PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): Štutgart i Barsa lagano, Vila ruši Junajted, a Monca Veronu

Vreme čitanja: 1min | ned. 11.02.24. | 11:58

Pročitajte nekoliko predloga za 11. februar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
NEMAČKA 1 | 15:30
Stuttgart - Mainz
ID: 7862593

Čuda sa Štutgartom čini Sebastijan Henes. Od ekipe koja se borila za goli život, napravio je konkurenta za Ligu šampiona. Zahvaljujući kiksu Lajpciga, Švabe mogu da odu na plus šest i naprave još jedan veliki korak ka plasmanu u evropsku elitu posle mnogo godina. Ne sumnjamo u keca, verovatno uz najmanje dva gola domaćina.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.55)
Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 15:00
West Ham - Arsenal
ID: 7863362

Vest Hem krizira, nije dobio nikoga na šest utakmica zaredom, dok se Arsenal konsolidovao posle nekih neplaniranih poraza i nabildovao samopouzdanje slavljem protiv Liverpula od 3:1 pre sedam dana. Dvojka ne bi smela da izostane. Ko sumnja, neka dvojci doda iks i 2-4. Kvota je slična.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.5)
Fiksevi dana
ŠPANIJA 1 | 21:00
Barcelona - Granada
ID: 7863369

Odigrala je Granada 11 utakmica ove sezone u gostima, na deset je poražena, na sedam nije uspela da postigne gol... Daleko od toga da Barselona blista, ali protiv ovakvog gosta lako će izaći na kraj, u to nema sumnje. Pogotovo što na poslednje četiri međusobne utakmice nije uspela da slavi protiv ovog rivala. Vreme je da se to menja iz korena.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&3+ (1.4)
Vredi probati
ENGLESKA 1 | 17:30
Aston Villa - Man.Utd.
ID: 7863336

Mančester jeste značajno popravio formu, ali treba imati na umu da nije slavio na četiri od poslednjih pet utakmica u Premijer ligi kada je gostovao. S druge strane, Vila je krajem prošle godine pred svojim navijačima dobila i Arsenal i Mančester Siti. Dobra je kod kuće, ume da igra velike utakmice po Emerijem. Vredi pokušati s jedinicom.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.25)
Vredi probati
AFRIČKI KUP NACIJA | 21:00
Nigeria - Ivory Coast
ID: 7863387

Nigerija je na penale prošla Južnu Afriku u polufinalu, Obala Slonovače išla u produžetke na dve od tri poslednje utakmice na Kupu afričćkih nacija, tako da je za očekivati da bude tvrdo i u velikom finalu. Preporučujemo da pokušate s iksom, malim brojem golova. Niko neće previše rizikovati u meču za trofej...


Konačan ishod

Tip: X (3)
Vredi probati
ITALIJA 1 | 15:00
Monza - Verona
ID: 7862567

Računajući prethodnih 11 utakmica ma strani, Verona je osvojila dva boda. Nije ovde kec zbog naročite moći Monce, već zbog nemoći Verone da u gostima odigra bolje od do sada prikazanog. A tu je i novija tradicija koja kaže da je današnji domaćin dobio dva od poslednja tri susreta sa Veronom, a jednom odigrao nerešeno.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.2)
Za izbegavanje
NEMAČKA 1 | 17:30
Hoffenheim - Koln
ID: 7862610

Keln se diže sa novim trenerom, pobedio u prošlom kolu Ajntraht, kandidata za Evropu, pre toga odigrao nerešeno u Volfzburgu... Hofenhajm je u krizi i neće mu biti lako, iako ima ulogu favorita. Deluje pametnije da izbegnete izazovnog keca. Golovi su svakako bolja opcija.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.7)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara