Komentari na vest

Zvezdina dugačka klupa, čvrsta odbrana i strpljiv napad: Kad izgubiš pet lopti niko ne viče na treningu

G

Gost696

pre preko 1 godinu

Zvezda Ima najduzu klupu.
k

ko je ovde lud

pre preko 1 godinu

Pitaobih "stručnjaka" koji je ovo pisao o kakvoj odbrani on piše. Ako mora onda u redu, ali ovakve gluposti kojih bi se i slepac postideo. Objavite ako ste profesionalni.
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Kao i svake sezone Pogrebno Preduzeće reži, a na kraju sezone kuku lele Cigani se opet vesele.
Z

Zeljeznik 2011

pre preko 1 godinu

Milioneri Zeleznik imaju 3 tima! Nedovice od 3.3 mil ,F4 preskupe igrace Martina ,Bentila,Petruseva… Kupuju 5 og centra koji je imao milionsku platu u Kini ..hoce 4og plejmejkera Jovica i nude jaci ugovor od Efesa..Pa drzavo do kada vise da ih ugnjetavate ?! Oprostite im opet 20 mil duga ,organizujte treci put F4 u Beogradu i kupite jos jednu Evroligu kao 2011 od Cibone..malo je samo 130 preskupih igraca od 2011 god kada su postali Fmp” kome niko ne moze da zabrani kako ce da se zove “!
S

Svedok

pre preko 1 godinu

Blago cice a da ti batalis avangardu. Ne dobija se sezona pisanjem propangandnih komentara. Poceli ste da verujete u ove gluposti koje iznosite jedino ne pominjete poreski dug to je tabu tema. Uostalom vi ste najjaci dok krenu takmicenja a onda devojcice stisnu gacice i beste noge pokakicu vas. Sta da se radi kad ovi domaci nece kod vas. Bravo za malog Topa veze po terenu. Fala bogu da srpska kosarka dobija pleja za povratak tamo gde joj je i mesto. Mi se polako razigravamo a vi kako te.
j

ja sam jaaaa

pre preko 1 godinu

Pa kad se ima para, ima se i za dugacku klupu. Mzt nije merilo, nemojte samo da okrecete plocu kad dodje poraz od ozbiljnije ekipe
B

Budak

pre preko 1 godinu

A jel idete na F4!?
K

Kontraš

pre preko 1 godinu

@Budak A jel obecavate da vise necete bezati sa derbija ?
I

Iks Tb

pre preko 1 godinu

A,da li bi branite cipiripi kup lani osvojen?
h

hopaop

pre preko 1 godinu

Smete li KLS, pikče grobarske?!?!
Z

Zelen

pre preko 1 godinu

Znaci ako izvučemo manji poraz od 20razlike od Efes Pilsena u Cetvrtak da pevamo znaci eto sta mislim o nasoj najgoroj ekipi od kada igramo ovu novu El koja je napravljena zbrda zdola a i dalje nije kompletna i treneru pocetniku antiduduku iz raspale Cibone gde je isto ovako poceo sa smesnim pobedama protiv smesnih ekipa pa je na pola sezone dobio sut kartu zbog losih rezultata,a nadam se da nece niko cekati da mi posle dva meseca udjemo u formu kako veli doticni koji misli da je dosao u Megu ili FMP pa da razigrava juniore jer mi nemamo vremena za čekanje jer smo KkCz koja zavisi od igranja El,,,,,
B

Bonus

pre preko 1 godinu

Reci mi iskreno, šta misliš o Dejanu Radonjiću?
p

prti

pre preko 1 godinu

Miran sinak prvo da pokazes sezonsku pa onda da komentarises. Ovako iz fotelje i ti si strucnjak ala pljuvac ispred prodavnice.
e

esex

pre preko 1 godinu

Kako tako sudis na osnovu jedne tekme?? Evo npr meni se svidja ovaj tim a o treneru cu suditi posle bar 5 utakmica
n

nebo

pre preko 1 godinu

Alo, drugari, Ovo je bio strasni, nikad jaci MZT!!!
Ц

Црвени

pre preko 1 godinu

МЗТ није био ривал да покаже праву слику Звезде, тренер је намерно више ротирао и неки играчи нису баш играли на своје позиције, испробавао је још неке комбинације. Делије као да ће напад бити интересантан за гледање са неке брзе акције а свакако се не може очекивати прошлогодишња одбрана, какве ће то резултате донети видећемо.
O

OkosBokos

pre preko 1 godinu

Samo polako, sezona je predugacka. Problem je sto imamo igrace koji su skloni povredama. Zanima me sta je plan sa Nedovicem? Da li ce se njemu posvetiti i zahtevati da krene da zivi sportski ili ce sa lepoticom zenom pod ruku pa da se manekenise po beogradskim lokalima sa zavrnutim nogavicama i rukavicama?
G

Gost 1303

pre preko 1 godinu

Sva ova analiza je izvučena na osnovu prvog meča u sezoni kod kuće protiv nove ekipe u ligi i jedne od kojima se predviđa borba za opstanak? Svaka čast na izvedenom zaključku 💪
V

Voždovac

pre preko 1 godinu

Mnogi su krenuli drvljem i kamenjem prema Vladi Jovanoviću i mislim da je bez osnova. Moguće da će ovaj sastav biti za nijansu slabiji u odbrani, ali sam ubeđen da su mnogo potentniji u napadu od Radonjine filozofije. Zašto? Navešću samo činjenicu da je trener spreman da se prilagodi utakmici.
m

medeljin

pre preko 1 godinu

Veliki problem je što ljudi danas nemaju 2 grama strpljenja i što dobar deo publike nisu košarkaški navijači već samo navijači SD-a, a upućuju najviše kritika. Modernu Crvenu zvezdu jeste stvorio "Radonjizam", ali je i on i klub su postali to što jesu zahvaljujući strpljenju i dobrom radu. Prva sezona DR-a nije bila dobra. Druga dobra ali sa puno oscilacija. Treća sezona počela katastrofalno i sve se preokrenulo dolaskom Kinzija i Milera. Na kraju čuvena 16/17. Da je pobeđenja Darušafaka i da smo prošli u Top 8 bila bi idealna sezona, na kraju "samo" tripleta. Mada je svaka sezona imala periode oscilacija, očajne utakmice i davljenje u završnicama, gde je DR bio pred otkazom (ne realno, ali su tražili navijači). Isti ti navijači sada Dejana Radonjića smatraju nepogrešivim i nepobedivim i očekivaće da Zvezda nastavi u istom ritmu (da bi neka njihova pohlepa bila zadovoljena). Nije realno. Ovo je sada drugačija Zvezda i realnost je fokus na ABA, a ostalo je sve plus. Napred Zvezda, Napred Vlada Jovanović!
V

Voždovac

pre preko 1 godinu

@Medeljin Baš tako, a slično je bilo i sa FK kad je otišao Miloje. Sve u svemu, mislim da ovaj roster KK ima mnogo više poena u rukama.
G

Gostioool

pre preko 1 godinu

Dje je Peteušev?
!

!!!

pre preko 1 godinu

Povređen