""
""

Mitrović predstavljen u Humskoj: Krivo mi je što ranije nisam prihvatio ponudu

Vreme čitanja: 2min | uto. 29.08.17. | 13:43

"Partizan može da mi pomogne da dođem do dresa reprezentacije", poručio iskusni štoper

Dugo su ga lovili, lovili i na kraju - ulovili! Milan Mitrović danas je i zvaničnoi postao novi igrač Partizana (ugovor do 2020. godine), a na predstavljanju u Humskoj kazao je da mu je krivo što još ranije nije prihvatio ponudu crno-belih. 

Izabrane vesti

Podsetimo, čelnici Parnog valjka jurili su doskorašnjeg štopera Mersina punih godinu dana. Bio im je dugo na radaru, želeli su ga i zimus za vreme trenerskog mandata Marka Nikolića, pojavio se kao opcija i u junu, ali tek sad, posle plasmana Beograđana u Ligu Evrope, stekli su se uslovi da se posao realizuje. 
"Velika mi je čast što sam došao u Partizan. Ovo je klub sa velikim ambicijama. Takođe, radiću sa velikim trenerom Miroslavom Đukićem. Ide mi u prilog što je i on bio štoper. Naučiću puno od njega. Nadam se da ću moći da pomognem ekipi da ostvari ambicije".  

Mitrović ne krije da mu je prva opcija bila da ostane u Turskoj, ali...
"Sada mi je krivo što ranije nisam prihvatio ponudu Partizana. Razgovarao sam porodicom i odlučio se za povratak u Srbiju. Turska liga jeste jača i teža, ali tamo nisam imao priliku da igram za ovako veliki klub. Delimično je i to razlog što sam odlučio da prihvatim ponudu crno-belih"

Iskusni štoper ne krije da je stvaranje dobrog tima bio jedan od uslova za dolazak u Humsku...
"Prelazni rok je na vrhunskom nivou. Imamo dobar tim. Sad samo da nas mimoiđu povrede"

Milan Mitrović skoro punih pet godina igrao je s velikim uspehom za Mersin, međutim, nekako je uvek bio daleko od oka naših selektora. Iako mu je 29 godina dresa na nacionalnim grbom još se nije odrekao. 
"Sigurno da nada tinja. Voleo bih da zaigram za nacionalni tim, a Partizan u tome može mnogo da mi pomogne", zaključio je Mitrović, a onda ispozirao fotoreporterima sa dresom na kom je odštampan broj 30. 

Milan Mitrović je u Srbiji branio boje Zemuna, Milutinca i Rada, pre nego što se 2012, otisnuo u Tursku. Za njegove usluge ne tako davno interesovanje je pokazivala i Crvena zvezda...


tagovi

Milan MitrovićFK PartizanSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara