""
""

Rašović odlučio: Ti si prvi golman, Milane

Vreme čitanja: 2min | uto. 09.07.13. | 15:32

Umesto Vladimira Stojkovića mrežu Partizana na početku nove sezone čuvaće Milan Lukač, novajlija iz OFK Beograda

Prvi golman Partizana u narednoj sezoni biće – Milan Lukač! Birajući između njega, starosedelaca Nikole Petrovića i Živka Živkovića, stručni štab odlučio je da mrežu crno-belih čuva novajlija iz OFK Beograda. On je tokom pripremnog perioda skupio više minuta od konkuirenata, branio najvažnije utakmice (Metalist, Legija) i trener Vuk Rašović odlučio je da upravo bivši član Čukarički Stankoma i AEK-a počne i meč sa Širakom, u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Status Milana Lukača neće ugroziti ni povratak Vladimira Stojkovića u takmičarski pogon. Najavio je sportski direktor Albert Nađ da će reprezentativni golman u četvrtak odraditi prvi trening u Partizanovoj opremi od početka priprema, ali je izvesno da neće konkurisati za mesto među stativa. Dva su razloga tome. Prvi je činjenica da je propustio kompletne pripreme i stručni štab nema uvid u kakvoj se formi nalazi, a drugi je mnogo značajniji i tiče se njegovog najaveljnog odlaska u inostranstvo.

Izabrane vesti

Stojkoviću je propao transfer u tursku Konju, međutim, i dalje ima dozvolu kluba da promeni sredinu, tu opciju pokušaće da iskoristi do kraja prelaznog roka. Jedino što niko u ovom trenutku ne zna odgovor na pitanje šta će se desiti ako Stojković do 31. avgusta ne pronađe inostrani angažman i hoće li ga sadašnji klub uopšte prijaviti za učešće u takmičenjima pod okriljem UEFA.

Vuk Rašović je, čini se, rešio i ostale nedoumice u susret prvoj takmičarskoj utakmici, 17. jula na stadionu u Gjumriju Širaku trebalo da se suprotstave:  LukačAksentijević, Ostojić, Ivanov, VolkovSaša MarkovićLuka, Jojić, Saša IlićNinković, Kojić.

(FOTO: partizan.rs)


tagovi

Milan LukačFK PartizanSrbijaSuperligaVuk Rašović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara