Šabaz Nejpir (©Olimpia Milano)
Šabaz Nejpir (©Olimpia Milano)

Mesina uzeo pojačanje Radonjiću ispred nosa, Nejpir stigao u Milano

Vreme čitanja: 2min | sub. 28.01.23. | 18:40

Olimpija dovela novog plejmejkera

Bio je viđen kao veliko pojačanje Dejana Radonjića u Panatinaikosu, na kraju je Šabaz Nejpir umesto u Atinu sleteo u - Milano.

Iskusni američki plejmejker potpisao je ugovor sa Olimpijom do kraja sezone, sa idejom da pomogne Manekenima da se izvuku iz dubioze u kojoj se trenutno nalaze. Etore Mesine je svim silama želeo 31-godišnjeg kreatora u svojim redovima, pošto se Olimpija muči sa povredama i zbog toga ozbiljno pati. Pre svega zbog izostanka Ševona Šildsa čiji se povratak na teren očekuje sredinom februara jer je povreda stopala bila daleko ozbiljnija nego što se mislilo. Podsetimo, Manekeni su od ranije takođe i bez Kevina Pangosa kome se prognozira potpuni oporavak krajem februara uz mogući ulazak u takmičarsku formu početkom marta.

Izabrane vesti

Nedelja, 16.15: (1,15) Olimpija (20,0) Trento (6,00)

Zbog svega toga je Mesina morao da reaguje i potpiše Nejpira koji je i sam kroz karijeru bio sklon povredama...

“Kako se ključni deo sezone približava, odlučili smo se da dovedemo igrača koji je jako motivisan da nam pomogne i ima pravi kvalitet koji bi mogao odmah da pravi razliku na terenu“, izjavio je generalni menadžer Olimpije Hristos Stavropulos.

Nejpir je poslednji angažman imao u Razvojnoj ligi gde je igrao za Kapitanes de Siudad de Meksiko. Prošle sezone Nejpir je bio pod ugovorom sa Zenitom, ali je propustio najveći deo sezone zbog teške povrede, pa nije ni stigao da debituje u Evroligi. Nejpir bi mogao da zaigra narednog četvrtka u meču protiv Crvene zvezde koji se igra u Mediolanum Forumu.

Dejan Radonjić ga je video kao moguće rešenje u Atini, ali je posle ovakvog raspleta izbor pao na šutera Meta Tomasa. Olimpija je, inače, poslednja na tabeli Evrolige sa skorom 6-15.


tagovi

EvroligaOlimpija MilanoŠabaz NejpirKošarkaški transferi

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara