1971BGD

pre preko 1 godinu

Druze, velika vecina je bila otvorena trojka, to sto neki nas igrac proleti 2m od njega da blokira se takodje racuna kao otvorena trojka.
E

Ejjj

pre preko 1 godinu

Primiti 95 poena od ovakve Cedevite je za ozbiljnu analizu... Ovo nije dobro, znam da nisu neki htele da se trose pred derbi ali je ovo ocajno u odbrani, odbrana skoro da nije postojala.
P

Postic

pre preko 1 godinu

Pa igrali su utakmicu pre dva dana,svaka pobeda ,kako god je vazna
Đ

Đukin fan

pre preko 1 godinu

Nedović stanje redovno!!!I dalje očajan.Ostaje nada da Sv.Sava uradi čudo i pomogne da čovek u petak uradi nešto korisno.Od prošlog derbija i trojke potpuno se izgubio.On i Bentil za veliku brigu.A i odbrana veceras komplet rasulo
S

Sale555

pre preko 1 godinu

A Dobric? Odlicna utakmica. 18 poena i trica koja je prelomila mec.
H

Hames

pre preko 1 godinu

Tako je, ali nazovi navijaci ce umesto toga pricati kako im Nedovic ne valja
G

Gost 5566

pre preko 1 godinu

Bas ta dvojca koja nece igrati haha
B

Butragenjo

pre preko 1 godinu

Sreca tvoja pa ce Vildoza igrati ! :))))
R

Reč je reč

pre preko 1 godinu

Cedevita pokušala sa taktikom Zadra ali nije prošlo.Zvezda se u završnici malo opustila što nije dobro.
A

Akademik

pre preko 1 godinu

Naslov kao da nije bilo neizvesno i da je Zvezda razbila Cedevitu. Ja sam malo realniji. Jako teska utakmica protiv odlicne ekipe COL. Bravo , ali danas je za nijansu bolji tim pobedio.
Z

ZvezdasSrb

pre preko 1 godinu

Ovakva odbrana je katastrofalna, Ovo ne lici ni na sta, barem da je Cedevita nesto jaka pa da eto , ali Cedevita je krs od tima.... Nema opravdanja za ovakvu odbranu , ovo nije Zvezda ovakva lezerno odigrana utakmica
G

Gostgost

pre preko 1 godinu

Ne lupaj gluposti, kakva god da je ekipa, pogodili sve sto su bacili, i opet smo ih pobedili. Samo da ke*ate nesto...
S

Smh

pre preko 1 godinu

Taj krs od tima tukao partizan pre mesec dana
O

Ojsa

pre preko 1 godinu

Zbog ovakvih majstora kao sto su Kampaco,Vildoza i Nedovic,ma da Nedovica odmara mnogo Ivanovic u Aba Ligi,ali zbog ovakvih majstora publika dolazi u dvorane. I opet kazem velika je steta sto ovakav majstor kao sto je Kampaco ne igra EL,velika steta za sve ljubitelje kosarke i za samu kosarku. A sto se tice utakmice,utakmica je bila milina za gledati i bravo za Zvezdu i za pobedu ali ovakva utakmica gde u drugom poluvremenu imas konstantno prednost 10+ i na kraju dozvolis da udjes skoro u neizvesnu zavrsinu,to ne sme da se dozvoli,pogotovo ne u petak,i jos jednom Evroligo sve ti j.... i sve najgore Glikmanu i Bodirogi!
P

Prcko33

pre preko 1 godinu

Nedovica? Decko prepun laznog samopouzdanja , sve vise mu kredit istice kako kod trenera tako i kod navijaca , sut katastrofalan a co'ek sili! Da se ne misli da decka "pljujem" jednostavno ga pod hitno treba "spustiti na zemlju" ! Potencijal dobar , al' to sto radi u poslednje vrijeme je "kriminalno" ...Zaista neko ko moze , ali ga treba ozbiljno naribati!
s

stankelitza

pre preko 1 godinu

Likovi koji pljuju Nedovića nemaju pojma o košarci. Da, momak trenutno nije u formi ali će biti najbolji kada to bude najpotrebnije. Njegov značaj ne razumeju ljudi koji nisu igrali košarku i to je to. Sportski pozdrav!
P

Prcko33

pre preko 1 godinu

Stankelitza ako je ovo bio komentar kao odgovor na moj , samo da ti kazem nije problem uopste dal' je on u formi ili nije , problem je sto igra nerezonski! Ja co'eka apsolutno ne pljujem , cak ga i volim kao igraca ! Jednostavno ne igra dobro , igra nerezonski , igra takvu igru za koju on nema kvalitet i jednostavno mora da se urazumi i radi ono sto najbolje zna , a ne da umislja da je Doncic!
s

stankelitza

pre preko 1 godinu

Ali šta on to najbolje zna a da ne igra tako? Jednostavno mora da igra na način na koji igra, jedino što šutevi trenutno ne ulaze. Ljudi ga pljuju što promašuje, a ne razumeju da on mora da preuzima odgovornost. Treba da uzima ove šuteve koje uzima i to je to. Da ne pričam što se govori o procentima a gomila napada Zvezde kad se lomi je daj Nedoviću i skloni se. Kad ostali saigrači nisu opasni po koš, ne može ni on uvek da izmisli poene. Mislim da će to biti dobro, momak ne siluje i ne forsira da bude glavna Zvezda tima. Kada ga ne ide podeli loptu (kada ima kome) i to je jako bitno kad imaju tri igrača na nivou Campazza, Vildoze i njega. Jako je bitno da ima hemije izmedju njih, a kada i on počne da pogadja biće to dobro.
H

Hames

pre preko 1 godinu

Ivanovic ce da brine o Nedovicevoj formi, nema potrebe da hejtujes igraca po komentarima
P

Prcko33

pre preko 1 godinu

Ne hejtujem igraca uopste , kazem ono sto vidim! Rekoh samo da co'ek radi nesto, tj sili sut nesto sto nije odlika i sto mu ne polazi za rukom ....On iz utakmice u utakmicu igra losije , samo zbog tih stvari ...Znaci dosao je sa velikim samopouzdanjem a kako vrijeme prolazi tako mu i samopouzdanje pada. Fokus treba da mu je igra u tranziciji i prodor igra , znaci nikako sut a taj ce mu sut doci upravo kada dobije samopouzdanje sa tim sto najbolje zna! Ne pada mi na pamet da hejtujem igraca ili pricam nesto lose , daleko od toga da je on los , veliki potencijal ima samo da se kanalizuje kako treba a ne sumnjam ni u njega kao ni u Ivanovica ...Slazem se i sa tim da masu lopti ide ka njemu kada drugi ne preuzimaju odgovornost ili ne smiju , ali mora biti mnogo mudriji i koristi to sto ima , a ne da umislja neke druge stvari !
G

Gost1312

pre preko 1 godinu

Svaka čast!!! Preozbiljna ekipa za ove prostore!!! Ekipa za Top 8
p

partizan sampion1

pre preko 1 godinu

lako je protiv cedevite vidimo se 27-mog
b

bingosale76@gmail.com

pre preko 1 godinu

Pa ne bi rekao da je lako,vas su pobedili...
U

U Tem Denveru

pre preko 1 godinu

Lako je protiv cedevite, to ste vi pokazali hahahahahahahahahahahahahahahhaha
A

Aca LJotic

pre preko 1 godinu

partizan sampion1 Videlo se i prosle godine kad je doso Zeljko Obradovic najavljivali ste pobedu u Aba Ligi u prvom Vecitom Derbiju a na kraju nista najavljivali ste osvajanje svih mogucih trofeja a na kraju corak videli smo i ove godine dva Vecita Derbija smo dobili za deset dana.
V

Vinegar

pre preko 1 godinu

Gusto. Opet panika pred kraj, opet bez ideje u napadu kada se lomi. Svaka cast jos jednom Dusku. Lomi se, ima Kampaca i igra bez njega jer zna sta sledi u petak i da Kampaco nece moci da pomogne.
O

Ok

pre preko 1 godinu

Problem je kada treniras sa igracem koji igra svoju kosarku a onda igras utakmicu sa drugim igracem koji je vodi na svoj nacin. Onaj ko nije primetio Markovica na klupi nije nista video. Cedevita suterski tim je odigrala odlicno ali je Zvezda i u njihovom modu bila lafano dominantna. Ovi sto trce ispred rude imace svoju priliku u petak. Nesto mi se cini da se sami hrabre.
b

brt

pre preko 1 godinu

hiljadu trojki