Aleksandar Matović (©MN Press)
Aleksandar Matović (©MN Press)

Aleksandar Matović priključen pripremama reprezentacije Srbije

Vreme čitanja: 1min | sub. 12.06.21. | 12:37

Trener Partizana biće zadužen za individualni rad, nezvanično saznaje Mozzart Sport

Košarkaška reprezentacija Srbije zvanično je danas započela okupljanje kandidata za nacionalni dres pred olimpijske kvalifikacije (29. jun – 4. jul), gde će Igor Kokoškov sa najbližim saradnicima u kratkom roku moći da ispita kvalitete, uigra tim i odredi konačni spisak.

02.30: (1,60) LA Klipers (13,0) Juta (2,60)

Izabrane vesti

Radu stručnog štaba Srbije u narednom periodu pomoći će Aleksandar Matović, nezvanično saznaje Mozzart Sport. Trener Partizana je posle završene klupske sezone prihvatio da se priključi timu u narednom periodu. Kako se može čuti biće zadužen za individualni rad sa reprezentativcima.

Matović je poznat po individualnom radu sa srpskim asovima iz NBA lige i Evrolige, izuzetno je cenjen u struci i jedan od najboljih u polju pripreme igrača. Igoru Kokoškovu biće od velikog značaja njegovo prisustvo na treninzima i u individualnoj pripremi za olimpijski turnir, pogotovo jer su neki igrači mesecima unazad bez takmičarske košarke zbog završenih klupskih obaveza.

Orlovi su u Beogradu narednih dana, a od 18. do 20. juna igraće tradicionalni turnir Akropolis kup u Atini protiv Grčke, Portorika i Meksika. Sledi povratak u Beograd i generalna proba s Meksikom 23. juna.

Srbija će kvalifikacije za Olimpijske igre započeti u Grupi A protiv Dominikanske Republike i Filipina, dok će u Grupi B biti Italija, Portoriko i Senegal. Kvalifikacije se igraju od 29. juna do 4. jula u dvorani Aleksandar Nikolić.



tagovi

Aleksandar Matovićkošarkaška reprezentacija Srbijekvalifikacije za Olimpijske igre

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara