Dragan Milosavljević (©Starsport)
Dragan Milosavljević (©Starsport)

Dragan Milosavljević napustio Megu i preselio se u Igokeu

Vreme čitanja: 1min | pet. 30.12.22. | 15:42

Iskusni srpski košarkaš karijeru nastavlja u Laktašima

Veliko pojačanje za Igokeu. Ugovor sa klubom potpisao je bivši košarkaš Partizana Dragan Milosavljević, zvanično je potvrđeno.

Milosavljević je sezonu počeo u redovima Mege, gde je otvorio drugi mandat u oktobru, a posle dva meseca promenio sredinu i pojačao ekipu Dragana Bajića.

Izabrane vesti

Igosi su pretrpeli težak poraz od Studentskog centra na otvaranju 13. kola ABA lige usled brojnih kadrovskih problema. Imaju učinak 5-8 u regionalnom prvenstvu, ali su u FIBA Ligi šampiona napravili dobar rezultat, pa će se početkom narednog meseca, jači za 33-godišnjeg srpskog košarkaša, boriti sa izraelskim šampionom Hapoel Holonom za mesto u Top 16 fazi.

Gagi Milosavljević je karijeru počeo u kruševačkom Napretku. Nastupao je potom za Radnički iz Kragujevca, gde ga je primetio Partizan, pa je 2010. godine pojačao crno-bele. Proveo je pet godina u Humskoj, osvojio četiri titule u Srbiji, dve u ABA ligi i dva Kupa Radivoja Koraća, a stigao je i do kapitenske trake.

Nakon toga je branio boje berlinske Albe, sa kojom je 2016. osvojio i Kup Nemačke, pa zatim Unikahe. Prošle godine je prvi put potpisao za Megu, potom se vratio u Španiju i nastupao za Fuenlabradu, pre nego što je drugi put stigao u redove Mege.

Iza sebe ima i brojne nastupe u reprezentaciji Srbije, sa kojom je 2017. godine osvojio srebro na Evropskom prvenstvu u Turskoj.


tagovi

Dragan MilosavljevićIgokeaKK MegaFIBA Liga šampionaKošarkaški transferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara