Jokić o povratku u reprezentaciju: Bio sam u kontaktu sa selektorom... (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 07.11.21. | 10:44

Ali odluka je još daleko...

Puno pažnje izazvala je odluka Nikole Jokića da ne igra za reprezentaciju Srbije tokom leta. Kvalifikacije za Olimpijske igre kasnije su se pretvorile u potpuni fijasko, a navijači su svoj bes najčešće iskaljivali prozivajući NBA zvezdu.

U međuvremenu dosta toga se promenilo, pre svega u Košarkaškom savezu Srbije (Igor Kokoškov je otišao, došao Svetislav Pešić), pa je bilo zanimljivo čuti kakav stav premu svemu ima as Denver Nagetsa.

Izabrane vesti

Konkretno, da li planira da se vrati u nacionalni tim...

"Bio sam u kontaktu sa selektorom. Ne nešto preterano, ali bio sam u kontaktu... Ali stvarno je mnogo rano. Niti mogu da razmišljam toliko unapred, niti znam šta će da bude. Ne znam, ne znam ništa povodom toga", kratko je poručio Jokić.

Podsetimo, Pešić je takođe govorio na ovu temu prilikom predstavljanja, kada je istakao da se ne odriče Nikole Jokića. Deo javnosti mu je čak zamerio zbog "udvaranja" prvoj zvezdi Denvera.

"Svakom igraču ću da se udvaram i da probam da objasnim kako je za njega i njegovu karijeru dobro da igra za reprezentaciju. Posećivaću igrače, razgovaraću sa njima, gledaću utakmice. Probaću da pomognem igraču da bude bolji, da napravim empatiju, da zna da sam tu i da hoću da pomognem. To je deo mog posla kao trenera", kazao je novi selektor.

Jokićev odgovor na pitanje oko reprezentacije pogledajte na 5:10...



tagovi

NBA ligaNikola Jokić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara