Dejan Radonjić (© Star sport)
Dejan Radonjić (© Star sport)

Radonjić: Nismo mislili da će ići tako glatko

Vreme čitanja: 2min | pon. 21.02.22. | 00:15

Trener Zvezde bio je zadovoljan posle osvojenog Kupa Radivoja Koraća

Novi trofej u biografiji Dejana Radonjića. Crvena zvezda je u finalu protiv Partizana na ubedljiv način došla do Kupa Radivoja Koraća. Posle meča na konferenciji za medije Radonjić je analizirao meč.

Izabrane vesti

"Želim da kažem da smo čitav turnir igrali veoma dobro, konstantno u svim duelima. Večeras smo od početka protiv Partizana igrali dobro, tokom prvih 10 minuta nismo mislili da će ići tako glatko. Uspeli smo da napravimo razliku koja nam je omogućila da utakmicu privedemo kraju uz našu kontrolu", počeo je Radonjić.

Usledilo je prvo novinarsko pitanje u kojem je istaknuto da je Partizan imao veliku pažnju medija i javnosti kada je oformio tim, ali da je zato Zvezda dva puta ubedljivo slavila.

"Ja bih se orjentisao na nas. Odigrali smo veoma dobar meč. Imali smo ogromne probleme zbog korone, kubirili sa povredama... Trebalo nam je vremena da stanemo na noge i da budemo bolji. Svi izazovi izuskuju veliki napor i energiju, a uz to imali smo pauzu koja nas je poremetila, pričajući o ovom deule treba imati pristup da smo došli dovoljno spremni, znali smo da možemmo da uradimo ono što nam je preko potrebno. Moje zadoboljstvo je veliko... Ne bih se bavio time što ste pitali. Ono što je meni bitno da se okrenemo onome što treba da radimo - ide Panatinaikos u Evroligi, pa Fenerbahče...

Stefan Marković je odigrao najbolji meč sezone pošto je postigao 13 poena za 13 minuta na parketu.

"Ne želim na taj način da anliziram stvari. Ovih četiri dana smo izgledali dobro timski. Svi igrači su dali doprinos. Ne želim da objašnjavam pojedinačno", zaključio je Radonjić.



tagovi

KK Crvena zvezdaDejan RadonjićKK Partizan

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara