""
""

Potpisao Šaponjić

Vreme čitanja: 1min | pon. 03.07.17. | 21:03

Benfika poslala Srbina na jednogodišnju pozajmicu u Zulte Varegem

Kao što je MOZZART Sport i najavio u subotu, srpski fudbaler Ivan Šaponjić zadužio je opremu belgijskog prvoligaša Zulte Varegema. On je stigao iz lisabonske Benfike na pozajmicu u trajanju od godinu dana.

Izabrane vesti

Šaponjić je u Benfiku stigao u janaru 2016. godine iz redova beogradskog Partizana. Ipak, konkurencija u u vidu Mitroglua, Žonasa, Raula Himeneza bila je prejaka za momka koji je nagovestio veliki potencijal u dresu Partizana.

Takođe, Benfika je ovog leta već angažovala Harisa Seferovića, pa bi Šaponjić teško mogao da očekuje šansu u najjačem timu.

On je vreme u Lisabonu uglavnom trošio igrajući za B tim. Na 40 mečeva u drugoj portugalskoj ligi postigao je osam golova.
“Mislim da sam napravio pravi izbor dolaskom u Zulte. Svidelo mi se što trener želi da neguje napadačku igru. Ja sam mlad, hoću da napredujem, mislim da ovde mogu da mi pomognu u tome.“

Šaponjić bi u Zulte Varegemu trebalo da ima sve preduslove da rehabilituje karijeru. Reč je o stabilnom klubu koji će ove godine igrati u Ligi Evrope. a prvi špic u prošloj sezoni bio je vremešni Senegalac Mbaje Leje.

(FOTO: www.essevee.be)


tagovi

BenfikaIvan ŠaponjićŽupiler Pro liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara