Foto: AFP
Foto: AFP

Mozzart nudi najveće kvote na svetu: Real Madrid 2,10, Hamburg 2,23, Kluž 1,50!

Vreme čitanja: 2min | pon. 01.03.21. | 10:24

Nigde na planeti nećete pronaći veće koeficijente!

Poklon koeficijenti u punom sjaju.

Kladionica Mozzart iz bogate ponude je ovog petka izvadila tri zanimljiva meča koja se igraju u okviru šampionata Španije, Nemačke i Rumunije, a bukmejkeri garantuju da će baš ta tri para u svakom trenutku imati najveće kvote na svetu.

Izabrane vesti

Ako planirate da odigrate tiket i dobro se zabavite, jasno vam je da je Mozzartov sajt najbolja opcija.

REAL MADRID - SOSIJEDAD (PONEDELJAK, 21.00), KEC 2,10

Kada su ga svi otpisali, Real Madrid je još jednom pokazao zbog čega je najveći, kraljevski klub. Sredinom nedelje u Bergamu dobio je i petu uzastopnu utakmicu, a da na raspolaganju nije imao minimum sedmoricu prvotimaca. I ovog ponedeljka slučaj će biti isti, Zinedin Zidan između ostalih neće moći da računa na Ramosa, Azara, Benzemu, Militaa, Karvahala... A u goste mu dolazi tim sa kojim u poslednje vreme ne prolazi najsjajnije. Na prethodnih šest međusobnih susreta sa Sosijedadom, Kraljevići su slavili samo dva puta. Tri duela pripala su Baskijcima, dok je jedan završen nerešenim rezultatom. Pride, ekipa Imanola Algvasila je na poslednjih pet utakmica u prvenstvu neporažena i polako se vraća u vrh tabele.

SANKT PAULI - HAMBURG (PONEDELJAK, 20.30), DVOJKA 2,23

Dve uzastopne sezone Hamburg je za malo ostajao kratak za promociju u Bundesligu. I ove sezone, sada već po navici, krenuo je da prosipa bodove na svakom ćošku. Doveo je sebe u situaciju da u hamburški derbi uđe sa samo jednim trijumfom na poslednjih pet utakmica i samim tim imperativom da slavi u duelu sa gradskim rivalom, kako bi se vratio na deobu prvog mesta sa Bohumom i Holštajn Kilom. Sankt Pauli je s druge strane uhvatio zalet i sa šest pobeda iz prethodnih sedam prvenstvenih mečeva pobegao na bezbednih sedam bodova od opasne zone. Pride, na poslednja tri hamburška derbija Sankt Pauli nema poraz, dva puta je slavio i jednom remizirao, u jesenjem delu ove sezone.

KLUŽ - ARĐEŠ (PONEDELJAK, 19.30), KEC 1,50

Kluž je uporno propuštao prilike da preskoči FCSB i vrati se na čelo tabele. Posle poraza nekadašnje Steaue od Hermanštata, izgubio je duel sa Botošanijem, da bi potom u 23. kolu remizirao sa ekipom Voluntarija. U minuloj rundi Železničari su savladali Gaz Metan i sada sa tri boda i utakmicom manje žele ponovo da se izjednače sa liderom. Fudbaleri Arđeša mogu da se pohvale najboljom formom u ligi u 2021. godini. Otkako je tokom zimske pauze na mesto predsednika stigao Ion Vladoju, stvari su krenule nabolje u Piteštiju. Tako je napravljen niz od 11 mečeva bez poraza u prvenstvu, zaključno sa dva remija iz prvog dela sezone. U tekućoj godini Orlovi su ostvarili pet pobeda i četiri remija, te su se ozbiljno uzdigli na tabeli.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu...

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu da budu najveće na svetu.


tagovi

Promo kvote

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara