Džoš Perkins (©AFP)
Džoš Perkins (©AFP)

Partizanu propada i dolazak plejmejkera?

Vreme čitanja: 2min | pon. 04.01.21. | 13:31

U Glivicama ne znaju ništa o mogućem odlasku Džoša Perkinsa

Loša vest sačekala je navijače Partizana pošto je obelodanjeno da je klub odustao od transfera Kenija Goinsa iz Kolosa, a samo nekoliko sati kasnije pojavila se opravdana sumnja i u dolazak plejmejkera Glivica Džoša Perkinsa.

Iako je nekadašnji student univerziteta Gonzaga i nakratko član Šarlot Hornetsa viđen kao pojačanje na poziciji "jedan", trener Gljivica Matijas Colner tvrdi da ne zna ništa o ovom slučaju.

Izabrane vesti

“Odlazak Perkinsa? To ipak morate da pitate srpske medije, ne mene. Ne znam apsolutno ništa o tome, niti je iko iz kluba sa mnom pričao o Perkinsovom transferu“, izjavio je Colner.

Kako se može čuti, baš kao i u slučaju Kenija Goinsa problem za realizaciju transfera mogao bi da bude finansijske prirode, a razlog isti. Naime, ni u ugovoru Džoša Perkinsa ne postoji jasna klauzula o jasnoj ceni obeštećenja u slučaju da drugi klub želi da ga uzme tokom sezone. Nešto ranije se Perkins se dovodio u vezu s neimenovanim klubom iz Turske, ali se ništa konkretno nije dogodilo. Spekulacije o mogućem odlasku Perkinsa iz Glivica pojavile su se pošto je navodno izgubio mesto u startnih pet. Nije bio starter u poslednje dve utakmice, što je pokrenulo spekulacije o izlaznom transferu, a ubrzo se pojavilo Partizanovo ime na listi zainteresovanih klubova.

Perkins u prvenstvu Poljske ima 13,8 poena po utakmici na 36,9 odsto pogodaka za tri poena i 45,2 odsto iz igre, te 6,6 asistencija i 3,8 skokova.



tagovi

KK PartizanDžoš Perkins

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara