Vasilije Micić (©MN Press)
Vasilije Micić (©MN Press)

Micić razrešio misteriju: Pukao mi je mišić na zagrevanju

Vreme čitanja: 2min | pon. 05.07.21. | 11:57

Najbolji igrač Srbije pretrpeo povredu u minutima pre početka utakmice

Ostavio je Vasilije Micić sve u rebusu kada je posle utakmice pred novinarima govorio o nepredviđenom događaju i da će se "čuti" šta mu se dogodilo. Misterija je trajala bezmalo dvanaest sati u kojima su se razvijale kuloarske priče, od povrede, do loših odnosa unutar tima...

Šampion Evrope i MVP Evrolige odlučio je da razjasni svima o čemu se radi u kratkoj izjavi za Sportklub. Vasiliju Miciću je u minutima pre početka utakmice sa Italijom pukao mišić u kvadricepsu!

Izabrane vesti

”Nikada nisam gledao izgovore u životu, tako ni sada. Sve sto imam da kažem jeste da sam na kraju zagrevanja osetio pucanje mišića u kvadricepsu. Neobjašnjivo kako. Pokušao da igram, nisam mogao da dam svoj maksimum i to je to. Žao mi je što se nismo plasirali na Olimpijske igre, ali život ide dalje”, izjavio je Micić za Sportklub.

Podsetimo, selektor Igor Kokoškov je posle neuspeha od Italije izjavio da je Micić imao zdravstvenih problema, zbog čega nije mogao da ga stavi u startnu petorku jer je u minutima pre prvog sudijskog podbacivanja vrsni plejmejker otišao u svlačionicu. Vratio se tek nekoliko minuta pošto je susret počeo, a u startnih pet zaigrao je Aleksa Avramović.

Vasilije Micić je posle meča s Dominikanskom Republikom na otvaranju kvalifikacija propustio trijumf nad Filipinima zbog povrede ramena. Juče nije želeo o sebi, ali je ipak shvatio da su njegove reči imale jak odjek, pa je odlučio da otkrije ono zbog čega su svi bili u rebusu.

Micić je bio najbolji pojedinac trijumfa nad Portorikom u polufinalu sa 21 poenom i devet asistencija. Juče je protiv Azura odigrao samo 14 minuta, poslednjih četvrtinu i po nije ulazio na parket. Sada je jasno i zašto...



tagovi

Vasilije Micić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara