""
""

Radanov, Simanić i Rakićević u FMP-u

Vreme čitanja: 1min | pet. 15.09.17. | 13:41

Panteri se pojačali iz Zvezde

Aleksa Radanov, Boriša Simanić i Petar Rakićević, nastupaće naredne sezone u dresu FMP-a. To je i klub iz Železnika potvrdio na svom sajtu.
"Ovime je tim vicešampiona Srbije za takmičarsku sezonu 2017/2018 kompletiran, a reprezentativci Srbije u mlađim selekcijama, imaće značajan prostor da nastave sa svojim košarkaškim razvojem i svojim kvalitetom doprinesu ambicijama tima koji će se takmičiti u ABA ligi, Superligi i Kupu Radivoja Koraća.

Aleksa Radanov koji igra na više pozicija, i prošle sezone je svojim igrama doprineo uspesima FMP-a, a svoj veliki talenat pokazao je posebno u utakmicama polufinala nacionalnog prvenstva.

Izabrane vesti

Boriša Simanić je u sezoni 2014-2015 već nastupao u dresu FMP-a, i dolazi u poznatu sredinu u kojoj će imati puno prostora za potpunu afirmaciju. Visok je 211 centimetara i igra na poziciji krila i krilnog centra.

Treće pojačanje FMP-a u novoj sezoni je Petar Rakićević bek Crvene zvezde, koji će u narednoj sezoni pojačati bekovsku liniju FMP-a", navodi se na sajtu Pantera.

 

tagovi

Aleksa RadanovBoriša SimanićFK Crvena zvezdaEvropaPetar Rakićević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara