""
""

Luković: Očekivao sam podršku, ali ne ovakvu! Ovo retko koji klub u Evropi ima...

Vreme čitanja: 1min | ned. 23.08.15. | 21:53

"Bitno je da smo se pobedom popeli na prvo mesto"

Posle duge pauze na teren Marakane konačno je istrčao i Aleksandar Luković. On je u finišu meča zamenio Pavićevića, a publika ga je dočekala na fantastičan način.
"Zaista nisam imao utisak da sam ponovo debitovao jer sam ovde već godinu dana, ali mi je jako drago što sam ponovo u takmičarskoj ekipi. Bitno je da smo se pobedom popeli na prvo mesto"

Planirano je da Luković igra 25 minuta, ali rezultat to nije dozvolio...
"Utakmica je bila dosta intenzivna, Javor je ozbiljna ekipa, a rezultat 1:0 nije garantovao ništa. Biće prilike u sledećim utakmicama. Ja već radim sa ekipom maksimalno, već dve nedelje. Sledi meč u Lučanima gde ću igrati više, pa pauza i prijateljska sa Olimpijom, tu ću igrati jedno sat vremena. Do utakmice sa Partizanom ima dosta vremena, bitnije je da ekipa igra sve bolje i bolje i da smo na prvom mestu, gde bismo voleli da ostanemo do kraja".

Izabrane vesti

Ovacije po ulasku...
"Očekivao sam podršku, ali ne ovakvu, ovo retko koji klub ima u Evropi. Hvala im na tome. Nadam se da ćemo navijače ispratiti s rezultatima, kao što zaslužuju", poručio je popularni Lune.

Strelac pobedonosnog pogotka Aleksandar Katai čvrsto stoji na zemlju.
"Bitna pobeda, drago mi je što sam postigao pogodak, ali je najbitnije da je Zvezda pobedila. Teška utakmica, oni su pokazali da nisu bili slučajno prvi pre ovog kola", istakao je Katai.

(foto: starsport)


tagovi

SuperligaSrbijaFK Crvena zvezdaAleksandar Luković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara