©Star Sport
©Star Sport

Zvezdin heroj iz pakla Arene: Čuo sam u gradu da smo glavno jelo, ali im nije bilo ukusno!

Vreme čitanja: 1min | čet. 08.12.22. | 22:39

Bek Crvene zvezde postigao odlučujući šut iz ugla dve sekunde pre kraja meča

Možda je davao više poena, imao bolje procente šuta, ali teško da je Nemanja Nedović postigao važniju trojku u svojoj karijeri. Barem što se tiče njega lično.

Zvezdino dete moralo je da dočeka drugi mandat u dresu matičnog kluba da bi doživelo ovakav trenutak, a to je da u prepunoj Beogradskoj areni, trokom iz ugla, dve sekunde pre kraja, donese veliko slavlje ekipi Duška Ivanovića u istorijskom večitom derbiju u Evroligi.

Izabrane vesti

Beku crveno-belih je to bio sedmi pokušaj za tri poena, nakon šest uzatopnih promašaja, ali je ušao onaj najvažniji, za direktnu pobedu nad Partizan Mozzart Betom (76:73).

"Šta mogu da kažem, najbolji mogući osećaj! Čuosam priče u gradu da ćemo biti glavno jelo na meniju, ali mislim da im nije bilo ukusno", rekao je Nedović i pohvalio atmosferu u Beogradskoj areni.

Crvena zvezda stigla do šeste pobede u Evroligi i ravnopravno se uključila u borbu za TOP 8, dok je Partizan Mozzart Bet doživeo četvrti uzastopni poraz, ukupno osmi od početka sezone. Nedović je bio najefikasniji igrač utakmice sa 20 postignutih poena.



tagovi

Nemanja Nedović

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara