Dejan Radonjić (© Star Sport)
Dejan Radonjić (© Star Sport)

Radonjić: Odmah se okrećemo meču u Ljubljani, moramo neke stvari da popravimo

Vreme čitanja: 2min | čet. 12.05.22. | 21:25

Zvezda u ponedeljak ima priliku da se plasira u finale ABA lige

Uzbuđenja na prvom meču polufinala ABA lige nije bilo. Crvena zvezda je rutinski savladala Cedevitu Olimpiju. Meč loptu četa Dejana Radonjića ima u ponedeljaku Ljubljani. Trener Zvezde je istakao da treba iskoristi perod da se isprave sitne greške.

Izabrane vesti

"Bili su sjajni u napadu, uspeli smo da iskontrolišemo stvari u drugom poluvremenu. Gradili smo rezultat u drugom delu i na kraju smo uspeli da dođemo do 1:0. Okrećemo se odmah sledećem meču", rekao je Dejan Radonjić na konferenciji za medije.

Usledila je konstatacija da je Zvezda odlično izgledala uprkos velikoj pauzi.

"Da budem jasan i precizan, značajno je što smo pobedili. Moramo da napravimo analizu zbog sledeće utakmica, nadam se više njih. Imali smo dugačku pauzu, stava sam da je moglo da bude lošije i bolje, sve to što smo prošli stavilo nas je u poziciju da dugo čekamo meč. Igrati 40 minuta protiv Cedevite ne smeš da budeš nekoncentrisan. To je nešto što nam je dalo prostora, gradili smo rezultat, igrači su imali neke svoje momente, ali generalno mislim da treba dobro sagledati situaciju i zbog nas i zbog utakmice koja sledi. pokušaćemo da popravimo neke stvari, ali ni to neće biti lako jer je meč za nekoliko dana".

Za kraj upitan je trener Zvezda šta može da bude drugačije u nedelju u odnosu na meč u Beogradu

"To što se igra u Ljubljanu", uz smeh će Radonjić, da bi na kraju podvukao:

"Već četvrti duel u sezoni, rekao sam da ćemo pokušati neke stvari da korigujemo".


tagovi

KK Crvena zvezdaDejan Radonjić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara