""
""

FOTO: Zvezdaši predvođeni Džajićem posetili Gračanicu

Vreme čitanja: 1min | pon. 04.05.15. | 14:20

Na opšte oduševeljenje Srba na Kosmetu, crveno-beli posetili manastir, posle čega sledi prijateljski meč koji će biti humanitarnog karaktera

Fudbaleri šampiona Srbije, predvođeni počasnim predsednikom Draganom Džajićem, aktuelnim predsednikom Svetozarem Mijailovićem i trenerom Nenadom Lalatovićem, posetili su zemljake u južnoj srpskoj oblasti i obišli manastir Gračanicu. Posle druženja sa lokalnim stanovništvom, Zvezda će sa Gračanicom odigrati prijateljski meč, a ceo prihod od prodaje karata će biti namenjen porodilištu u Gračanici.

Izabrane vesti

Navijači Zvezde na Kosmetu su sa oduševljenjem dočekali svoje miljenike koji su delili autgorame, fotogorafisаli se i družili sa tamošnjim stanovništvom.

Crvena zvezda je u Gračanicu otputоvala u kombinovanom sastavu. Na spisku putnika našli su se: Damir Kahriman, Mamadu Mbođ, Nenad Gavrić, Vladimir Jovović, Filip Manojlović, Nemanja Ivanović, Dušan Živković, Marko Mijailović, Miloš Stojanović, Nenad Cvetković, Lazar Tufegdžić, Nikola Jovanović i Nemanja Tošić, kao i članovi stručnog štaba - Nenad Lalatović, Dragan Šarac, Srđan Maksimović, Dejan Purić, Dejan Toševski, Dragan Milanović i Goran Negić.

(FOTO: Star sport)


tagovi

SuperligaSrbijaKosovo i MetohijaGračanicaDragan DžajićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara