Košarkaši Crvene zvezde (Foto: Starsport)
Košarkaši Crvene zvezde (Foto: Starsport)

Zvezda bez kvarteta u Monaku

Vreme čitanja: 2min | sre. 02.11.22. | 10:51

Četvorica prvotimaca ostala u Beogradu

Košarkaši Crvene zvezde u šestom kolu Evrolige gostuju ekipi Monaka (petak, 21.00). Četa Vladimira Jovanovića na put kreće u 12.00 sa Beogradskog aerodroma, zajedno sa fudbalerima Crvene zvezde koje će Monako dan ranije ugostiti u poslednjem kolu grupne faze Lige Evrope (četvrtak, 18.45).

Srpski šampion na megdan ekipi Saše Obradovića putuje sa 13 košarkaša, pošto u Beogradu ostaju Džejlen Adams, Miroslav Raduljica, Nikola Topić i povređeni Luka Mitrović.

Izabrane vesti

Iskusni krilni centar se povredio tokom utakmice sa minhnenskim Bajernom u prethodnoj rundi elitnog takmičenja. U pitanju je jako istegnuće primicača, zbog kojeg je propustio i susret sa Igokeom u Jadranskoj ligi.

Adams je imao zdravstvenih problema i nije nastupio na prethodne četiri utakmice, a trener Jovanović je posle pobede u Laktašima (76:70), treće vezane za crveno-bele u oba takmičenja, istakao da se oporavio, kao i Dalibor Ilić koji je u konkurenciji za tim posle povrede prsta.

"Ilić je počeo je da trenira i biće u konkurenciji za 12. Danas nije bio, videćemo da li će biti na sledećoj utakmici. Džejlen Adams je u Beogradu. Bio je bolestan, oporavio se, ali nije doputovao", rekao je šef struke Crvene zvezde.

Zvezda u Evroligi ima učinak 1-4, a na megdan Monaku (4-1) putuje sa sledećih 13 igrača: Luka Vildoza, Branko Lazić, Ognjen Dobrić, Nikola Ivanović, Nemanja Nedović, Stefan Marković, Džon Holand, Stefan Lazarević, Dalibor Ilić, Filip Petrušev, Ben Bentil, Hasan Martin i Ognjen Kuzmić.

*****

Opet možete međusobno da vezujete sve igre iz ponude "KOŠARKA IGRAČI" i kombinujete ih sa ostatkom kompletne ponude

*****


tagovi

KK Crvena zvezdaKK MonakoEvroligaLuka MitrovićMiroslav RaduljicaDžejlen AdamsNikola Topić

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara