Larkin je uveren: Micić će imati zapaženu NBA karijeru

Vreme čitanja: 2min | sre. 25.05.22. | 16:48

"Sve zavisi isključivo od njega. Srećan sam zbog svega što smo zajedno prošli i što sam video da se oporavlja i dostiže nivo na kojem je sada. Siguran sam da će doneti pravu odluku za sebe", kaže odlični plejmejker

Da li Vasa Micić može da uspe u NBA ligi, ako jednog trenutka odluči da se priključi Oklahomi, koja od decembra 2020. godine polaže prava na njegove usluge? Od Šejna Larkina biste odmah odgovor - ne da može, nego bi sigurno bio uspešan u najboljoj ligi na svetu.

Micić je drugi put uzastopno bio MVP Fajnal fora Evrolige, nalazi se u najboljem i najzrelijem trenutku u karijeri, tako bi mogao da stane na crtu i najboljim igračima NBA lige.

Izabrane vesti

"Uopšte ne treba postavljati pitanje da li Miciću odgovara NBA liga i da li tamo može da igra. Momak je dva puta bio MVP Fajnal fora Evrolige, osvojio je dva uzastopna trofeja i ove godine je postao najbolji strelac. Smešan je svako ko misli da je to jednostavno. Pobediti na najvišem nivou u evropskoj košarci, sa sezonom od 34 utakmice, plej-ofom i potom u dve nokaut utakmice, veoma je teško. Pitanje dakle nije da li može da igra, već da li želi na osnovu ponuda koje ima i koje mu nude. Vasa će imati zapaženu NBA karijeru, ako se odluči za to. Sve zavisi isključivo od njega. Srećan sam zbog svega što smo zajedno prošli i što sam video da se oporavlja i dostiže nivo na kojem je sada. Siguran sam da će doneti pravu odluku za sebe", rekao je Šejn Larkin u intervjuu za grčku Gazetu.

Velike zasluge za sve uspehe Anadolu Efesa idu i na adresu Ergina Atamana.

"Koliko je trenera osvojilo dve uzastopne titule pravaka Evrope? Trojica pre Atamana, ako se ne varam. Stoga mislim da o njemu može da se govori kao treneru sa najvećim uticajem u svom vremenu. On ima sasvim drugačiji stil, ne tako uobičajen, ali sve što je uradio sa ovim timom, hemija koju je izgradio i samopouzdanje koje nam je doneo, omogućili su nam da rastemo kao tim i stvaramo ovu mini dinastiju. Zaslužuje mnogo pohvala za to", dodao je Larkin.


tagovi

Šejn LarkinVasilije MicićAnadolu Efes

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara