Košarkaši Partizan Mozzart Beta (©MN Press)
Košarkaši Partizan Mozzart Beta (©MN Press)

Smailagić: Sada možemo da razvijamo hemiju koju nismo mogli zbog svih povreda

Vreme čitanja: 2min | sre. 04.01.23. | 17:57

“Ne verujem da će i ova utakmica biti nešto drugačija u odnosu na prethodne. Imaćemo navijače uz sebe, oni nam daju vetar u leđa“, poručuje centar crno-belih

Za Partizan Mozzart Bet 2023. počela je savršeno, a mogla bi da bude još i bolja ako u četvrtak uveče nadigra Monako.

Kneževi su pred 17. kolo među tri vodeća kluba Evrolige, dok je Parni valjak počeo da hvata zalet i želi da nastavi da gradi svoj put ka četvrtfinalu.

Izabrane vesti

Sa dobrom formom i još boljim igrama celog tima taj zadatak je mnogo lakše izvesti...

“Želimo da zbijemo redove i budemo što bolji, da nastavimo sa napretkom kao što je to bio slučaj u poslednjih nekoliko utakmica. Cilj nam je da igramo sa maksimalnim intenzitetom, da budemo maksimalno ozbiljni na parketu, o svemu ostalom odlučivaće Željko i njegovi saradnici“, jasan je Alen Smailagić.

Četvrtak, 21.00: (1,80) Partizan Mozzart Bet (14,5) Monako (2,15)

Ekipa je usponu forme i sada je na pragu grupe kandidata za četvrtfinale.

“Znamo da smo igrali neke jako teške utakmice. Pokazali smo da možemo da igramo na visokom nivou sa najozbiljnijim ekipama. Ne verujem da će i ova utakmica biti nešto drugačija u odnosu na prethodne. Imaćemo navijače uz sebe, oni nam daju vetar u leđa“.

Partizan Mozzart Bet ima šansu da protiv Monaka zabeleži sedmu pobedu u nizu, a pre nepune tri sedmice pričalo se o krizi zbog samo jednog trijumfa u osam mečeva...

“Nismo osetili neko preterano olakšanje zbog toga (niza pobeda), ali jesmo vetar u leđa, jer smo pokazali da hoćemo, možemo i želimo... Imali smo krizu koju smo prošli zajedno kao ekipa. Super se osećamo i u dobroj smo formi“.

Aleksa Avramović se vratio u sastav, za njim i Balša Koprivica pa crno-beli sada mogu da rade sa svim raspoloživim snagama...

“Mnogo je lakše, jer nam ima više, jače se radi... Svi ulazimo u igru, pravi se više akcija, svako ima različite uloge. Razvijamo hemiju koju nismo mogli dok smo bili pod povredama“.

Jam Madar zna da je pred ekipom još jedan veliki izazov...

“Monako je jako dobar tim, imaju kvalitetne skorere i u odlično su ritmu trenutno. Moramo da kontrolišemo njihove napade, pogotovo njihov ofanzivni skok. Mi moramo da nastavimo da igramo dobro u oba smera“, priča Madar i osvrće se na najboljeg igrača Monaka Majka Džejmsa:

“On je izuzetan igrač, dobro poznaje igru, u Evroligi je toliko dugo i zna da se odbrane spremaju posebno za njega. Uradićemo sve da umanjimo njegov učinak“.

Dvojica prvotimaca crno-belih su posle izjava napravili malu opkladu i šutirali po tri puta sa centra terena. Obojica su bili precizni po jednom iz prva tri pokušaja, pa su zato išli još jednom. Smailagić je uspeo da pogodi jedan hitac u drugom krugu, Madar nije...



tagovi

KK PartizanPartizan Mozzart BetAlen SmailagićJam Madar

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara