Aleksander Balcerovski (Foto: MN Press)
Aleksander Balcerovski (Foto: MN Press)

Mega Mozzart bez Kazalona, Balcerovskog i Bogavca u Nišu

Vreme čitanja: 1min | uto. 15.02.22. | 12:11

Mesta za strance ispuniće Matej Rudan, Karlo Matković, Skuči Smit i Samson Ružencev

Košarkaši Mege Mozzart su minule sezone stigli do finala Kupa Radivoja Koraća. Ove će se na prvom koraku završnog turnira sudariti sa ekipom Zlatibora, a trener Vladimir Jovanović u Nišu neće moći da računa na Malkolma Kazalona, Aleksandra Balcerovskog i Luku Bogavca, saznaje Mozzart Sport.

Na spisku od 14 igrača koji su prijavljeni za Kup bilo je mesta samo za četvoricu stranaca, pa su prednost u odnosu na pomenuti trojac dobili hrvatski internacionalac Mater Rudan, mladi centar rodom iz Bosne i Hercegovine Karlo Matković, zatim sve bolji krilni košarkaš iz Rusije Samson Ružencev, kao i iskusni plejmejker Skuči Smit.

Izabrane vesti

Treba napomenuti da je Kazalon povređen. Van stroja je već dva meseca, a poslednji meč odigrao je 12. decembra kada je u pobedi nad Splitom odigrao četiri minuta i ubacio dva poena. Probleme je u poslednje vreme imao i Balcerovski, ali je poljski internacionalac igrao minulog vikenda protiv Budućnosti i za nešto više od 21 minuta ubacio devet poena uz tri skoka i dve asistencije.

Mega će u slučaju pobede nad ekipom Zlatibora (četvrtak, 21.00) u polufinalu igrati sa boljim iz duela između Crvene zvezde i kragujevačkog Radničkog (četvrtak, 18.00).



tagovi

Mega MozzartAleksander BalcerovskiMalkolm KazalonKarlo MatkovićSamson Ružencev

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara