Dejan Radonjić (© MN Press)
Dejan Radonjić (© MN Press)

Radonjićeva konferencija od 30 sekundi: Ne želim previše da pričam o utakmici

Vreme čitanja: 1min | čet. 03.11.22. | 23:33

"Svakoga poštujem kao i uvek. Bio je meč na jednu loptu koji smo izgubili. Bićemo spremni za sledeću utakmicu", rekao je trener Panatinaikosa posle poraza od Partizan Mozzart Beta u 6. kolu Evrolige

Trener Panatinaikosa Dejan Radonjić nije hteo da odgovara na pitanja novinara posle poraza zelenih u Atini od Partizan Mozzart Beta u 6. kolu Evrolige. Obraćanje bivšeg trenera Crvene zvezde trajalo je manje od jednog minuta

Izabrane vesti

"Ne želim previše da pričam o ovom meču. Svakoga poštujem kao i uvek. Bilo je duel na jednu loptu koji smo izgubili. Bićemo spremni za sledeću utakmicu. To je to", rekao je Radonjić, ustao i napustio konferenciju za medije pre nego što su predstavnici medija imali priliku da postave neko pitanje.

Posle šest odigranih mečeva u Evroligi, Panatinaikos je ostao na samo jednom trijumfu. Nije pomogao ni Dvejn Bejkon koji je debitovao za zelene sa 17 poena.

Nije lako Radonjiću u Atini, još uvek pokušava da prnađe pravi recept za dobre igre, pre svega u elitnom takmičenju. Narednu utakmicu Atinjani igraju na svom parketu, a stiže razigrana Baskonija koja je u ovom kolu deklasirala Makabi.



tagovi

Dejan RadonjićKK PanatinaikosKK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara