""
""

Kuzmanović stigao u Udineze: Jedva čekam da zaigram s Di Nataleom!

Vreme čitanja: 1min | pet. 22.01.16. | 15:22

"Stižem sa ogromnom željom da se dokažem i pomognem ovim ljudima", poručio je nekadašnji repreznetativac Srbije

Zdravko Kuzmanović (28) vratio se i zvanično u Seriju A nakon godinu dana odsustva, a narednih šest meseci provešće u dresu Udinezea, gde je zadužio majicu sa brojem 22.

Izabrane vesti

Nekadašnji reprezentativac Srbije stigao je na pozajmicu iz švajcarskog Bazela, sa mogućnošću da na leto bude otkupljen ukoliko Zebre budu zadovoljne njegovim igrama. 

Za početak, zadovoljan je Zdravko, koji je blistao na promociji.  
“Srećan sam što sam se vratio u Italiju i stigao u veliki klub kakav je Udineze. Stižem sa ogromnom željom da se dokažem i pomognem ovim ljudima. Ovde sam mnogo puta igrao kao protivnik, poznajem okruženje i želim da se što pre uklopim u tim”, nestrpljiv je Kuzmanović.

Broj 22 iz Bazela samo je preneo i u Udineze, jer mu je talija.
“To je moj srećan broj i nije bilo protrebe da ga menjam. Trebaće mi malo vremena da dospem u optimalnu formu, ali se osećam dobro i očekujem da ću uskoro biti na terenu. Gledao sam meč protiv Juventusa, definitivno to nije bilo naše najbolje izdanje. Ali sam siguran da ćemo se popraviti, tu je i legendarni Di Natale, tako da jedva čekam da zaigram s njim. Mislim da ćemo se sjajno slagati”, zaključio je Zdravko Kuzmanović.  

(FOTO: Screenshot) 


tagovi

Zimski prelazni rok 2016Zdravko KuzmanovićUdinezeTransferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara