Mohamed Salah (©Reuters)
Mohamed Salah (©Reuters)

NAJAVA DANA (ponedeljak, 4. januar): Liverpul na teškom ispitu u Sautemptonu, igra i Valensija, čeka nas spektakl u Seriji B

Vreme čitanja: 3min | pon. 04.01.21. | 07:22

Pogledajte šta nas danas očekuje od sportskih događaja

Izabrane vesti

(Fudbal, Engleska 1)

Liverpul gostuje u Sautemptonu posle dva, uslovno rečeno, kiksa i remija protiv VBA i Njukasla. Sa druge strane i Sveci su u seriji nerešenih ishoda. Imaju ih tri na poslednja četiri meča. Zanimljivo je da na utakmicama Sautemptona redovno u poslednje vreme dolazi 0-2 gola. Liverpul je dobio šest poslednjih susreta sa Sautemptonom.

VALENSIJA – KADIZ, 21.00

(Fudbal, Španija 1)

Valensija je imala odlične igre ove sezone, slavili su protiv Real Madrida, remizirali u sudaru sa Barsom. Ali Slepe Miševe čeka borba za opstanak. Bez trijumfa su u Primeri od 8. novembra. Kadiz se isto pretplatio na skalpove velikih. Gosti imaju tri poraza i remi u prethodna četiri meča.

ŽIL VISENTE – BELENENSES, 20.00

(Fudbal, Portugalija 1)

Ovo je duel timova sličnog kvaliteta. Domaćin ima bod više, i donekle je u boljoj formi. Žil Visente je vezao dva trijumfa bez primljenog pogotka. Na poslednjih šest međusobnih mečeva ova dva tima došlo je 0-2 gola. Gosti imaju četiri pobede uz jedan remi.

PORTIMONENSE – FARENSE, 22.15

(Fudbal, Portugalija 1)

Žestoka borba za opstanak čeka ova dva tima. Domaćin trenutno drži fenjer Primeire sa samo osam osvojenih bodova. Farense je tek nešto bolji, pošto je osvojio bod više od večerašnjeg rivala. Na četiri od poslednjih pet susreta Farensea došlo je 0-2 gola. Portimonense je postigao samo dva gola u poslednjih pet susreta.

KASIMPAŠA – FENERBAHČE, 17.00

(Fudbal, Turska 1)

Fener bi pobedom stigao na samo bod zaostatka u odnosu na velikog rivala iz Istanbula, Galatasaraj. Gosti igraju vrlo promenljivo, ali su uzlet najavili u prethodnom meču kada su deklasirali Bašakšehir. Kasimpaša je u krizi. Bez trijumfa u prvenstvu su od 11. decembra kada su bili bolji od Denizlija.

FORTUNA – PADERBORN, 20.30

(Fudbal, Nemačka 2)

Fortuna je jedan od najozbiljnijih kandidata za ulazak u Bundes. Domaćin ima četiri pobede u nizu. Na svim tim mečevima došlo je 3+. Paderborn je u dobroj seriji, jer su posle trijumfa u Kupu protiv Uniona slavili i u sudaru sa Osnabrikom.

LEĆE – MONCA, 16.00

(Fudbal, Italija 2)

Na velikom iskušenju će biti Monca, i pored toga što igra u vrhunskoj formi. Gosti su vezali tri pobede bez primljenog gola. Leće ima samo jedan trijumf u poslednjih pet susreta. Na duelima Lećea obično dolazi tri plus.

SALERNITANA – PORDENONE, 18.00

(Fudbal, Italija 2)

Tim iz Salerna je bodovno poravnat sa liderom Empolijem. Međutim, u prethodnoj rundi domaćini su doživeli težak poraz od Monce. Pordenone igra promenljivo ove sezone. Gosti se nalaze u zlatnoj sredini. Na četiri od poslednjih pet susreta gostiju došlo je 2-3 gola.

LAMIA – ARIS, 18.30

(Fudbal, Grčka 1)

Aris je ozbiljan kandidat za titulu, bez obzira na poraz od Olimpijakosa pre tri kola. Gosti su od tada slavili dva puta, bili su bolji od gradskog rivala PAOK-a. Lamija je u velikim problemima. Imaju tri poraza u nizu. Uz katastrofalnu gol razliku – 0:10.

ANDORA – REAL MADRID 18.30

(Košarka, Španija)

Kraljevski klub je prvi u šampionatu Španije sa samo jednim porazom. Četa Pabla Lasa gostuje Andori koja je u očajnoj formi. Poražena je na osam od devet poslednjih utakmica. Madriđani ne bi trebalo da imaju problema da ostvare novi trijumf.



tagovi

najava dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara