""
""

Aleksandar Stanojević je slobodan trener

Vreme čitanja: 1min | pet. 30.12.16. | 14:20

Promenu na klupi Peking Enterprajza prate i u Partizanu

Aleksandar Stanojević je završio misiju u Kini. Nekadašnji trener Partizana i zvanično više nije član Peking Enterprajza, jer je potvrđena vest da je u šefa struke promovisan Jasen Petrov.

Bugarin, koji je prethodno radio u elitnom rangu kineskog fudbala kao trener Šijažuanga, potpisao je ugovor na dve godine i tako okončao isti toliki boravak Stanojevića u glavnom gradu najmnogoljudnije zemlje sveta.

Izabrane vesti

Aleksandar Stanojević se nedavno vratio iz Azije, ali s obzirom da se je u Kini skupio već tri godine trenerskog mandata (jednu na klupi Peking Guana) i da je u međuvremenu radio u izraelskom Makabiju ne bi trebalo da ima problema da ubrzo pronađe novi angažman.

Vest o promeni trenera Peking Enterprajza zanimaće posebno čelnike i navijače Partizana. Iz prostog razloga što je velika želja crno-belih Nikola Vujadinović i dalje član ovog kluba. Njemu ugovor sa Enterprajzom ističe u junu 2017, ali je pitanje da li na njega računa novi šef struke, odnosno da li će dozvoliti iskusnom defanzivcu da potraži novu sredinu. Uz napomenu da se on već dogovorio sa rukovodiocima Parnog valjka.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Peking Enterprajzmeđunarodni fudbalKinaAleksandar Stanojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara