Svetislav Pešić (© Star sport)
Svetislav Pešić (© Star sport)

Pešić u SAD, u planu razgovori sa Jokićem, Bjelicom...

Vreme čitanja: 1min | sre. 16.03.22. | 16:38

Selektor košarkaša Srbije za vikend na turneji po Sjedinjenim Američkim Državama

Vikend nije za odmor kada je u pitanju Svetislav Pešić. Selektor košarkaša Srbije ide put Sjedinjenih Američkih Država gde će ići da gleda domaće NBA asove, ali i mladu nadu NCAA Sašu Stefanovića.

Kako navosi Sportski žurnal, popularni Kari u društvu direktora KSS Dragana Tarlaća ide da gleda Nikolu Jokića, lidera Denver Nagetsa i u ovom momentu verovatno najboljeg košarkaša na čitavoj planeti. U planu su i razgovori, a pored Somborca, Pešić će gledati Bogdana Bogdanovića koji igra dobru sezonu u dresu Atlante, tu je i iskusni Nemanja Bjelica iz Golden Stejta, kao i Aleksej Pokuševski koji u poslednje vreme igra sve bolje u Oklahomi.

Izabrane vesti

Međutim, nisu samo NBA igrači u planu Svetislava Pešića. Gledaće iskusni trenerski vuk i Sašu Stefanovića aduta Univerziteta Perdju koji u petak startuje u „Martovskom ludilu”.

Jasno je da Pešić ima cilj da održava zdravu komunikaciju sa najboljim igračima koja naša zemlja ima, a navijači sa nestrpljenjem gledaju ka Jokiću i njegovoj odluci da li će biti deo nacionalnog tima za Evrobasket ove godine? Jokić je poslednji put nosio dres Srbije 2019. godine na Mundobasketu u Kini.


tagovi

Svetislav PešićKSSkošarkaška reprezentacija SrbijeNikola JokićNemanja Bjelica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara