"Rad"
"Rad"

Radova deca grade Rad

Vreme čitanja: 2min | pet. 11.01.13. | 14:09

Iskustvo će sticati golman Boris Radunovići igrači Nikola Maraš, Stefan Vico, Andreja Luković, Velimir Đurović, Uroš Damjanović, Nemanja Mihajlović i sin nekadašnjeg proslavljenog vaterpolo reprezentativca Jugoslava Vasovića, Anto Vasović

RadFudbalska Banjica se probudila iz zimskog sna. Sportski objekat u Crnotravskoj ulici je ponovo dobio prepoznatljivu sliku, ali sa mnogo novih lica među prvotimcima. U dosadašnjem prelaznom roku, Rad su napustili Čaušić i Mrkela (Eskišeher), kao i štoper Mitrović koji će nositi dres ekipe Mersin. Postoji interesovanje za Kojića, Luku i Lekovića, ali su se oni pojavili na prvom ovogodišnjem okupljanju.
"Raduje me što prepoznajem jednu pozitivnu energiju i očekujem od svakog od vas da na svakom treningu kroz svaki gest pokaže i potvrdi da zaslužuje da bude deo tima. Klub će vam omogućiti maksimalne uslove i bićete nagrađeni za deo iz prethodnog perioda kao i za period pred nama.  Moram da istaknem da postoje klubovi koji ne dozvoljavaju svojim igračima da ostanu posle treninga i nastave sa radom. U Radu je situacija potpuno drugačija za zahtevima. Ovde se potencira na dodatnom radu i usavršavanju na korigovanju određenih segmenata i imaćete punu podršku stručnog štaba na angažovanju i kroz individualan rad, istakao je prvi čovek kluba, Ranko Stojić.

Dobrodošlicu igračima je u ime stručnog štaba poželeo i rukovodilac struke Građevinara, Marko Nikolić.
"Rukovodstvo kluba nije postavilo imperativ rezultata, ali ja jesam od pre neki dan kada sam izjavio da nikada do sada nisam radio sa igračima ovog stepena talentovanosti. To zaista smatram i ovde imamo tri kategorije igrača - starosedeoce, grupu pridodatih iz omladinske škole i iz mladog tima. Klub nam je omogućio da odradimo pripreme u dve etape u Turskoj imaćemo 7 provera u Antalijii jednu u Beogradu. Svi ćete imati priliku da se pokažete", rekao je u uvodnom obraćanju strateg Rada, Marko Nikolić.

Novoimenovani prvotimci su postali momci iz Radove juniorske škole - golman Boris  Radunović, kao i igrači Nikola Maraš, Stefan Vico, Andreja Luković, Velimir Đurović, Uroš Damjanović, Nemanja Mihajlović i sin nekadašnjeg proslavljenog vaterpolo reprezentativca Jugoslava Vasovića, Anto Vasović

Momci koji su nastupali za mladi tim, a sada su deo prvotimaca su Slobodan Urošević, Milan Jagodić, Miloš Stanojević, Saša Jovanović, Andrija Pavlović i Saša Varga.

 

Izabrane vesti


tagovi

Marko Nikolic GigaRadRanko StojićSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara