"Đemba Đemba u duelu sa Milošem Jojićem na treningu Partizana"
"Đemba Đemba u duelu sa Milošem Jojićem na treningu Partizana"

Erik Đemba Đemba u petoj ligi

Vreme čitanja: 1min | čet. 03.11.16. | 14:06

Nekadašnji vezista Partizana potpisao za Švajcarce

Đemba Đemba u duelu sa Milošem Jojićem na treningu PartizanaKakav sunovrat karijere: od Mančester junajteda do - pete lige Švajcarske! Da, dobro ste pročitali, Erik Đemba Đemba (35) vraća se na teren i to u ligi koja ima obrise amaterske.

Nekadašnji reprezentativac Kameruna potpisao je ugovor do kraja sezone za Valorb-Balag, klub iz druge grupe Druge interregionalne lige Švajcarske. A to je, zapravo, peti rang takmičenja.

Izabrane vesti

Đemba Đemba se na taj način vratio u evropski fudbal, pošto je poslednju godinu proveo u Indoneziji, gde je nosio dresove dva kluba. Prethodno je igrao u Indiji, u koju se zaputio iz škotskog Sent Mirena, poslednje evropske stanice posle šestomesečnog boravka u Partizanu.

Njega su beogradski crno-beli angažovali kao slobodno igrača leta 2013. u nameri da im pomogne u kvalifikacijama za Ligu šampiona, ali je posle eliminacije od Lugogoreca, kasnije i Tuna u baražu za plasman u Ligu Evrope, njegova uloga u timu postala minorna, pa je ugovor raskinut na zimu, posle samo 16 utakmica.

(FOTO: Star sprot)


tagovi

Erik Đemba ĐembaEvropaKamerunmeđunarodni fudbalFK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara