Košarkaši Crvene zvezde u Ljubljani (©MN Press)
Košarkaši Crvene zvezde u Ljubljani (©MN Press)

Snežna oluja u Atini odložila jedan meč, Zvezdin sa Olimpijakosom (još) nije upitan

Vreme čitanja: 2min | uto. 25.01.22. | 16:47

Više brine to što je klub iz Pireja objavio da postoji pozitivan slučaj na testu za virus korona

Nepovoljna vremenska situacija i sneg koji je padao neprestano od ponedeljka ujutru u Atini naterao je čelnike Panatinakosa da zatraže odlaganje utakmice protiv Žalgirisa za neki drugi dan.

Ovaj susret je već bio jednom odložen zbog korone, a sada je situacija potpuno drugačija. Kako se može čuti, sneg je toliko padao da je izazvao kolaps ne samo u Atini, ali kada je u pitanju susret Panatinaikosa i Žalgirisa pojavila se druga vrsta problema. Naime, pošto je u pitanju vlažan, težak sneg koji je padao bez prestanka, čak je dovedeno u pitanje da li će krov OAKA arene izdržati trenutno opterećenje. Kako bilo, posle konsultacija sa nadležnim organima i dogovorom sa Žalgirisom duel koji je trebalo da se odigra u sredu je odložen.

Izabrane vesti

Četvrtak, 20.00: (1,30) Olimpijakos (16,0) Crvena zvezda (3,90)

Situacija u Atini posebno je važna zbog toga što Crvena zvezda treba u četvrtak od 20 časova da gostuje Olimpijakosu u Dvorani mira i prijateljstva. Sneg je u međuvremenu stao, ali ga ima u velikoj količini, no to ne bi trebalo da utiče na sam meč koji će se, bar prema sadašnjem stanju, odigrati redovno.

Veća briga trebalo bi da bude saopštenje Olimpijakosa da je potvrđen jedan pozitivan slučaj na poslednjem testu na virus korona. Nije poznato da li se radi o igraču ili članu stručnog štaba, pošto je navedeno da je u pitanju “član tima“.

Ekspedicija Crvene zvezde put Atine kreće u sredu ujutru. Naravno, pod uslovom da se nešto ne promeni u međuvremenu...



tagovi

KK Crvena zvezdaEvroligaKK PanatinaikosKK Olimpijakos

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara