Saša Obradović (©KK Crvena zvezda)
Saša Obradović (©KK Crvena zvezda)

Obradović indirektno najavljuje promene: Analiza meča, pa da vidimo šta ćemo dalje...

Vreme čitanja: 2min | ned. 06.12.20. | 20:58

“Ne treba se sada obazirati mnogo na suđenje. Glavni problem je kod nas“, jasan je trener Crvene zvezde

Zvezdina serija pobeda u Jadranskoj ligi je završena i ponovo je, baš kao pre četrnaest meseci kada su crveno-beli poslednji put poraženi u ABA ligi kod kuće, trijumf odnela Budućnost.

Igra ni blizu očekivane, a sada je samopouzdanje ekipe potpuno urušeno. Saša Obradović je na konferenciji posle utakmice govorio o “čudnom sudijskom kriterijumu“ i indirektno najavio promene...

Izabrane vesti

"Zaslužena pobeda gostiju. Možda negde malo čudni kriterijumi, ali ne treba se sada obazirati mnogo na suđenje. Glavni problem je kod nas, već treću utakmicu praktično igramo bez pleja, teško je organizovati igru, teško je u nekim situacijama i naći prava rešenja na terenu", izjavio je Saša Obradović posle utakmice.

Najavio je šef stručnog štaba analizu ove utakmice i svega što se dešavalo poslednjih sedmica, a onda...

"Imali smo problema u prvom poluvremenu sa Ivanovićem koji je dao 20 poena. U drugom poluvremenu smo se odbrambeno vratili tamo ali nekako isto bez pravog strpljenja, bez prave 'glave' sa 19 izgubljenih lopti. Ostaje žal, siguran sam da ćemo biti bolji. Ovo je dobar znak za nas da se pogledamo malo i da vidimo kako dalje. Analiziraćemo utakmicu i videti kako dalje. Svaka sledeća je najvažnija. Idemo dalje. Borimo se".

Petar Mijović je, naravno, bio prezadovoljan zbog pobede u Beogradu i zbog toga što je Budućnost zadržala perfektan skor.

"Očekivao sam da imamo šansu ako se adaptiramo na agresiju spoljne linije Zvezde. Mislim da smo u dobroj meri to uspeli u prvih 25-26 minuta, a posle toga su naša dva glavna kreatora igre, Ivanović i Kobs, pali. Sa njihovim padom smo ostali bez nekih rešenja, ali mislim da smo u nekim trenucima kada nismo imali jasnu viziju napadačku odreagovali dobro u odbrani. Na kraju, mislim da smo zasluženo pobedili ovde. Svesni smo da ulazimo u jak ritam u narednih mesec dana, ova ekipa kada uhvati ritam treninga izgleda jako dobro, ali kada formu održavamo kroz utakmice dolazi do oscilacija. Moramo da se adaptiramo, čekaju nas teške utakmice u nastavku meseca", poručio je Mijović.



tagovi

Saša ObradovićPetar Mijović

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara