©Starsport
©Starsport

Gudurić: Igraću protiv Turske

Vreme čitanja: 1min | sre. 09.11.22. | 21:06

Košarkaš Fenerbahčea potvrdio lepe vesti

Košarkaši Srbije će 11. novembra gostovati Velikoj Britaniji u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, a tri dana kasnije ugostiće Tursku u Beogradu. Pomenuti dueli predstavljaće važan korak za izabranike selektora Svetislava Pešića čije će respoložive snage za drugi duel biti jače za Marka Gudurića.

Izabrane vesti

„Kod nas je još možda i specifilnija situacija. Ataman je tražio da se obaveze u okviru šampionata Turske otkažu kako bi turski igrači mogli da idu u kamp. Oni su tri četiri dana bili sa reprezentacijom, trenirali, juče su se pridružili nama, trenirali, sutra da igraju, onda će opet da idu za reprezentaciju. Nije lako ni njima ni nama. Ostajemo sa 10 igrača na treningu, trening izgleda drugačije. Nadam se da će se naći neko rešenje u budućnosti. Ovo je prvi put da su neke utakmice pomerene zbog reprezentacija. Deluje kao da je to neki korak napred“, rekaoje Gudurić za Sport Klub pa dodao ono što je sve zanimalo:

„Ja ću biti u mogućnosti da igram drugu utakmicu, Vasa (Micić, prim.aut.) isto, Luča (Lučić) ne znam, nisam se čuo sa njim. Dakle za meč sa Turskom. Nije realno da putujemo, u četvrtak igramo sa Zvezdom, a u petak igramo protiv Velike Britanije tako da… Ali, za drugu utakmicu ćemo biti spremni“.

Oba duela igraju se od 20 časova, a prenos će biti upravo na kanalima Sport Kluba.


tagovi

Marko Gudurićkošarkaška reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara