""
""

Lepa vest za zvezdaše: Luković dobio zeleno svetlo, uskoro u timu!

Vreme čitanja: 1min | sre. 29.07.15. | 13:03

Bivši član Zenita, koji je tokom zimskih priprema u Sloveniji povredio Ahilovu tetivu, vratio se juče sa poslednje kontrole u Finskoj. I kao prtljag je u Beograd doneo podatak koji će ponovo raspaliti optimizam u Ljutice Bogdana. Jedan od najboljih hirurga u Evropi doktor Urava, prezadovoljan rezultatima, dao je zeleno svetlo Lukoviću za povratak na teren

 

Izabrane vesti

Dok čekaju najavljena pojačanja u maneveru članovi stručnog štaba i navijači Crvene zvezde dočekali su jednu drugu lepu vest! Nekadašnji reprezentativac Srbije Aleksandar Luković mogao bi uskoro da se stavi na raspolaganje treneru Miodragu Grofu Božoviću.

Bivši član Zenita, koji je tokom zimskih priprema u Sloveniji povredio Ahilovu tetivu, vratio se juče s poslednje kontrole u Finskoj. I za prtljag u Beograd doneo podatak koji će ponovo raspaliti optimizam u Ljutice Bogdana. Jedan od najboljih hirurga u Evropi, doktor Urava, dao je zeleno svetlo Lukoviću za povratak na teren, prezadovoljan rezultatima.

Istina, Luković je i u prethodnom periodu trenirao, igrao na skraćenom prostoru, ali će sada moći da radi maksimalnim intenzitetom. On se vratio u matični klub u zimskom prelaznom roku kako bi pojačao odbranu i kako bi pomogao mladim snagama poput Jovanovića i Mbođa da brže napreduju. Na njegovo iskustvo i sjajne tehničke mogućnosti Nenad Lalatović nije uspeo da se osloni. Novi trener Božović je imao više sreće, mada posle duge pauze koja se "nakalemila" na sezone bez takmičarskog fudbala u Zenitu, Aleksandar Luković će biti prinuđen da odradi mini ciklus priprema.

Veruju u Ljutice Bogdana da će za dve sedemice popularni Lune biti spreman, te da će do 12. septembra i prvog večitog derbija u ovoj sezoni osetiti takmičarski barut. I ne samo to: veruju da će sa Lukovićem odbrana biti bar 50 posto jača.

(FOTO: MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaFK Crvena zvezdaAleksandar Luković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara