Komentari na vest

Zvezdi stižu velika pojačanja sa Mundobasketa: Jago lider Brazila, Tobi među najboljim centrima na turniru

к

куки

pre 8 meseci

Без још једног центра и шутера попут Пенгоса џаба смо кречили .Криминал је задржавање Кузмића
Z

Zvezda Šampion Evrope 2024

pre 8 meseci

Neće biti lako ali Zvezda ipak osvaja Evroligu 2024 godine
D

Dobar vic

pre 8 meseci

Oplakah 😂😂😂
s

snsigokea

pre 8 meseci

Neko 10 titula u zadnjih 10 godina i 10 odigranih EL a neko NI JEDNU titulu a licencu za EL im av kupio prosle sezone,cisto da se zna ko je drzavni klub!
g

gost4

pre 8 meseci

kaze se "hvala precednice" kod vas u SD, ne zaboravi to
S

Samo Top 9

pre 8 meseci

Za 75 godina “igranja” ni jednog rezultata pomena vrednog! Najvece postignuce 1 Top 8 i u njemu ciscenje od 0:3. Ah da, i 1 Top 9.
м

милионери из Железника

pre 8 meseci

А у децембру добро познати сценарио. Препознатљиви звук шкрипања патика, затварање нивоа 400 и писање свакодневних саопштења. Репоња добија отказ.
D

Decenijasi

pre 8 meseci

Rece navijac kluba iz laktasa koji titule i EL video nije vise od pune DECENIJE!
Z

Zadar strasni

pre 8 meseci

Vazno je da smo vas pocistili u finalu i uzeli titulu. I igrali Top 8 i to uspesno. Za razliku od nekih koji su bili tek 11. I plus ih isprasili Zarad, Cibona, Alba, Bajern, …
S

Sved u Zvezdu

pre 8 meseci

JOS ALEKSEJ SVED KAO BEK SUTER I TEK ONDA CE MO IMATI KOMPLETIRANU EKIPU!
E

Esex

pre 8 meseci

Ja kao covek koji zivi za fudbal i od fudbala,mogu samo da pozelim srecu kk zvezdi jer obozavam da gledam kosarku,moju zvezdu i moju srbiju..Pojacanja ne bih komentarisao jer nisam neki znalac za kosarku al meni kao laiku deluju super tj. nikad jace...Nadam se da ima neko strucniji ko ce napisati nesto o svakom pojacanju a ne samo da citam komentare prozivanja oko pantera,plata,ostoje,covica i drugih decijih gluposti.
G

Gosthjk

pre 8 meseci

Citajuci komentare covek moze da zakljuci samo jedno- jadno, jadnije, dno, ljudski talog, pa navijaci kkczbgdfmpdiva.
ф

фмп-у

pre 8 meseci

Нико не може да забрани да са неограниченим вишедеценијским буџетом оствари барем једну победу у топ 8. И наравно како ће да се зове.
K

Klovnovi Sever

pre 8 meseci

Najjaci smo i ja kao i kusato repati imam filing da ove godine postavljamo standard i da idem u top 13. Iz Aba superkupa smo pobegli jer ce nas Partizan gaziti gde stigne ove godine. A mi smo mali misevi, to je poznato pa odmah bezanija.
G

GostPa

pre 8 meseci

Nejpir je najozbiljnije pojačanje. Teodosić je imao vrlo dobru sezonu za jednog veterana. Jago je igrač u usponu. Može se reći da je pozicija plejmejkera fino popunjena. Na poziciji beka imam Nedovića, fantastičan ulaz, nepouzdan šut za tri poena, nešto sporije lateralne kretnje u odbrani. Ne znam ko je još planiran za tu poziciju, ali dobro bi došao igrač meke ruke i dobre odbrane. Dalje se mešaju pozicije 3 i 4, a kasnije 4 i 5, pa da krenemo redom. Davidovac je izuzetno inteligentan igrač, deluje da nema pojma o košarci, a onda ga svi koriste redovno u rotaciji. Biće izuzetno koristan i ove sezone. Lazić je veliki borac sa sve manjom minutažom, nešto kao što je Rejes bio u Real Madridu, samo na drugoj poziciji. Giedraitis - meka ruka, igrač koji bi trebalo da donese širinu u napadu i da na taj način napravi prostor bekovima za ulaz pod koš. Bjelica je ofanzivno profesor košarke, defanzivno problem kada je potrebno preuzimanje u odbrani, za koga je upitno u kakvoj je formi. Hanga je izuzetan defanzivac, dobar borac, verujem da još uvek ima motiva. Tobi je igrač meke ruke, izvlačiće protivničke centre iz reketa, ostavljaće prostor bekovima za ulaz pod koš. Ne baš najsrećnija leđna tehnika, ali pouzdan i inteligentan igrač. Simonović je gladan uspeha, igrao bih na tu kartu. Iako nije dobio priliku u NBA, Evroligu će shvatiti kao takmičenje koje je on prerastao, ući će bez straha u takmičenje. Kuzmić je imao sjajnu sezonu kada je blokirao Udoa za pobedu protiv Fenerbahčea, ali od stare slave se ne živi. Verujem da će sezonu završiti u FMP-u. Sve u svemu, tim je iskusan, ali i energetski potrošen. Mislim da je previše najavljivati osvajanje Evrolige, ali je top 8 dostižan ukoliko svi budu zdravi. Sportski pozdrav!
Z

Zn

pre 8 meseci

Luka Mitrovic? Svake godine planiran kao treci centar, svake godine “skoluje” po Evroligi, naravno da je imao i losih utakmica, ali dve godine nas prvi centar, 2 na 2 igra medju tri centra u EL, pregled sjajan, inteligencija da ne pricamo, teske povrede u najboljim godinama ga odvojile od mnogo bolje karijere klupske i reprezentativne. Opet ce biti prvi centar zivi bili pa videli, mada Tobi deluje bas dobro, Bolomboj ne znam, mada momak igrao u Cska i Oli, sigurno ne slucajno.
S

SUNĐER BOB

pre 8 meseci

Kaze Čovic na jutarnjem da nema vise pojacanja..to je to..
A

ABCD...

pre 8 meseci

Sto ovoliko minusa? Ocekivano skroz. Naravno da nema vise pojacanja.
G

Gost555555

pre 8 meseci

Stvarno ne znam sta da ocekujem od ove ekipe Zvezde, potpuno su mi pomesana osecanja. Mnogo je tu istrosenih igraca ali iskusnih, Teodosic, Bjelica, Hanga, Lazic,(Kuzmica sam namerno izostavio). Visoki igraci mogu da iznenade i pozitivno i negativno Toby, Bolomboj i Simonovic. Od Mitrovica, Nedovica, Davidovcai Lazarevica znamo sta mozemo da ocekujemo. Jedino od Nejpira i Jaga imam visoka ocekivanja. E sad ako se stvori tim koji ce da se bori, da izgaraju i pokrivaju jedan drugog nesto dobro moze da ispadne ako toga ne bude usledice totalni debakl. Mislim da nam je neophodan igrac na poziciji 2 koji moze konstantno da ima dosta poena, neko tipa Berona.
G

Gall

pre 8 meseci

Za ovaj deo gde kazes istroseni igraci, samo pogledaj Real prosle sezone i pogledaj sta je upravo Barsi falilo kada nije islo po planu
@

@gall

pre 8 meseci

Vidi ovog sto poredi svoj smrznuti klub sa Realom. :D pa komedija ste
@

@Gall

pre 8 meseci

Ko kaze da poredim klubove? Navodim primer da stariji igrac donosi iskustvo i prednost kada na utakmici ne ide sve po planu
V

Vildoza i Kampaco

pre 8 meseci

Taj Real vas omlatio sa 0:2 dok su neki sa njima igrali 3:4
g

gundelj

pre 8 meseci

Ljudi, nemojte nabijati tenzije, imamo 2 tima u Evroligi i treba da budemo srecni! Nismo ni svesni koliko je ti velika stvar! Bicemo svesni kad sve prodje!
T

TP-1

pre 8 meseci

Tacno,ali za EL je potreban kvalitet,a ne kvantitet! Ne kolivina druze,kvalitet kojeg sigurno u Zvezdi nema ove sezone. Sabaza izostavljam iz ove price,decko je bolji od Kampaca!
П

Профа АуЛиКс

pre 8 meseci

Само напред Звездо, никад боље и паметније попуњен ростер! ГАЗИ ЗВЕЗДО!
A

Ajde

pre 8 meseci

Neka “gazi” kao prosle godine i svi zadovoljni 😂

❤️❤️❤️❤️

pre 8 meseci

Ne znam samo gde nam je dvojka, pored Nedovica u ekipi ne postoji... Treba nam jos jedan bek sa dosta poena u rukama.
T

TP-1

pre 8 meseci

Jago je odlican,zahvalan igrac. Stvarno mi nije jasno zasto je izabrao Zvezdu u ovom trenutku. Tu su Sabaz koji je realno zver,mozda i bolji od Kampaca i mrtvi Teo...Obojica ce imati prednost u odnosu na njega. Tobi nikako nije neko ko je jedan od najboljih centara na SP. Na zadnje dve najbitnije utakmice za Sloveniju se nije video. Da ne pricam kako ga je Valacijunas ubio. Simonovica je glupo komentarisati. Decko igra dve cele godine u NBA sa prosekom od jedan ipo minut. Sta ocekivati od njega prve godine u EL. Drugim recima,sve u Zvezdi je sklepano. Bice vecini asno vrlo brzo da je Covic samo lozio masu.
Г

Гостиварски

pre 8 meseci

Тоби сјајан осећај за скок, мека рука, добри проценти. Статистика на Светском му не говори да се није видео. Друго, у Звезди ће имати јачи тим него тамо, уз изузетак Дончића. Симоновић је бољи играч од Петрушева, не толико поентерски али јачи, скочнији, бољи у одбрани, такав нам је требао прошле сезоне. Конституцијски још није за НБА, далеко од тога да је лош играч. Твој коментар је склепан. Јаго и Шабаз могу и 2 да играју, тако да то да Јаго неће имати минуте исто глупост. Фали нам само бек шутер један и тим је комплетиран. Шабаз, Јаго, Тео, Недовић, Гидраитис, Ханга, Давидовац, Митровић, Бјелица, Боломбој, Симоновић, Тоби, још су у ростеру и Лазаревић, Лазић и Кузмић за сада...искусна и за**бана екипа.
T

TP-1

pre 8 meseci

@Gostivarski@ e ako Jaogo moze da ugra 2,sa svojih 170cm onda jbg...Simonovic nikako ne moze da bude bolji od Petruseva,to su gluposti. Samo polako,pisemo u decembru,kad Ivanovic dobije otkaz pa se juri Radonjic da spasi sezonu. U Partizanu imas skoro ceo tim od prosle sezone. Dakle trecu godinu za redom. Kaminski i te kako moze da menja napaljenog Lesora. I nemoj da sumnjas da Obradovic nece dovesti jos neko top pojacanje od kojeg bride obrazi. Arena prazna do Nove godine!
@

@tp-1

pre 8 meseci

...valancijunas je vecinu svojih poena dao kada tobi nije bio u igri, dok su bili zajedno na terenu u najmanju ruku su bili egal...probao bih odmah simonovic i tobi na 4 i 5 po 213 i odlicni skakaci, davidovac na 3 i dva sutera, sabaz i neko od - teo, yago, nedovic ako ne dodje neki bek suter i trojke samo da pucaju sa svih strana, sto bi naravno otvorilo i dosta mesta za ulaze i gomilu skokova u napadu...
g

gostivarski

pre 8 meseci

ti nisi čuo za petorke sa 2 ball handlera? za rotiranje u odbrani? Zašto Simonović ne može da bude bolji od Petruševa, jel neko zabranio? Tvrdji igrač sa boljom odbranom, po meni više nam odgovara. Otkaz Ivanoviću u decembru, pre će biti Kalemegdan u junu!
K

KK....

pre 8 meseci

Prostamol Uno....
K

Klint

pre 8 meseci

Videćemo se u derbiju
r

recite nam

pre 8 meseci

umesto bjelice je morao da se dovede kvalitetan suter, a ne Bjelica koga niko zivi u evropi nece, imamo li mi sportskog direktora?
V

Visente Del Boske

pre 8 meseci

Pa stize Sved u cemu je problem?
8

869765

pre 8 meseci

Bjelica je dosao zato sto Fener placa 80 procenata plate.Dosao je zato sto je jevtin.Zato su produzeni i Kuzmic,Lazic,itd...Da ima vise novca dosli bi nba Kaminski,Dozir..
G

Gost111

pre 8 meseci

Možda će ovaj uspeh reprezentacije malo smanjiti tenzije.. Kad bude derbi i zagrle se Deda i Avram... Uskreno se nadam pomaku a to je da se mržnja iskoreni a da na njeno mesto dodje respekt i zdrav rivalitet. Sportski pozdrav.
V

Vasilis

pre 8 meseci

Ocito nisi ispratio jucerasnju PRIJATELJSKU utakmicu izmadju partizana i Fuenlabrade gde dodje Aleksa i umesto da ga pozdrave oni bezmozgovici pevaju protiv Zvezde. Spaljene su to glave, pomoci nema.
@

@Vasilis

pre 8 meseci

A nisu svjesni da time indirektno vrijeđaju i Aleksu, odavno deklarisanog kao navijača Zvezde na privremenom radu u Partizanu?!
@

@@vasilis

pre 8 meseci

Ma svi su zvezdasi od Svetog Save pa nadalje. Kad se setim kako vam je natrpao 33 poena u usta ta gurbetska samo mi se kez razvuce po licu. Neprocenjivo. :D deklarisani :D
r

reb8888

pre 8 meseci

...mozda ima onih koji se secaju ali avramovic je u vreme kada je davao po 30 poena i zvezdi i partizanu trebao da predje u zvezdu a onda se tu umesao partizan i on je na kraju otisao preko...
V

Vasilis

pre 8 meseci

To nema nikakve veze, Aleksa je bio Zvezdas i to se jasno videlo po njegovim statusima na fejsu dok je jos bio klinac. Kao sto je s druge strane Petrusev bio grobar pa je dosao kod nas. Svakako je van pameti vredjati drugi klub na proslavi sopstvenog.
E

E Svasta

pre 8 meseci

Pa ovaj Sega visok kao Suma ako nije i od njega nizi
Z

Zn

pre 8 meseci

Sega mega drajv ce da vas voza, kao Kanadjane i slicne… cim neko Sumu zapamti sve jasno
P

Pigmejci

pre 8 meseci

U pravu si, moze samo da igra igrice na kompjuteru posto je za kosarku prenizak