"Jagoš Vuković"
"Jagoš Vuković"

Jagoš Vuković završio karijeru u Ajndhovenu

Vreme čitanja: 1min | pet. 29.03.13. | 16:05

PSV neće produžiti ugovor sa bivšim fudbalerom Crvene zvezde i Rada

 

Jagoš VukovićNekada je važio za veliku nadu srpskog fudbala, ali se u Erediviziji nije snašao. Jagoš Vuković će zbog toga od leta biti slobodan igrač, pošto je PSV saopštio da neće produžiti ugovor sa 24-godišnjim defanzivcem.

Izabrane vesti

Isti je slučaj i sa Orlandom Engelarom i Stefom Nijlandom, dok će Vilfred Bouma sa tehničkim direktorom Marselom Brandsom razgovarati o ostanku na Filips stadionu.

Odluka uprave kluba da se posle četiri sezone rastane sa Vukovićem ne predstavlja posebno iznenađenje obzirom da je momak iz Vrbasa, uprkos obećavajućem početku, za PSV odigrao svega devet utakmica (doduše, sezonu 2011/2012 je proveo na pozajmici u Rodi), da bi na koncu epizode u Ajndhovenu dočekao da igra za mladi tim Filipsovaca?!

Jagoš Vuković je, podsetimo, prve fudbalske korake učio u Crvenoj zvezdi, ali pošto se nije izborio za minutažu otišao je u Rad da bi se potom sa Banjice preselio u Holandiju. Bio je i standardan u mladoj reprezentaciji Srbije sa kojom je učestvovao na Evropskom prvenstvu 2009. godine, a upisao je i dva nastupa za seniorski tim Orlova.

(FOTO: psv.nl)


tagovi

EredivizijaEvropaHolandijaJagoš VukovićPSV Ajndhoven

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara