Komentari na vest

Zvezdu muče povrede pred Megu Mozzart: Videćemo ko će moći da igra

P

Prepoznavanje lica

pre preko 2 godine

Koja je kukumavka ovaj Radonjic.
U

Underdog

pre preko 2 godine

Underdog trener, underdog mindset... Tipicno balkanski.
a

asi

pre preko 2 godine

Niko nije povredjen,CZ odmara igrace a Mega je nikada nije pobedila,menadzer i Cova su gazde Aba lige.

Zelenooki

pre preko 2 godine

Radonjić ti si velika kukavica i to dokazuje iz dana u dan. Nisi smeo da dovedeš onog Frimen iz Turske a on završio u CSKA, nisi smeo da dovedeš ni onog francuza Korneliusa niti onog Vilijamsa iz Lokomotive. Ti dovodi igrače koje poznaješ i koje si trenirao jer se plašiš da trenira igrače koje ne poznaješ. Nije istina da nije bilo para. Umesto Markovića, Lazića, Zirbesa, Simonovića mogao si da dovedeš dva kvalitetna igrača. Pa ti si u Bajern odveo Dangubića i Nelsona bez kvaliteta za evroligu pa su te gazde Bajerna ubrzo najurile.Šakota te je razbio u Evroligi sa Zvezdom u areni sa 40 razlike. Stalno nešto kukaš i tražiš krivca tamo gde ga nema a isključivi krivac si ti jer si selektovao ove igrače i dodelio im uloge. Svestan si i sam da si debelo pogrešio ali nikad to nećeš priznati nego ti je uvek neko drugi kriv za tvoje greške.
l

linoleum

pre preko 2 godine

moj komsija grobar do koske i nece covek da gleda partizan ovaj plasticni sa zeljkom obradovicem ,kaze drazi mu bio onaj sa vrabcemi da je tad bila avangarda i da su se navijaci partizana prodali i cute.sad ja ne znam ja gledam sa sportske strane.previse stranaca u partizanu ali CZV osvaja sve to je sigurno
Z

ZoranZA

pre preko 2 godine

Tvoj komsija nije partizanovac cim tako prica.A sto se tice stranaca, zaboravili ste ranije godine
z

zoran za "

pre preko 2 godine

brate partizanovac pedantni ,nije huligan.zna sve igrace i svakog bukvalno 12u izmenu zna od pre 20 godina,i kaze lik necu sad ovaj partizan da gledam gadi mi se i da mu se ne svidja prica jer su se i navijaci prodali ,pomoc drzave ,kes ogroman kao da ne gleda partizan i sad stvarno ne gleda.sto bi lago boliu me uvo.postujem ga zbog tog
K

K R O J F

pre preko 2 godine

Kako vreme prolazi vidim da navijači zvezde polako shvataju gde je koren problema.Shvataće sve više.Da ne spominjemo imena jednostavno palanački psihološki sklop.Evroliga godinama služi po principu daj šta daš ako može može ako ne objasnićemo to već navijačima.Daj da osvojimo ABA-u,domaću titulu Evropa je druga dimenzija priče.
G

Gos

pre preko 2 godine

U ovakvom formatu Evrolige sa najmanjim budžetom, i to daleko najmanjim, ni jedan tim nema čemu da se nada sem da s vremena na vreme namuči bogatije timove. Dovoljno je nabijanje kompleksa koji su očigledni poslednjih godina, a i ranije.

K R O J F

pre preko 2 godine

Široka je tema u pitanju.Što se tiče kompleksa mogli bismo o tome do sutra da razgovaramo.
Л

Ложач

pre preko 2 godine

Нажалост евролига је изгубила драж са овим форматом, јер као што лотус и гризлиси не могу осбојити Ф1 и НБА ако им се буџет не напумпа на макс, тако ни 60-70% клубова ЕЛ нема чему да се нада. Мође се на гузове у топ 8 и то је то. Ал шта је тује, боље увек бити у друштву најбољих и тако дизати клуб и играче у њему, градити систем и организацију јер преко ноћи ништа никад није направљено да ваља, преко ноћи се може само срушити оно што није ни ваљао(погледати под Нолан Смит)
k

kalinić

pre preko 2 godine

je najveci promasaj.ugusio je dobric davidovac tandem da igraju nikad gore,a i lazarevic tu ispasta,za tu kintu kolko kosta kalinic mogli si lupam jaka blazic i nedovic bukvalno ili jaka blazic i brutalni centar doci
D

DelijaNS

pre preko 2 godine

Brutalno nemaš pojma!
R

Realan zvezdaš do koske

pre preko 2 godine

Još dan duže odmaranja i još kuknjava na sva zvona. Alibi u slučaju poraza. Ajde Radonjiću stidi se i oladi malo. Pravi trener bi sa ovom ekipom koju ti imaš, ladno dobio 5 utakmca koje si ti izgubio u EL. Sa resetovanjem centara, pikenrol igrom od 6 izgubljenih na dve lopte dobio bi bar 4. Ti čoveče ni akciju da nacrtašbna pauzi, nego stihiski određuješ Kalinića ili Voltersa da završavaju poene. Nemaš šutera a Dobrić ne može biti to i onda 5 utakmica koje gubiš ne igraš ni sa bilo kakvi centrom 5-7 minuta pred kraj kadabu skoku "MORAJU" da se pokupe promašaji protivnika, a ti im dopuštaš po tri napada u jednom. Mitrovića ništa naučio nisi iako on nije centar, već ti igra sa greškama kao da igra za aba2 ligu ili nižerazredni klub. Davidovac krene i sledećoj utakmici presedi na klupi, isto tako i Lazarević koji ti je korisniji. Ali ti ne znaš, kao po običaju slep si kod očiju. Ali, zato rođo iz Monetenegro mora da igra, pa taman prodao 3 utakmice.
U

UOdnosuNaKoga?

pre preko 2 godine

Dan duze odmaranja posle dve utakmice u tri dana protiv evroligaskih azdaja? Zeljkoglu ti gubi od Andore plakaces.
Л

Ложач

pre preko 2 godine

Буквално ниједан тренер са овом екипом не би забележио оволико победа у ЕЛ и само један пораз у АБА. Екипа је тако конципирана, по његобом укусу, нажалост заврнута је славина у одсудном моменту, знамо од кога и зашто. Сада само треба подржати још јаче све момке и рукободство, па да се у Ју у слави на калемегдану! ПС:пластика се брзо типи, боље ти о томе мисли
G

Gostw

pre preko 2 godine

Auu,ovaj opet kuka...
I

Iznajmljeni

pre preko 2 godine

Ajmo braco slozno da podrzimo ovaj klub sa nasim grbom.
д

д.г.

pre preko 2 godine

Баш ме чуди. У ростеру 15 играча. Од тога пет неупотребљивих а пет тражи форму.
G

Gost900

pre preko 2 godine

Tu su Radonja sudije, ne brini .
X

X Y Z

pre preko 2 godine

Kao pokvarena ploča
P

Ploca

pre preko 2 godine

Ti nisi prosao pored ploce.
P

Pedja108

pre preko 2 godine

Sta hocete ljudi? Imamo ekipu u EL sa oko 70% domacih igraca. To niko nema. Neke ekipe nemaju ni 10% domacih. Da bi se igrala EL, potrebno je osvojiti ABA ligu, a to znaci tu pobedjivati sve sto se moze i osvojiti titulu. Za sada taj plan ide dobro. Partizan godinama dobija u kosarci vece pare od Zvezde, iako ne igraju EL, a ove sezone su dobili enormno vise. Ne znam koliko su stranaca ove godine doveli plu Zeljko Obradovic. To je kao da je recimo Zvezda u fudbalu dovela Klopa kao trenera. Da li je to realno? Nije, jer se nema toliko para. Sa parama koje se imaju, angazuju se igraci koji hoce i zele. Cim neko iskoci kvalitetom, kupe ga stranci, a ti trazi nove igrace. I uz sve to, Zvezda je izgubila desetak utakmica u poslednjem minutu, sto je stvar psiholoske prirode, a ne kvaliteta. Prosla su vremena kada je bilo ogranicenje stranaca, manje ulaganja, pa se moglo napraviti iznenadjenje. Partizan kad se prvi put plasirao u EL, tada smo slusali price kako je to u stvari nevidjena cast i da tu treba vise godina da bi se pobedio neko. Za sve godine koliko jsu ucestvovali, nijednom nisu imali pozitivan skor u pobedama. Naravno, da je moglo i bolje sto se tice Evrope, mogli su se naci mozda bolji igraci, ali nisu. Svi smo s enadali nekom dobrom centru, ali nista od toga. Sta je tu je. Odlucite se hocete li da s eosvaja ABA liga svake godine ili da s epostigne neki uspeh u EL, a onda izgubi titula u ABA?
X

X Y Z

pre preko 2 godine

Plačem koliko vas država ne voli.Tužno je to. Ahahahahaha Ko vas ne zna....
R

Rare

pre preko 2 godine

Verujem da plačeš, ali iz drugih razloga. Lako je pisati hahaha u komentar, znamo mi vas i u realnom životu. Slabo se smejete poslednjih godina.
A

Al se pedjica

pre preko 2 godine

nalaga za medalju.
M

Muba

pre preko 2 godine

Pa vi odustanite od sezone onda. Pred svaku utakmicu ova prica. Razumeli smo, nismo dosli sa marsa, sve ekipe imaju kadrovske povrede i zarazene. Nas problem je sto ove sezone bas nista nismo doveli da vredi. Doveli smo Kalinica koji je EL nivo i to je to. Ostalo srusene supe.
B

Borky

pre preko 2 godine

Znam ja jednu ekipu koja evo vec trecu godinu nema ni jedan slucaj kovida.
M

Muba

pre preko 2 godine

Sta mene briga sta oni imaju? Ja ne znam koja je to logika. Ja gledam sebe.
G

G

pre preko 2 godine

Jos malo pa katanac kao pre 11 godina. Prvi put kad Partizan bude usao u EL to vam je kraj, gledajte mutanta i radujte se pobedama dok mozete, a znam da pravi navijaci PRAVE CZ ne podrzavaju i ne prate mutanta. Pozdrav
Л

Ложач

pre preko 2 godine

Богами ја бих рекао управо супротно, ми већ једном нисмо играли ЕЛ па смо се вратили, јер имамо систем и организацију док је с друге стране једна тројка срушила 13 година институције, селтикса и авангарде! Реално титулу нећете освојити ни АБА ни ципирипи, тако да усмерите своју енергију на априлске изборе јер ако ту из****те враћате се на фабричка подешавања - 30 година без титуле и друголигашка кошарка!
a

asi

pre preko 2 godine

Lozac@Cemu spinovanje druze,svi znaju da je promena vlasti srusila Partizan. Pa da li negde u istoriji postoji slucaj da je drzava nekom oterala trenera da bi drugi klub bio prvak?! Secas se onoga posle osvojene titule "nema vama sponzora dok je Vujosevic trener". Sila je nas srusila a ne neka trojka. Prvo je bilo da nam drzava nije htela da otpise kamate na poreski dug a vama je otpisala. Zatim je taj dug reprogramirala i dala nam sponzorstva koliko da placamo godisnje rate za taj dug i da samo prezivimo. Tako je bilo 3,4 godine i mi smo tavorili sa Vrabcima,Dokom Salicem i slicnim dok ste vi za to vreme pravili sistem i jacali i dovodili skupe igrace iz EL klubova. Prva dva igraca posle skoro 10 godina koja su dosla iz nekog EL kluba kod nas su Panter i Ledej.Kod vas se za tih 10 godina promenulo jedno 40 igraca iz EL. Al vidis prodje i 5,6,7 godina a vlast je malo oslabila,sve vise ljudi je protiv njih i vise ne mogu da se tako bahate i sile,niti ce ikad vise moci. Tako da tek sada ima da se bijemo ali sada na terenu ravnopravno sa vama a ne kao do sada da nam drzava veze noge i kaze igrajte sad.
Л

Ложач

pre preko 2 godine

@аси Јел се сећаш кад сте у бланко дресовима играли са четири јуниора док су вам односили кошеве? НЕ?!? Е па то тек треба да дође, али за разлику од вас ми нећемо давати изјаве да су лицемерне и клубашке приче да је за спас српске кошарке потребно спасити партизан! Јер нас покреће љубав, а вас мржња, част изузецима!
T

TP-1

pre preko 2 godine

Do skoro sam jedva cekao Zvezdine utakmice, a sada kad procitam da igraju,prodje me neka jeza.Nekako me ne zanima,postao sam ravnodusan. Ono sto Zvezda igra ove sezone u EL ne lici ni na sta! Smucila mi se i ABA sa onim ametirima na terenu koji igraju za Zvezdu.
Ј

Јосиф

pre preko 2 godine

Потпуно си у праву брате! Исто мислим и ја, кога ово занима!?
G

GostLazar

pre preko 2 godine

Stadnardna dosadna prica o povredama. Cele sezone uvek je neko povredjen, nekome nesto fali, bolestan je i ostalo. Ionako je dosadno postalo, osvojimo Aba ligu, izgubimo 10 utakmica u preokretu, zalimo se na povrede i opet isto. Nema poente da igramo EL kada nemamo cilj i odustanemo vec u novembru. U Aba ligi nek igraju kako hoce, bas me ne zanima sta i kako. Kad budu ginuli za grb i shvatili sta znaci igrati srcem, mozda budem ispratio nesto. A Radonjic neka nauci da dobija meceve konacno
D

DelijaNS

pre preko 2 godine

Ako im nešto ne možeš zameriti to je da igraju srcem za razliku od ovih vaših preplaćenih legionara koji ne znaju gde je levo! I da igraćemo EL bar još onoliko puta koliko je vi niste igrali.
G

GostLazar

pre preko 2 godine

Ja sam Zvezdas druze. Muka mi je da slusam kuknjavu kako cele sezone su svi povredjeni i umorni. Kao da ostali EL timovi ne igraju takmicenje
D

DelijaNS

pre preko 2 godine

Igraju ali sa 20-30% snage jer im od tog drugog takmičenja ne zavisi učešće u EL naredne godine. Znači nebo i zemlja, ali dobro, shvatićeš valda...
G

Gostens

pre preko 2 godine

opet kuknjava aman vise koji god tim da izvedemo jači smo i tačka