Postojale su brojne ponude, ali Sulejmani ostaje u Jang Bojsu

Vreme čitanja: 1min | čet. 03.05.18. | 18:16

Srpski ofanzivni vezista stavio paraf na novi dvogodišnji ugovor

Jang Bojs se ne odriče svojih najboljih igrača tek tako. Srpski vezista Miralem Sulejmani produžio je ugovor sa novopečenim prvakom Švajcarske na još dve godine, uz novu mogućnost obnavljanja po okončanju tog perioda.

Brzonogi fudbaler je u Bernu još od leta 2015. godine, a za Jang Bojs je odigrao 86 prvenstvenih utakmica i zabeležio 27 golova i 20 asistencija.

Izabrane vesti

Sulejmani je ove sezone postigao 11 golova i zabeležio osam asistencija, čime je dao ogroman doprinos osvajanju 12. šampionske titule.
„Veoma smo srećni što je Miralem izabrao da ostane u klubu uprkos brojnim ponudama koje je imao“, rekao je sportski direktor Jang Bojsa Kristof Špiher.

Sulejmani je profesionalnu karijeru počeo u Partizanu, gde je debitovao sa svega 17 godina, ali nakon samo jednog nastupa u crno-belom dresu otišao u Holandiju. Veliki talenat je potvrdio u Herenvenu, pa je nakon toga pet godina nosio dres Ajaksa. U Jang Bojs stigao iz Benfike za obeštećenje od 3.000.000 evra i bez sumnje opravdao uložni novac čelnika švajcarskog kluba.

Foto: Star Sport


tagovi

Miralem Sulejmani

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara