""
""

Novi udarac za Zvezdu: Marko Mirić podneo zahtev za raskid ugovora

Vreme čitanja: 1min | uto. 03.12.13. | 15:35

Jedan od najiskusnijih protimaca crveno-bele zatražio prekid saradnje zbog neizmirenih dugovanja i krenuo stopama Mladenovića, Vešovića i Kirovskog

Nastavlja se egzodus sa Marakane. Novi u nizu igrač koji je podneo zahtev za raskid ugovora sa Crvenom zvezdom je Marko Mirić.

Izabrane vesti

Iskusni vezista je krenuo stopama Filipa Mladenovića, Marka Vešovića i Aleksandra Kirovskog koji su takođe od Arbitražne komisije FSS zatražili prekid saradnje sa crveno-belima, saznaje B92.

Kao i u prethodnim slulčajevima, razlog za ovakav potez su dugovanja kluba sa Marakane prema svojim igračima, mada nije isključeno i da je Mirić bio nezadovoljan statusom u timu. On je u dosadašnjem delu sezone odigrao 11 mečeva uglavnom ulazeći sa klupe u finišu mečeva.

Mirić je u Zvezdu došao pre dve godine iz Spartaka kao povremeni reprezentativac, ali u Zvezdi nije ostavio dobar utisak, pa je jedno vreme bio prosleđen na pozajmicu u kragujevački Radnički.

Podsetimo da je Arbitražna komisija FSS već presudila u korist Filipa Mladenovića, s tim što Zvezda ima pravo na žalbu drugostepenom organu, a verovatno će odrešene ruke dobiti i Vešović, Kirovski i Mirić.

Međutim, nije isključeno da se ovaj trend nastavi jer bi na slične korake mogli da se odluče Filip Kasalica i još neki fudbaleri Zvezde. 

(FOTO: MN Press)


tagovi

FK Crvena zvezdaMarko MirićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara