Milojević realan: Nije ovo Zvezda koju sanjam

Vreme čitanja: 2min | sre. 11.07.18. | 21:08

“Imali smo šanse I promašivali. Bilo je I anarhije”, dodao je Zvezdin šef stručnog štaba

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević bio je realn posle utakmice u Rigi. On je istakao da njegov tim nije igrao kako je želeo, ali da će se konačan pobednik odlučiti u Beogradu.
“Završeno je prvo poluvreme i imamo revanš u Beogradu. Želeli smo i plan nam je od početka bio da idemo na pobedu. Međutim, jednostavno, imali smo dosta šansi. Bilo je jako teško igrati po ovom vremenu. Protivnik se opredelio za jaku defanzivu, sa nekim kontrama. Mislim da, sem naše greške nije bilo nekih udaraca na gol", rekao je Milojević posle meča. 

Zvezdin šef stručnog štaba pričao je o propuštenim šansama. "Imali smo dosta šansi stopostotnih. Nismo dali, idemo dalje, prva je utakmica, imamo igrače koji su sad došli, dvojicu koji su bili na Mundijalu. Ovo im je prva utakmica, opredelili smo se da ih stavimo i treba nam vreme. Treba da se spremimo, treniramo, radimo i budemo bolji u revanšu“.

Izabrane vesti

Nikola Stojiljković povredio se početkom utakmice, a Milojević kaže da je igrač obnovio povredu. 
"Obnovio je povredu koju je imao. Videćemo kakva je situacija“.

Na pitanje šta može ekipa da popravi u revanšu Milojević kaže: 
"Ne mogu da kažem da nisam zadovoljan, a nisam ni prezadovoljan. Nije to Zvezda koju ja hoću i koju sanjam. Ne bih da pričam o nekim stvarima, treba da radimo i popravimo ih. Treba uzeti u obzir da smo bili na pripremama, igrači polako dolaze. Ima tu i drugačijih stvari, nismo odigrali nijednu utakmicu, opredelili smo se da oba igrača drže tu levu stranu, Rodić i Radonjić, koji dolaze posle perioda od mesec dana odsustva. Imamo i Ebisilija kome smo hteli da damo neku minutažu. Nismo očekivali da će Stojiljković toliko rano da izađe". On je bio nervozan tokom utakmice, a istakao je da ne voli anarhiju. 
"Ponesu vas emocije. Ima mnogo razloga. Neke stvari nam nisu polazile za nogom. Analiziraćemo zbog čega, ali puno toga nismo radili kako je trebalo. Ne volim anarhiju, neko sam ko voli da se drži dogovora bilo kakav da je. Ne volim kad se iskače iz nečega", rekao je Milojević. 

 


tagovi

Vladan Milojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara