Komentari na vest

Zvezdin lider i riznica kojoj se ne vidi dno

I

Istina boli

pre 2 meseca

Kakav kapiten takvi i evropski rezultati.
7

70

pre 2 meseca

Laza je prototip kapitena kakvog mora da ima klub renomea Zvezde. Timski igrač, odgovoran,disciplinovan,vaspitan i uvek korektan u izjavama. Nikada od njega nećete čuti ništa ružno o protivniku. Još toliko trofeja da podigneš pa možeš u penziju!
P

Podrinjac

pre 2 meseca

Tragedija jednog sporta.
K

KmeKme

pre 2 meseca

Grobari od 79 godina kosarke u srbiji zvezda je bolja 55 od vas. Pa Vi vidite, naricite, halucinirajte.. Samo period dula i gepekovanja bolji i malo krajem sedamdesetih i krajem osamdesetih.
G

Gorostas

pre 2 meseca

MAJMUNOLIKA ME VASPITALA U GARSONJERI. BILO JE TESKO LEZALI SMO KAO SARDINE SAD JA ZARADJUJEM PLACA ME OSTOJA DA SEDIM U KAFIĆU I TVITUJEM
C

Cccc

pre 2 meseca

Branko Lazić je po meni vredniji i važniji igrač od Nedovica a košta duplo manje. Dečko nije rođeni strelac ali će ubaciti 2-3 trojke uvek, polaganje će retko promašiti (Nedovic će u 80%slucajeva promašiti polaganje) odbrana besprekorna i šta bi trebao više da radi. Doživotni mu ugovor dati odmah. Nedovic ako ga krenu trice ubacite će 25 poena ali će biti kriv za 30 što izgubljenim loptama a odbrana je nula obični čunj na terenu kojeg obilaze protivnici.
ц

црно на бело

pre 2 meseca

У Европи је исто тако имао успеха...
M

Majmunoliki

pre 2 meseca

A kad ces prvi put na utakmicu glavata sirotinjo?
P

PARIZER SULTAN

pre 2 meseca

Sjajno nam ide od 2012. godine.
o

ovi sve

pre 2 meseca

koordinirano sa radikalcinom, izlaze on pa oni
M

Moze da prica

pre 2 meseca

Ko sta hoce, jednostavno taj karakter, to liderstvo je velika razlika izmeni zvezde i partizana. U Zvezdi su nosioci jgraci koji su tu, zive za Zvezdu. Mozda nisu vanserijski igraci, mozda se u njima trazi razlog za svaki poraz ali kada je bitno oni su tu i karakterom i orimerom iskoce. Kao u Partizanu Pera Bozic i Kecman nekad. Mitrovic, Nedovic, Lazic, Teodosic pa i Davidovac kojo je u kanali celu sezonu. Nema Partizan to sto ima Zvezda, tu hemiju, tu pripadnost jednom klubu. Moze Andjusic da uzima mikrofon, moze Lesor ali oni su prolazni igraci, kod nas su igraci koji nisu za EL nivo F4 ali koji zive za Zvezdu. Velika razlika kada se dodje u borbu za trofej.
H

Hanter

pre 2 meseca

BRAVO LAZO SAMPIONE!!!!
U

Uuuups, da

pre 2 meseca

Potpuno se slažem s tobom. To je inače izum D. Vujoševića. Čović je preuzeo od njega. I sve bi bilo lepo i u granicama pravila kada bi vas sudije napunile zasluženim faulovima, ali avaj, one to ne čine. Balansiraju u broju istih i nekako je to uvek blizu 50:50%. E, vidiš, onda smo u problemu. Razbili ste nam igru, za to nema adekvatnih sankcija, nervoza uđe u igrače i eto vama pobedice. Jasno je kao dan. Zato su vama sudije i delegiranje istih najvažnija stvar pre svakog meča.
I

Igra

pre 2 meseca

Je bila najcistija od pocetka sezone. Tj najmanje faulova i u El i aba. Ako hocemo kroz iglu sudije su zaista pogresile na kraju 2/4 gde je trebao da se svira faul Dozieru za 2 bacanja, ali na kraju utakmice nije bio faul za 3 bacanja nad Avramovicem... Mozda su se desila jos 2-3 sitna previda ali u toku cele utakmice nismo videlu sudijsku "prepravku" da posle izgubljene lopte, koraka, faula u napadu izmisle sudije izgubljenu loptu za drugu ekipu. Sudije su odradile posao za 9.5 za 10.0 ocenu su trebali samo da daju tehnicku Ledeju za sutiranje ateodosica posle ispaljene air ball trojke i konstantnog sudjenja nabedjenog Obradovica najtrofejnijeg trenera u evropi.
J

Jedino

pre 2 meseca

posteno sudjenje je kad partizan ima 40+ bacanja i kad se kampacu koji stoji i ne pomera se svira faul za treptanje
D

Dexo

pre 2 meseca

Ko delegira? Danilović?
p

psyhhodelija

pre 2 meseca

Razbili smo vas u evroligaskom derbiju,a prvi Ispustili pred kraj a opet smo bolje igrali.. Znači i strane sudije ne valjaju? Niste izgubili zbog gresaka i promasaja ? sad i mi možemo o sudijama da pricamo,i na nasu stetu...
G

Gost9

pre 2 meseca

Smesno,sta ti pises.
@

@uuups

pre 2 meseca

nije te sramota ovo da napises? A da, sram i grobar ne moze u istu recenicu…
G

GORO'S

pre 2 meseca

A sto se Ostoja grli sa Boltauzerom?
M

Ma

pre 2 meseca

sudije.
Y

Yyy

pre 2 meseca

Ako te to teši
K

KOMSijana

pre 2 meseca

Zašto nije smetao Čović kada je Partizan uzimao igrace iz FMP a? Da li ste nervozni jer vise nema uzimanja srpskih igraca iz Zvezde?
ц

црно на бело

pre 2 meseca

На кога сада мислиш?ФМП или Звезда?
V

Voip

pre 2 meseca

Jes se Laza nabildovao, treba podici sve te trofeje.
K

KOMSIJANA

pre 2 meseca

Mrze Lazica a ne mrze Kecmana, a obojica iz FMP a?
ц

црно на бело

pre 2 meseca

Једино што је тај Кецман одвео једну екипу на Ф4 у Париз,а Лаза од 16. није мрднуо већ 10 година...нема дозвољене туче,нема победе...
G

Gorostas

pre 2 meseca

Voljim Partizan i albansko primorje to me mama Albanka naucila
G

Gorostas

pre 2 meseca

Hvala Covicu za Kecmana iz FMP a
N

Nezahvalnigrobari

pre 2 meseca

A Rasica, Vranjesa, Vesu Petrovica, Milojevica, Raduljicu tek.. i onda karma
B

Bravo

pre 2 meseca

Lazo majstore....dve ubačene trojke u vrlo bitnom momentu pored igre Teodosija,odlučujući faktori više nego zaslužne pobede Zvezde. Gospodina Obradovića učmalost našeg trenutnog malograđanskog društva ugrabila u svoje naručje i izjednačili sa jednim primitivnim navijače ili građaninom,čim se on obazire,komentariše i pogađaju ga ne bitni povici sa tribina a nekada na takve stvari nije pridavao značaju. Umesto da nam do tančina košarkaškim jezikom,objasni kako je izgubio od zvezde i šta je trebalo da uradi kako bi pobedio zvezdu,dobili smo odgovor u vidu svakodnevnih kuloarsih priča ko je čiji državni projekat,i ko je delegirani sudije....Gospodine Obradoviću,veoma malo od vas košarkaških edukativnih stvari ali zato puno malograđanštine i ne košarkaške priče...Možda ste u pravu što razmišljate o odmoru,možda se resetujete i budete opet onaj stari....
G

Gorostas

pre 2 meseca

Idem u Albaniju na more, napadam srpskog patrijarha, nisam krsten i volim Partizana.
M

Minhenska.Cucla

pre 2 meseca

Steta sto je Covic u Zvezdi pre tog vremena smo imali domace igrace iz FMP a, od tad nemamo jednog kvalitetnog domaceg.
9

95

pre 2 meseca

Zvezda je tokom Lazićeve karijere promenila desetine trenera i kod svih je Laza bio kapiten! Možda ovi komentatori bolje znaju basket od svih tih trenera? Nastaviće Lazić da diže trofeje još dugo!!
k

kapiten..

pre 2 meseca

je jer vraca pola covicu koji i odlucuje ko je kapiten, trener, cistacica...
9

95

pre 2 meseca

Znam tu priču sa komentara o fudbalu. Vi botovi ste u stanju da svakoga mažete blatom. Šta misliš kakva je onda veza izmedju Pantera u Željka?
l

lazic pere

pre 2 meseca

lovu druze..sve ce se saznato
z

zeljko..

pre 2 meseca

i panter spavaju skupa, e mongoloidu, poredis lazica i pantera...kao da poredis zagorca i jokica
9

95

pre 2 meseca

Izmedju Lazića i Pantera uvek biram Lazića! Korisniji za ekipu u svakom pogledu. Panter je izgleda koristan samo Žocu
P

Prti

pre 2 meseca

Igraci Partizana imaju vise trofeja sa Zvezdom nego sa trenutnim klubom. Toliko o tome.
G

GOROSTASE

pre 2 meseca

Ahahahahahaahhahahahs živiš u trideset kvadrata i to samo zato sto ti se deda odrekao pravoslavlja za jedno i po soban stan hahahahahhahahshahahhshsgs
S

Sardine

pre 2 meseca

Zato smo tako agresivni, neobrazovani i nekulturni.
U

Uuuuups, da

pre 2 meseca

Malo sam krenuo da gledam na stvari drugačije. Istina je da igraju rukomet kad god je potrebno, nekad i ceo meč. To im je zapisano u genetskom kodu, dobro. E, sad dumam ti je nešto. umesto da se žalimo na to , bez uspeha, jer takvi su i igraće tako, zatezaće odbranu uvek, zašto se ne pripremimo na to ili da čak i odgovorimo. Pa, onda lepo, da završimo meč 4 na 4. Dok mi glumimo gospodu oni se sprdaju sa nama i delju nas gde stignu. Eno, i RF je igrao najlepsi tenis, umetnički, a iza je našeg gladijatora, u prašini. Zašto se ne podele 5 na 5 na treningu i da biju jedni druge, onako seljački. Kada dođe utakmica biće spremni i znaće šta i kako. A zašto ne snimimo kriterijum suđenja, vidimo da puštaju batine, pa da i mi njima udelimo iste. Neka rezilzaz bude 53:50 za nekoga. Ceka nas verovatno finale ABA, to nosi sve, celu sezonu. Hoćemi li opet o istim stvarima i kako su ovi iz Zvezde igrali rukomet?
Б

Бијело Поље

pre 2 meseca

Какве глупости ти пишеш... Какав рукомет? ККЦЗ игра одбрану, јаку, не знам да ли је вама тај појам познат уопште.
z

zaks

pre 2 meseca

Čim sam pročitao ovo za "gospodu" , zakocenuo sam se od smijeha.Ne zna se ko je veći gospodin kod vas,počevši od trenera , a onaj Ledej vam je najveći gospodin u istoriji.
B

Binge

pre 2 meseca

Druze, Branko Lazic je igrac specijalac, njegova igra isključivo zavisi od odbrane, i kao takav verovatno bi ga pozeleli 90 odsto trenera u evropi, takav jedan igrac je igrao u Partizanu pre dvadesetak godina a zove se Veselin Petrovic, apsolutno isti igraci, u to vreme kada je on igrao za vreme Duleta, Partizan je igrao antipropagandu kosarke, ali je takva kosarka davala rezultate. Druze tvoje znanje kosarke je ocigledno malo, cim pises ovako nesto
G

Gorostase

pre 2 meseca

A jel ti se tata krstio?
U

Uuuuups, da

pre 2 meseca

Vidim po replikama, hvala na tome, da nije pohvatana poenta mog pisanja. Vi zatežete odbranu stalno, takve trenere i birate, uvek ćete to raditi. To je vaša konstanta. Pisao sam o tome da mi moramo da se prilagodimo, ništa drugo. Da vas nateramo da igrate basket čisto, nema šanse, ako nastavimo ovako preostaje nam samo kukanje. Kad vidiš da nešto ne ide onda pokušaš drugačije. Nije problem u vama, vi igrate svoje. Branko Lazić je sa vama. Mi moramo drugačije. Ne ide baletan u ring sa Tajsonom. Moraš biti spreman da dobiješ i batine.
S

Steva ns

pre 2 meseca

Isti rukomet kakav je partizan igrao i kod trinkijerija i kod čanka i kod džileta šta je tu sporno ako ne kvariš igru faulovima protivnik se raspuca i dobije te ovako ga šalješ na penale pa kako mu bude a većinu derbija koje smo izgubili u tom periodu smo izgubili sa 10+ promašenih bacanja šta je tu sporno i nelegitimno nek cela ekipa ima pet ličnih šta je tu loše tj neprimereno

VecaBg1971

pre 2 meseca

Meni je iskreno muka da ga vise gledam u Zvezdi, covek kapiten sa najmanje kosarkaskog znanja u istoriji kluba. Ne znam samo kako ga nije vise sramota da uzima platu za ono sto pruza na terenu?! Svaka mu cast na peharima ali daleko od toga da je za jedan nesto zasluzan, realno.
p

pa ti promeni sport

pre 2 meseca

jer je on okrenuo tok itakmice sinoc
M

Mikula

pre 2 meseca

Realno je da ti veze nemaš sa košarkom.
S

Stogod

pre 2 meseca

Ovo je isto kao kad bi rekao za Gatuza da nije imao pojma fudbal , da je imao uzas tehniku i da je sramota ono sto on igra ,a da nije bilo tog istog Gatuza dzaba svo znanje Kake , Pirla i ostalih jer je on radio sav posao za njih u odbrani ....
V

View

pre 2 meseca

jednostavno kapiten, ono sto nama fali...
D

Don Vito Corleone'

pre 2 meseca

Lazić za 11 godina 23 trofeja, više nego svi trenutno igrači jsd zajedno u celoj karijeri.
r

rea

pre 2 meseca

Stvarn je bilo teško osvajati trofeje u Srbiji i regionu poslednjih 10 godina. Rezultati u EL su na nivou Albe, a to pokazuje pravo stanje Zvezde, a ne igranje protiv Partizana koji je od tih 10 godina 8 bio u procesu gašenja od strane dragog nam cara, uz Budućnost kao glavnog rivala na regionalnom nivou.
@

@resa

pre 2 meseca

...kada to, poslednje 3 sezone sa obradovicem kada partizan ima veci budzet ili pre toga sa trinkijem kada je budzet bio 6 miliona, sto zvezda tesko da je imala i pored igranja evrolige.
A

Aca LJotic 89

pre 2 meseca

Branko Lazic je odlican igrac samo da nastavi sa osvajanjem trofeja.
d

dexiko

pre 2 meseca

Izuzetno zahvalan igrač.Kada jedan spanulis za lazića kaže de je najbolji defanzivac u euroligi šta dalje pričati.Bravo kapitenu.
G

GOROSTAS

pre 2 meseca

Ponovo se nismo krstili ali smo zato bili u kaficu.
A

Aranđel

pre 2 meseca

Profesionalni dizač trofeja
D

Delija NBg

pre 2 meseca

Realno zalutao je u kosarku
G

GOROSTAS

pre 2 meseca

Da je vreme Čika Mirka Marjanovića ateiste kao sto sam i ja, Branko Lazić bi bio prekomandovan iz Zvezde u Partizan i Lazica bu zavoleo ko Kecmana iz FMP a
m

msm

pre 2 meseca

Ekipa koja komentarise ovde nije postigla ni 100ti deo onoga sto je Zeljko Obradovic u karijeri.
G

GOROSTAS

pre 2 meseca

Ja sam postigao, imam trogodisnju srednju, rezervisan sto u kaficima i prelepa secanja sa albanskog primorja.
@

@msm

pre 2 meseca

kakve to veze ima ako sada nista ne doprinosi?
R

RUKOMETAS

pre 2 meseca

Covek je rodjen za rukomet... druga zvezdanina legenda posle omalenog covica... kapiten koji je dobio najvise zvizduka u njihovoj kratkoj istoriji i covek koga ne mogu ni njegovi navijaci da gledaju... nije lako vama novinarima kada morate da pisete i ovakve tekstove...
H

Handmania

pre 2 meseca

Pre za rvanje. I u rukometu se odsudi neki faul ili probijanje.
T

Tiza

pre 2 meseca

Prosečan igrač
@

@Tiza

pre 2 meseca

ali vi takvog nemate koliko sam sinoc video...
Š

Šiljokuran

pre 2 meseca

Branko, dogodine opet sa peharom u Nisu !
A

Ahahahhahahahhaa

pre 2 meseca

Samo trofej Evrolige nikad podici nece
Z

Zaza Paculia

pre 2 meseca

Kada na pocetku sledeće sezone budete ponovo terali kapitena, setite se da ce opet doci ove utakmice gde kapiten napravi 5 faulova, isece nekoliko kontri, preuzme sve i spolaj i unutra i ubaci dve trojke iz coska, i da svaki trener zeli u timu ovakvog igraca!
B

Butcher

pre 2 meseca

Kapiten napravi 20 faulova, ali se samo u Kupu i KLS dosudi tih 5 i to teška srca.
p

pedjast

pre 2 meseca

Zvezdasko srce!
T

Tajm-aut

pre 2 meseca

Da bog da ponovo da podigneš pehar.
К

Краљ

pre 2 meseca

Гази шампионе !!!
O

Ojsa

pre 2 meseca

Bravo Branko! Do kraja sezone 25,a posle idemo na 30!
d

dkcz

pre 2 meseca

hoće li Nole imati više GS ili Branko Lazić trofeja na kraju karijere? biće zanimljivo ispratiti..
K

Kad Vuchko podbaci

pre 2 meseca

Branko Care štampaćeš nam pare!!!
B

B.Lazić

pre 2 meseca

profesionalni podizač pehara
g

gost123456

pre 2 meseca

Grande LeBranko
N

Nanas

pre 2 meseca

Trofeji su presli u naviku,tako da necu o tome,utisak veceri za mene su Nislije,po meni su odrzali cas navijanja i pokazali severu kako treba da se navija u Areni,odavno bolje navijanje nije bilo na kosarci,momci su pokazali kako se prati utakmica i kako se vodi navijanje na basketu,nije bilo baladica,uspavanki,tuzbalica,nepotrebnih koreografija, da je pameti pa da im se prepusti sipka i da vode navijanje i u Evroligi,jer su odrzali cas navijanja...
G

Gost222

pre 2 meseca

Pa navijanje su vodili ljudi iz Beograda, vidi se da nisi bio prisutan.
N

Nanas

pre 2 meseca

@gost222 jesam li napisao da sam bio prisutan ??? Verovatno je i protiv fmp-a i cacka vodila ekipa iz bg,verovatno je svih 2500 nasih bilo iz bg,je li tako ,kazi ti prisutni ???
L

Lazic je

pre 2 meseca

olicenje sudija iz nizih rangova liga Srbije!U Evroligi sa EL sudijama je poznat pod nadimkom:"3 minuta 5 faula"!Da je on igrao obranu na rukometnom prvenstvu Srbija bi prosla grupu sigurno!
M

Montpellier

pre 2 meseca

Zamisli odbranu u rukometu Djurković - Djukanović - Lazić. Zaplakao bi i Nikola Karabarić.
n

nadrealnooo

pre 2 meseca

Sto bi rekao Zeljko Obradovic, ko dade ovim mladim momcima da sude posteno derbi i da se posle meca moze konstatovati da su posao odradili posteno i da ni jedna njihova odluka nije uticalA na rezultat!!!Koliko se sinoc covek izlupao... Nerealno.
B

Branko Lazic!

pre 2 meseca

Profesionalni dizac pehara
1

1. Fenjer evrolige

pre 2 meseca

Smesno
R

Repac Plandiste

pre 2 meseca

Jesmo im ocitali kosarkasku lekciju, sto bi rekli iznadavasmo im se dunje ali principima se mora odati priznanje za jednu stvar. U ovakvom trenutku pokrenuti jos jednu akciju za prikupljanje pomoći klubu zaslužuje respekt. Ako je istina da je interesovanje ogromno, jos vece nego prvi put onda svaka cast. Dobro je i to sto ce novac prikupljati vodje principa a ne Ostojah jer se je prosli put pokazalo da kad dodju kod njega to je ko u bunar. Sa ovim su se složili...
K

Kako

pre 2 meseca

pa zar nije trebalo Panter da podigne pehar?
Ž

Željkooglu

pre 2 meseca

nastavlja da kuka , u kkp raspad sistema , eno i ostoja se javio ,al dzaba dzaba...
P

Pelemiš

pre 2 meseca

Jedva čekam da napusti zvezdu. Antitalenat za košarku, koji je Boga pitaj kako dobio epitet elitnog defanzivca, a u stvari je elitni agresivac. Kad Markus Hauard da 35 preko njega, onda krivimo Tea, a kad ukrade jednu loptu pričamo kako je najbolji defanzivac ikad. Košarkaš sa nadimkom 0-2p, da, bez njega se nikako ne može.
l

luk

pre 2 meseca

Bravo Lazoo, bravo kapitenuuu!
B

Burek

pre 2 meseca

Fun fact - Lazić ima više osvojenih trofeja od Želimira
T

TD

pre 2 meseca

Kakva gnusna laz, iju...
Б

Бриши Моцарте опет!

pre 2 meseca

Душмани хоће да нас униште и да те продају....!!!!!! АЛИ ИМ НЕЋЕ ПОЋИ ЗА РУКОМ ЈЕР ОНИ НЕ ЗНАЈУ
L

Lazna reakcija

pre 2 meseca

Drzavo, dusmane
M

Mujagic

pre 2 meseca

A realno mu je odavno vreme da se zahvali i ustupi mesto nekom kvalitetnijem…
G

GOAT

pre 2 meseca

On i Novak u mrtvoj trci ko ce vise pehara osvojiti...Bravo majstore
m

menjao

pre 2 meseca

bi sve za pobedu u top 8 evrolige, za f4 bi jos doplatio
H

Hahahahahhahahaah

pre 2 meseca

Novi avangardni trofej: pobeda u top 8 😭
D

Drvo

pre 2 meseca

Najkorisniji igrač (odnos plata/doprinos) u košarci ikad igde.
А

АЈДЕЕЕЕЕ

pre 2 meseca

ДУШМАНИ ХОЋЕ ДА НАС УНИШТЕ И ДА ТЕ ПРОДАЈУУУУ
O

Oksi

pre 2 meseca

A vecina trofeja zaliveno suzama Sase Danilovica.
e

en

pre 2 meseca

najpoetičniji komentar ever :D
S

Steki

pre 2 meseca

To je ono u narodu poznatije kao "više sreće nego pameti "
R

Raki Delija

pre 2 meseca

Nastavlja se crveno bela dominacija
T

TD

pre 2 meseca

A zasto malo ne napravite analizu sudjenja? Za ove nase klipane (pardon, Kliperse) ni najmanje ne sumnjam da su prezadovoljni istim.
E

E ako

pre 2 meseca

bi ti bilo lakše da dovedemo opet Javora sa Puklo i Boltauzera.
L

Laza kapiten

pre 2 meseca

Covek osvojio 23 trofeja,svaka cast.