Dejan Radonjić i Nikola Kalinić (©Star Sport)
Dejan Radonjić i Nikola Kalinić (©Star Sport)

Radonjić o Kalinićevim slobodnim bacanjima: Greške se dešavaju, njegov uticaj na igru je veliki

Vreme čitanja: 2min | sre. 22.12.21. | 21:23

"Naravno da nisam srećan zbog toga, jer smo igrali dobar meč. Smatram da smo zaslužili pobedu, na kraju su neki detalji odlučili"

Od skoro izvesne i potpuno neočekivane pobede, do drame koja se završila porazom Crvene zvezde u Istanbulu. Imao je Nikola Kalinić dva slobodna bacanja koja bi garantovala bar produžetak, ali je je sve palo u vodu posle njegova dva promašaja i nekoliko ozbiljnih promašaja koja su dala krila Efesu za pobedu uprkos tome što je više od poluvremena bio u zaostatku...

Dejan Radonjić je pohvalio svoje igrače zbog borbe protiv vladara evropske košarke i poručio da pobednika nisu odlučila dva slobodna bacanja, već niz grešaka u ranijoj fazi poslednje četvrtine...
"Odlična utakmica. Ušli smo mekano defanzivno, pravili dosta grešaka. Posle toga smo odigrali veoma dobro i imali smo priliku da pobedimo. U poslednjem minutu smo napravili neke greške u odbrani i oni su dobili"
, rekao je Radonjić i dodao:
"Jeste, odigrali smo dobar meč, ali kada izgubite meč sa ovakvim tipom grešaka... Dali smo im slobodna bacanja za pobedu. Što se tiče toga kako smo igrali - pružali smo bolje partije u napadu prošlih sedmica nego večeras. Mislim da smo se bolje pokazali tada, izuzevši utakmicu sa Barselonom".

Izabrane vesti

Govorio je Radonjić i konkretno o Kalinićevim promašajima, te njegovoj ulozi u Zvezdinoj postavi.
"Nikolin uticaj je veliki. On je lider tima. Promašio je ta slobodna bacanja, ali se greške dešavaju. Naravno da nisam srećan zbog toga, jer smo igrali dobar meč. Smatram da smo zaslužili pobedu, na kraju su neki detalji odlučili"
.

Takođe je prokomentarisao dobru igru Stefana Lazarevića koji je u drugom poluvremenu bio jedan od džokera Crvene zvezde...
"Drugi put je u Zvezdi, neke mečeve je igrao, neke nije. Bio je dobar na obe strane terena i nadam se da će nastaviti tako".



tagovi

KK Crvena zvezdaEvroligaDejan RadonjićNikola KalinićStefan Lazarević

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara