Kevin Panter (Starsport)
Kevin Panter (Starsport)

Panter se oglasio: Nisam izazvao incident!

Vreme čitanja: 1min | pet. 28.04.23. | 02:53

Naneli pozvao navijače da pruže podršku košarkašima Partizan Mozzart Beta u trećoj utakmici

Druga utakmca četvtfinala Evrolige između Reala i Partizan Mozzart Beta okončana je tučom na centru igrališta. Pobeda je dodeljena srpskom timu, kazne za aktere incidenta u Vizink areni očekuju se u naredna 24 sata, a jedan od onih što se našao u centru zbivanja se u međuvremenu i oglasio. U pitanju je Kevin Panter.

Kapiten Partizan Mozzart Beta oglasio se na društvenoj mreži Tviter, nadovezavši se na vest košarkaškog portala Sportando pod nazivom "Ljulj i Panter započinju tuču u Madridu".

Izabrane vesti

"Nisam započeo to s*anje, ućutite!", napisao je američki košarkaš na Tviteru, na šta se potom nadovezao i njegov saigrač Džejms Naneli:"Upravo! Klikbejt, kao i obično", dodao je Naneli.

"Budimo realni… Samo jedan od ovih momaka je započeo incident", stao je u Panterovu odbranu i Kendrik Peri, nekadašnji košarkaš podgoričke Budućnosti, Cedevita Olimpije i Mege.

"Ljulj je sve započeo. Nisam iznenađen što ste napravili ovakav naslov", saglasan je i Malkolm Dilejni, bivši igrač Barselone.

Naneli se inače, na madridskom aerodromu posle utakmice, u kratkotrajnom uživo prenosu na društvenoj mreži Instagram obratio navijačima.

"Bilo je ludo. Navijači, dajte sve od sebe. Potrebna nam je vaša energija za treću utakmicu. Moramo da se držimo zajedno kao tim. Znam da imate puno pitanja, ali snimak govori sve", rekao je Naneli, a na trenutak se mogao čuti i glas Alekse Avramovića:

"Nije toliko bilo incidenata."


tagovi

Partizan Mozzart BetKK PartizanKevin PanterDžejms Naneli

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara