"Sloga hita ka eliti"
"Sloga hita ka eliti"

PLS: Kraljevo ne odustaje od elite

Vreme čitanja: 1min | sub. 12.04.14. | 19:18

Sloga deklasirala Bežaniju sa 3:0. Porazi imenjaka iz Petrovca na Mlavi i vodeće Mladosti

Sloga hita ka elitiKraljevčani ponovo na putu ka eliti, iako je krajnje odredište još daleko, a drum krcat. Među onima koji jure za boljim životom ponovo je i Sloga, koja je posle posta od tri kola deklasirala Bežaniju sa 3:0 (2:0) i probila se do trećeg mesta na tabeli Prve lige Srbije.

Milan Jovanović je bio dvostruki strelac u derbiju kola, a mrežu gostiju iz Beograda zatresao je i Miloš Milovanović. Sve u razmaku od 15 minuta.

Izabrane vesti

Sloga je tako pretekla imenjake iz Petrovca na Mlavi, koji u Užicu nisu znali kako protiv Nenada Živkovića, strelca oba gola za Jedinstvo.

Obe ekipe sada su poravnate na koti od 34 boda, a korak iza su baš Bežanija, ali i Borac iz Čačka koji je posle preokreta na stadionu kraj Morave savladao Timok sa 2:1 u režiji Slaviše Stojanovića i Dejana Živkovića i golova u 80. i 87. minutu.

Do juče nedodirljiva Mladost nastavila je da rasipa bodove, pa je u Lučanima slavio i Radnik sa 1:2. Mladost je, ipak, ostala na čelu tabele, ali sada bi Metalac mogao da joj pomrsi račune.

PLS – 22. kolo:

Jedinstvo Putevi – Sloga PM 2:0 (1:0)
Mladost Lučani – Radnik 1:2 (1:1)
Teleoptik – BSK 0:0
Sloga Kraljevo – Bežanija 3:0
Borac Čačak – Timok 2:1 (0:1)
Dolina – Smederevo 0:0
Proleter – Inđija 3:1 (3:1)

19.00: Metalac – Sinđelić

(FOTO: MN Press)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara