Džejms Nanuli (Foto: Printskrin)
Džejms Nanuli (Foto: Printskrin)

Egzum i Naneli stigli u Beograd: Jedva čekamo da počnu pripreme

Vreme čitanja: 2min | ned. 21.08.22. | 20:18

Crno-beli počinju sa radom u ponedeljak u Areni

Partizan polako pali motore, zvaničan početak priprema zakazan je za ponedeljak kada će se ekipa okupiti u maloj areni, a stranci u crno-belom taboru su tokom vikenda stigli u Beograd. Među prvima je došao Kevin Panter, a za njim i nova pojačanja, Dante Egzum i Džejms Naneli.

Izabrane vesti

"Konačno sam stigao, uzbuđen sam. Došao sam da radim i da se nadmećem i takmiči, uvek ću dati sve od sebe na terenu", bile su prve reči Egzuma kada je stigao u glavni grad Srbije.

Koliko znate o Beogradu i Srbiji generalno?

"Ne znam previše. Bio sam ovde na Fajnal-foru, nadam se dobrim rezultatim u Srbiji."

Šta navijači mogu da očekuju od vas?

"Mislim da donosim iskustvo u ekipu. Igrao sam u NBA ligi, igrao sam i u drugim ligama, uzbuđen sam da počnem pripreme. Naravno tu je i trener Obradović, jedva čekam da vidim kakve ideje ima".

Da li ste upoznati sa saigračima u Partizanu?

"Istraživao sam o svima, da vidim kako igraju, gde su igrali. Jedva čekam da počnemo da radimo zajedno".

Da li ste pitali Džoka Ledejla, bivšeg igrača Partizana i člana reprezentacije Australije za savet?

"Bio je jedan od prvih sa kojim sam pričao o Partizanu. Oduševljen je Beogradom i sve lepe stvari mi je pričao, naravno i o navijačima", izjavio je Egzum za klupsku televiziju.

Posle Egzuma, za klupski televiziju Partizana pričao je i iskusni Džejms Naneli koji je već sarađivao sa Obradovićem u Fenerbahčeu.

"Uzbuđen sam što sam ponovo sa Željkom, on je trener koji mi veruje i kome ja verujem. Znam da smo talentovani. Još uvek učim o klubu, znam da ću dosta toga još uvek naučiti, ali naravno znam da će biti ludo na utakmici sa navijačima".

Da li ste pričali sa Bogdanovićem i Janom Veselim, bivšim saigračima iz Fenerbahčea?

"Oni su sjajni momci, obožavam ih. Pričao sam sa Bogdanom pre nekoliko dana, bio je baš srećan što dolazim", dodao je novi član Partizana.

Podsetimo da Partizan u ponedeljak neće biti u kompletnom sastavu na početku priprema zbog igrača koji imaju obaveze u nacionalnim timovima. Pre svega tu je Joanis Papapetru koji je povređen, ali je i dalje u sastavu Grka i čeka se da li će zaigrati na Evrobasketu. Kako sada stvari stoje, propustiće meč protiv Srbije 25. avgusta. Tu je još i Jam Madar koji nosi dres Izraela. Upitan je status Alekse Avramovića koji je kandidat za odlazak na Evrobasket, ali čeka se finalni pregled povređene ruke.



tagovi

Dante EgzumDžejms NaneliKK Partizan

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara