Najnovije vesti

Najviše komentara

Kladionica vesti

/ Izvor: mozzartsport.com

Zvezdino pomeranje granica

Vreme čitanja teksta: 2 minuta

Marketing služba Crvene zvezde ponovo na zadatku

Zvezdino pomeranje granica

Ideja velike tranzicije dva najjača evropska košarkaška takmičenja po ideji NBA lige podigao je očekivanja vodećih ljudi Evrolige prema klubovima u smislu organizacije utakmica i noviteta u kojim su najviše uključeni navijači.

Crvena zvezda je uspela da odgovori zadatku i pruži gledaocima u Štark Areni i dvorani Aleksandar Nikolić audio-vizuelni spektakl za uživanje. Takav je slučaj bio i uoči meča protiv Reala, gde je standard najave utakmice podignut na još viši nivo.

Prošle sedmice publika je imala mogućnost da uživa u spektaklu koji je bio u potpunosti u skladu sa duhom prebogate srpske kulture i tradicije. I tada je kreativni tim Crvene zvezde pokazao ozbiljno umeće u oblasti organizacije, a izdvojili su se fenomenalni 3D efekti na samom terenu.
"Iskustvo stečeno u prethodne dve utakmice kada je klub sa Malog Kalemgdana bio domaćin u dve različite hale bilo je dragoceno za naš kreativni tim, a to se videlo u prethodnog četvrtka u ’’Štark areni’’. Naime, Real Madrid je dočekan pred gotovo 16.500 navijača koji su zaista imali priliku da uživaju u fenomenalnom ambijentu. Menadžment kluba vredno je radio, kako bi Zvezdaši dobili još jedan događaj koji se ne viđa svakodnevno I kakav zaslužuju", objasnili su iz kluba s Malog Kalemegdana. 

Jedinstveni audio i vizuelni doživljaj, na standardnom nivou Evrolige, sada je rezervisan za utakmice beogradskih crveno-belih u Beogradu. U četvrtak se kreativni tim Crvene zvezde pokazao još jednom u punom sjaju, a o efektu najbolje govori oduševljenje zvezdaša, ali i cele evropske javnosti.
"Pohvale koje smo dobili za vanserijsko 3D mapiranje na samom terenu, propraćeno audio efektima, stigle su iz Barselone, putem društvenih mreža, a huk sa tribina kada su se prigušila svetla i krenulo predstavljanje crveno-belih je ipak najveći stimulans za sve u klubu da nastave da rade pravi posao", rečeno je iz marketing službe uz dodatak:
"Pojedini članovi kreativnog tima Crvene zvezde proveli su i dane i noći u ’’Štark areni’’ kako bi tih nekoliko minuta sve oči bile uprte u 3D efekat kakav će se pamtiti. Ambijent je u tim momentima dosegao vrhunac i napravila se jedinstvena sinergija terena sa tribinama. U narednim danima, očekuje vas mnogo zanimljivog sadržaja sa utakmice između Crvene zvezde i Real Madrida u želji da i Zvezdaši koji nisu imali privilegiju da budu u ’’Štark areni’’ dožive jedinstveni spektakl barem putem video zapisa i fotografija. A novi izazov već je “iza ugla” utakmica sa francuskim Asvelom u Štark Areni narednog petka".

Navijači Crvene zvezde u narednom periodu mogu da očekuju još ovakvih, ali i novih akcija. 

 

Komentari 4

Veličina slova

Ostale vesti

Uživo
Najava mečeva