Košarkaši Partizana Tristan Vukčević i Alen Smailagić (©Starsport)
Košarkaši Partizana Tristan Vukčević i Alen Smailagić (©Starsport)

Kvote na Partizan Mozzart Bet, Makabi Tel Aviv, Brajton i Viljareal najveće na svetu

Vreme čitanja: 3min | čet. 09.11.23. | 11:05

Nigde nećete naći koeficijente kao u Mozzartu

Četvrtak je tradicionalno dan za Ligu Evrope i Ligu konferencije. Igraju se 32 mečeva četvrtog kola širom Starog kontinenta, a uz to je na programu i košarkaška Evroliga.

Izuzetno bogat sportski dan, bukmejkeri Mozzarta su zato za vas izdvojili četiri kvote koje će u svakom trenutku da bude najveće na svetu.

Izabrane vesti

U pitanju je kec na Partizan Mozzart Bet, koji od 20.30 časova u beogradskoj Areni dočekuje Fenerbahče, kao i dvojke na fudbalere Brajtona, Viljareala i Makabija iz Tel Aviva.

AJAKS - BRAJTON (ČETVRTAK, 18.45), DVOJKA 1,85

Promena trenera je konačno donela napredak u Ajaksu, Kopljanici su u prethodnih nedelju dana vezali dve pobede u Erediviziji. Savladali su Volendam sa 2:0 i Herenven sa 4:1. Ko bi rekao da će navijači najtrofejnijeg holandskog kluba toliko da se raduju pobedama u prvenstvu nad timovima koji se bore za opstanak. Forma je u usponu, ali da li je to baš dovoljno za Evropu. Brajton je pre dve nedelje krajnje rutinski savladao Ajaks u Engleskoj, u 3. kolu Lige Evrope sa 2:0. Kopljanici još uvek čekaju na prvu pobedu u grupi. Olimpik Marselj predvodi grupu sa pet poena, AEK iz Atine i Brajton imaju po četiri,a Ajaks samo dva boda.

MAKABI HAIFA - VILJAREAL (ČETVRTAK, 18.45), DVOJKA 2,00

Posle više od mesec dana fudbaleri Makabija iz Haife će izaći na teren. Zbog rata u oblasti Gaze lopta je prestala da se fudbalska kotrlja u Izraelu, a Makabi će u 4. kolu Lige Evrope da ugosti Viljareal na Kipru, u Larnaki. Meč koji su ova dva tima trebala da odigraju pre dve nedelje je odložen, pa su sada obe ekipe u donjoj polovini F grupe. REn je prvi sa šest bodova, Panatinaikos ima četiri, Vilajreal tri, a Makabi samo jedan poen. Na Izraelce je sigurno ostavilo traga to što nisu odigrali mesec dana nijednu utakmicu, dok je Žutoj podmornici izvesno srozao samopouzdanje poraz od Atletik Bilbaa (2:3) prošlog vikenda u Primeri. Taj meč je završen već posle uvodnih pola sata, kada je Atletik poveo sa 3:0. Viljareal je utešne pogotke postigao tek u finišu utakmice.

ZORJA - MAKABI TEL AVIV (ČETVRTAK, 21.00), DVOJKA 1,80

Kao i njegov imenjak iz Haife, i Makabi iz Tel Aviva je imao dugu pauzu. Samo što ekipu koju trenira Robi Kin čeka malo lakši zadatak od susreta sa španskim prvoligašem, gostovaće ukrajinskoj Zorji. Kako je i u Ukrajini rat, ova utakmica će se odigrati takođe na neutralnom terenu, u Poljskom gradu Lublinu. Zorja zasad nema poraz, osvojila je četiri poena iz dve utakmice, dok je Makabi na tri boda. Bolji od njih je Gent sa sedam poena, iz tri meča, dok je Brejdablik poslednji u grupi sa nulom. Zorja i Makabi se do sada nisu sastajali.

PARTIZAN MOZZART BET - FENERBAHČE (ČETVRTAK, 20.30), KEC 1,65

Ovog četvrtka počinje sedmo kolo Evrolige, a Partizan Mozzartbet traži pobedu koja bi ga ugurala u top 10 na tabeli Evroplige, odnosno na neku od pozicija koje vode u plej-of. Zasad crno-beli imaju dva trijumfa i četiri poraza, na deobi su 11. i 12. pozicije sa Crvenom zvezdom. U Beograd dolazi izuzetno jak protivnik, jedan od favorita za osvajanje evropske elite, Fenerbbahče. Turski predstavnik je u seriji od četiri uzastopne pobede, sada je na 5:1 i samo je Real Madrid bolji od njega sa 5:0. Međutim, ako neko može da zaustavi Fener, onda je to Partizan i puna Arena. Crno-beli su, ne računajući prijateljske mečeve, pobedili tri puta na poslednjih pet takmičarskih susreta.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


-------------------

Igraj novog Prognozzera - osvoji do 100.000 dnevno sa NULA dinara uloga.

-------------------



tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara