""
""

Razlaz! Živković nije više trener Voždovca

Vreme čitanja: 2min | pon. 07.11.16. | 14:05

Zmajevi sporazumno raskinuli ugovor s dosadašnjim trenerom

Kraj ljubavi između Bratislava Živkovića i Voždovca! Ambiciozni superligaš zaređao je s lošim rezultatima, a čašu je očigledno prelio poslednji, peti uzastopni poraz na Banovom brdu od Čukaričkog sa 1:2. 

Sa samo 14 osvojenih bodova posle 15 kola Zmajevi su mnogo bliže začelju nego gornjem delu tabele zbog čega je došlo do sporazumnog prekida saradnje. Predstojeći period tokom reprezentativne pauze čelnici kluba trebalo bi da iskoriste kako bi postavili novog trenera, čije se ime zasad ne nazire. 

Izabrane vesti

Saopštenje Voždovca pročitajte u celosti:
"FK Voždovac želi da obavesti javnost da je došlo do sporazumnog raskida saradnje s dosadašnjim šefom stručnog štaba Bratislavom Živkovićem. Izuzetno nam žao je što je do raskida došlo, posebno u ovom trenutku, kada se klub nalazi u situaciji da važi za jedan od najorganizovanijih u našoj zemlji. Međutim spletom određenih okolnosti gde plasman na tabeli ne zadovoljava ambicije i zacrtane ciljeve koje je klub postavio pre početka tekuće sezone, dužni smo da reagujemo na ovaj način i pokušamo da rezultatski budemo uspešniji u narednom periodu.

Kao klub koji gaji dobre međuljudske odnose želimo da naglasimo da smo izuzetno zahvalni Bratislavu Živkoviću na profesionalnom radu i na postignutim rezultatima od momenta kada je imenovan za šefa stručnog štaba u martu 2015. godine i da smo u ovom trenutku zajedničkim dogovorom došli do zaključka da bi promena stručnog štaba mogla da donese rezultatski boljitak našem klubu.

FK Voždovac želi Bratislavu Živkoviću puno uspeha u narednom periodu kako na poslovnom tako i naprivatnom planu i vrata našeg kluba će za njega uvek biti otvorena i kao prijatelja i kao sportskog saradnika".

Voždovac u narednom kolu Superlige gostuje Spartaku u Subotici.

(foto: MN Press)


tagovi

fk voždovacSuperligaSrbijaBratislav Živković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara