Bienvenido, Uroše

Vreme čitanja: 1min | pon. 14.01.19. | 15:38

Račić zvanično na Tenerifama

Pohvale članova stručnog štaba na Mestalji, ali i samo 69 minuta u prvom timu Valensije u Kup meču protiv Ebra. Jasno je da je Uroš Račić morao da ode i sada se čini da je našao klub koji će mu pružiti šansu da na Pirinejima pokaže šta zna. Od danas i zvanično: Uroš Račić će do kraja sezone igrati na pozajmici na Tenerifama.

Na prvi pogled čini se dobar izbor. Tenerife se bore za opstanak u Segundi što je delom naravno i posledica mršavog kvaliteta u igračkom kadru što će reći da će Račić lakše do minuta na terenu.

Izabrane vesti

Klub sa Kanarskih ostrva objavio je da još samo lekarski pregledi dele nekadašnjeg vezistu Crvene zvezde od potpisivanja pozajmice do 30. juna 2019. godine. Č
Tenerife koriste ovu priliku da požele dobrodošlicu Urošu Račiću i požele mu uspeh na sportskom i privatnom plau tokom boravka u plavo-belom taboru“, navodi se u kratkom saopštenju na sajtu kluba i dodaje da će navijači biti obavešteni kada Račić sleće na Kanare, ako neko poželi da ga dočeka.

Podsetimo, Račić je prošle polusezone bio redovan u rezervnom timu Valensije u Segundi B, povremeno je trenirao i sa prvom selekcijom, ali zbog loših rezultata trener Marselinjo Toral nije imao previše prostora da ga gurne u vatru. Na Tenerifama će biti druga priča.

(FOTO: clubdeportivotenerife.es)


tagovi

Uroš RačićZimski prelazni rok 2019

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara